Kezdő és haladó konyhatündérek csevegjünk a sütés-főzés rejtelmeiről! (beszélgetős fórum)
helyes
élvezetes egy házilag elkészített finom tyúkhúsleves:)
egyébként a paprikáskrumplit nagyon szeretem
kolbásszal
mármint, hogy az a jó ha a tepsiben faltól falig ér a tészta
így szépen megmarad a bevonó a tetején, nem folyik szét
bár így egy kicsit nehezebb lesz szépen bevonni mert a hosszú késsel nem férsz bele a tepsibe
annyit, hogy nem jó ha túl vastag a tésztája
nyugodtan sütheted magas falúbal, legalább ha leöntöd a csokival akkor nem folyik le
Hónap végi spórolás:Nagyanyáink és saját ötleteink
Itt is rengeteg érdekes téma van főzésről,sütésről stb.....
Most épp karácsonyi lázban égek
valami nagyon elegáns menüsort szeretnék elkészíteni
vegetáriánust és nem vegetáriánust
a kacsa az biztos már
de azt nem tudom milyen módon készítsem?
gondoltam cserépbe és kemencébe
de esetleg lehet tölteni is?
Sziasztok! Ezt be is kedvenceltem nagyon gyorsan! :)
És már kérek is segítséget:
Zserbó ügyben van valakinek hasznos tippje, trükkje?
pl, hogy inkább lapos, alig pár centi magas tepsiben süssem, vagy inkább magas falúban?
Esetleg valami tuti recept valakinek? Köszi! :)
szia
ez tetszik
engem is érdekelnek ezek a dolgok
szeretek főzni és sütni is
Sziasztok! Szárnyaimat próbálgatom már egy ideje a konyhában sütés-főzés terén, gondolom nem vagyok egyedül. Jó lenne ha meg tudnám osztani tapasztalataimat másokkal, vagy tudnék tanácsot kérni, vagy akár csak meg tudnám vitatni a dolgokat másokkal, akik hozzám hasonlóan épp gyakorolnak.
Miből választunk receptet, mennyire tartjuk magunkat a recepthez, egyes hozzávalókat honnan szerzünk be, vagy egyáltalán mi fán teremnek? És hasonló dolgokról is cseveghetnénk.