Kezdő görkorisok! (beszélgetés)
Hátrafelé nem jó mert akkor esel a legnagyobbat...Fejed,hátad,derekad beütheted!Térdre esni sem kellemes,de ha van egy JÓ
térdvédőd meg csuklóvédőd akkor még ez a legjobb megoldás.
Próbálj meg kissé előrehajolva,nem merev lábakkal,felső tested menet közben a súlypontod áthelyezésével jobbra-balra mozgatni:D
Ha betartod nem lesz hanyatt esés:DDDDD
:)
Ez a technika esetleg akkor jó ha lassan mész.Én is úgy fékezek ha már nincs idő és hely a hokikanyarra,hogy a hátsó korit keresztbe rakva koptatom a kerekeket:DD
Hátsó féket tényleg ajánlatos leszedni mert csak zavar és nem hatékony.
Ugye tudjátok hogy egy idő után forgatni kell a kerekeket_?Az egyenletes kopás miatt.Ha nagyon egyoldalúra kopik a kerék akkor "kuka":D
Jó gurulást mindenkinek,és ne menjen el a kedvetek egy két eséstől!!!!:DDD
Próbáltam azt a techikát,de elég nehéz.Most azt gyakoroltam ahogy a síelésnél kell,nem tudom mi a neve pontosan.Úgy van hogy nagy terpeszből ahogy csukom összébb a lábaim,úgy leszorítom a belső "élt".Érted ebből? :)
A száguldás az nálam hogy megindulok,száguldok gyorsan,csakf ha nincs amibe megkapaszkodjak,vicces a végki fejlet.
Nekem retro görkorim van, cipős, Oxelo. Tavaly vettem, de sajnos mivel rövidebb az egyik lábam, ez nagyon sokat ront a tartásomon, és nagyon nem megy a dolog. Én egyszer estem el vele, de az nagyot szólt. Akkorát nyekkentem, mint az ólajtó. Halálsikolyomtól az egész utca megborzonghatott.
Szóval egy pár Oxelo 41es, cipős göri eladó. :(
Én leszereltettem a féket,mert mindenen megakadt.
Én úgy állok meg,hogy a jobb lábamat hátulról a másik kori mögé teszem keresztben,és húzom a földön.
De ezt óvatosan gyakorold:)
Sziasztok.1hete kaptam a korim,kettőt már taknyoltam is.Imádok száguldani,csak a megállással vannak elég nagy gondok :)
Szeretném meghallgatni a tapasztalataitokat,esetleg jó tanácsaitokat.