Kezdő csivava gazdi vagyok, mikre figyeljek? (beszélgetés)
Jah akkor elnézést, lehet, h tényleg jók. és én tudom rosszul a dolgokat :S de, pl az oltás az nagyon fontos,és az, h még egy sincs meg neki, az az a szaporítótól elég angy felelőtlenség.
És miket szokott játszani, milyen játékai vannak? És esténként ott marad a kis kuckójában és nem is sír, h fel akar jönni az ágyatokba?
Persze, csak ez egy nagyon rozoga kis kutyus volt!:)
Nem olyan kis életrevaló maffiózó mint a Tiéd!:)
Az a "bizonyos" oltás, amiről beszéltem, a veszettség elleni volt, úgy rémlik.
Állatorvoscserében nem merlek befolyásolni, ezt a döntést Neked kell meghozni.
De eddig végül is amit csinált, azt jól csinálta, vagy nem?
Mondjuk egy kicsit közömbösnek tűnik, az tény, de sajnos az élet megedzi őket.
A körömvágás-ügy tényleg nem tetszik, azt el kellett volna magyarázni, hogy hogyan és mennyit.
1 mm. az ezek szerint megengedett.
Ha ezt az 1 mm-t Ő mondta, akkor jól mondta.
Pfff. hát én mikor elhoztam 1 oltása volt meg akutyusomnak és kb 1 hét után vittem dokihoz és kapott egy féreghajtást ami amúgy nagyon fontos!pedig korábban is az előző gazdinál is sokszor volt féreghajtva , de kicsi korban kell is. Plusz rögtön megkapta a második oltását. És attól még erősebb lett a kutyus!3 oltása van, még a veszettség elleni hiányzik:S még nem mentem beoltatni azzal, meg még chip-et is akarok csak az mennyibe kerülhet?
Szóval lehet tényleg egy másik dokit kéne, mert olyan mintha, nem is értene ahhoz amit csinál? Nehogy valami diploma nélküli "kuruzsló" legyen, azzal a legyintéssel, h ezek csak állatok.
Szegényke:((
Most akkor megint ideges lettem, hogy nehogy baja legyen:(
Ebben lehet, hogy igaza van. (?)
Volt egy másik fórum, ahol egy tacskó lebénult az oltástól, vagyonokat költöttek már rá, most valami gyógyszertől talpra állt, de nehézkesen és furcsán mozog és közel sem biztos, hogy mire a kúra befejeződik, nem jön elő megint a bénaság. Mert ez már másodszorra történik. És akkor sajnos el kell altatni, ezt a döntést hozták, mert rengeteget szenved.:(
Én is bemennék, de nem tudom, olvastad-e, hogy én a "semmi közepén" élek, Szlovákiában, Komáromban:(
Itt nincs szinte semmi, az egyetlen normális bolt ez: [link]
Itt nem sok kérdésre tudnak válaszolni, ezért inkább a dokit hívom mindig, ha bármi van, de már kezdem felé is elveszíteni a bizalmamat.
Pl. azt sem értem, hogy miért nem kaphatja meg a kutyusom az oltásokat? Azt mondta, meg kell erősödni, mert így nem biztos, hogy túlélné. Hát nem tudom... Érdekes, mivel már kapott immunerősítő injekciót is, infúziót is, a chipet is kibírta, pedig még én is megijedtem attól a vastag tűtől, ami a legfontosabb lenne, azt meg nem adja még be neki. Ezért nem merem még kivinni se, meg semmi, mert nincs semmi védettsége. Tegnapelőtt is hívtam a dokit, hogy mikor vihetem már az oltásokra, és azt mondta, még erősödjön egy kicsit.
Kislányok, gyönyörűek, édesek, ennivalóak a kutyusaitok !!! Mindkettőtöknek!!!
CsokiCsillagom, Te is gyönyörű vagy!:))))
Az enyém is harapáshibás, nagyon is. Szegénykém be sem tudja rendesen csukni a száját, mert van neki egy kis hézag:) A doki azt mondta, nem fog tudni enni, stb.
Ma már háromszor evett, egyszer szárazon Royal Canin tápot, kétszer meg beáztatva, mert a szárazzal még küzködik, de azért el tudja rágni.
Hát szerintem sem a legjobb a dokid :S mert nagy fájdalmakat tudsz neki okozni ezzel.
és akkor végülis ti mivel etetitek a kutyusotokat?
És szerintetek a harapáshiba az okozhat neki gondokat , mert eddig én nem vettem volna észre, h zavarná, sőt mondom a csontot is úgy rágta mintha vajból lenne :) de vajon őt ez zavarja?
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- 90 naposban kezdő vagyok és egyedül vagyok. Jön velem valaki?
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Valószínűleg 3 hetes terhes vagyok:) Mire figyeljek oda nagyon, hogy biztosan megmaradjon?
- Kezdő cicásként mire figyeljek?
- Egész libát hogy lehet a legfinomabban megsütni? Nagyon kezdő vagyok és félek hogy kiszárítom! Mire figyeljek?