Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től (beszélgetés)
:)
Jaja az anyukák néha segítenek de néha nem
Pl az enyém azt mondja :ez az egy örömöm van az életben h ehetek!!Ha ez sem akkor minek élek....
na szóval nem könnyű
Sziasztok .)
Szerintetek a patikai mérlegek mennyire megbízhatóak? Megnéztem magam, 28% testzsírt mutat, ami kb. reális, és farmerben, cipőben 65 kilót. Csak nem értem, a testzsírt mi alapján számolja ki.
A téli ünnepek nekünk is zabálással - tortázással telnek, 2 gyerkőcöm novemberi, a 3. januári, persze a szülinapokat - tortával egybekötve - megünnepeljük min. 3x (otthon+ a 2 nagyszülőknél), és akkor még nem számoltam a vendéggyerekeket... Szóval nehéz lesz, de én is úgy vagyok vele, hogy ha most belelendülök és leszokom a drogról (cukor, liszt), akkor már nem lesz nehéz, mert egyáltalán nem fogom kívánni. És ez tényleg így van. Csak az első 1-2 hét a nehéz. Utána már nem kívánom pl. a csokit.
Nekem még az a nehéz, hogy ha egyszer bűnözök, akkor ne adjam fel teljesen és végleg, hanem a következő nap ugyanott folytassam, ahol abbahagytam. Sajnos hajlamos vagyok a "most már úgyis mindegy" elvét követve onnantól kezdve zabálni, mint az őrült. Ez lesz a nagy kihívás számomra. :-)
Addig meg a dinnye- és gyümölcsszezonnal kibekkeljük a nyarat. :-)
Igyekszem, igyekszem! De teljesen meg szoktam feledkezni az ivásról!
Koszonom!
Napi 1-1,5 liter?
Nekem már most megvan a másfél literem. :-)
Tudatosan számolom a pohár vizeket, délelőtt 1,5 és du. is 1,5 liter lecsúszik. Próbáld meg magad "kényszeríteni" a vízivásra, fogyásban sokat segít. Ha éhes vagyok, iszom egy pohár vizet, máris egy picit eltelítődöm.
+ 1 jótanács: minden étkezés előtt és után igyál meg 1 pohár vizet. Így nem leszel annyira éhes. Legalábbis nekem ez bejött. :-)
A vízivás nekem sem megy! Napi 1-1,5 liternél nem iszok tobbet.
Nem vagyok szomjas, teljesen megfeledkezem róla.
Na akkor!
Jó reggelt, szép napot Nektek!!!
Tegnap nagyon ügyes voltam!
Reggeliztem, ebédeltem és nem vacsoráztam!
Nem direkt, de így alakult!
Este elugrottunk Szegedre és volt egy burger kinges meghívása a páromnak.
Viszont úgy alakult a dolog, hogy nem jutottunk el oda és így nem ettünk! Hála, mert biztosan nem tudtam volna megállni.
Így korgó gyomorral jottünk hazafelé.
Volt nálunk egy fél zacskó győri keksz, abból falatoztam, néhány darabot, mert a tobbit a fiúk beporszívózták.
Fél 12-re értünk haza, így nem vacsiztunk!
Érdekes módon, 7-óta fent vagyok, de ma még csak ittam, semmi étvágyam nincs, pedig jó lenne reggelizni is.
A mérlegem is elromlott, nem mér semmit, hiába van benne új elem, nem műkodik. Pedig fél éves múlt.
Hamar kinyírom a mérlegeket.
Szia, ezek az ünnepek nálunk is így mennek!!!
De ha épp ilyenkor fogyózunk, akkor anyukám, mert ő szokott főzni, készít natúr húst, salátákat és a sütikből is visszavesz.
De szerintem karácsonyig annyira belejossz ebbe, hogy nem lesz akadály előtted és gordülékenyen fog menni minden.
Szia,
semmi bajod nem lesz, ha ünnepeken rántott húst eszel majonézes krumplival. Fogsz egy kistányért, és arra szedsz magadnak, annyitól nem fogsz visszahízni. A centik fontosabbak, mint a kilók, hiszen az a cél, hogy vékonyabb legyél, nem?
Jó reggelt Jó reggelt:)
Ma dinnyével kezdtem a napot mert tegnap vhogy kevesett ittam.
A legnagyobb félelmem az amikor a cm megy lefelé de a kg nem....ilyenkor hajlamos az ember elkeseredni és feladni
A másik=nálunk nagy a családi összetartás és amikor közeledik a Mikulás Karácsony 3 szülinap= evészet van....inkább nem ragozom
Ezért most nyáron próbálom megragadni a lehetőséget és elkezdeni a kemény életmód váltást ...mire elérkezik a vészhelyzett már ellene tudok majd mondani a dolgoknak
persze lehet enni rántott hust és rántott gombát de mondjuk nem rizzsel és majonézes krumplival
Lehet készíteni az egész családnak mézeskrémest és mézeskalácsot(de nem kell enni belőle=MEGHALÁS:D)
Kicsit csapongok de ezek járnak a fejembe
Ma reggel a férjem és a nagyobb fiam elmentek edzőtáborba igy maradtam a kicsivel=nem szeretem amikor nincsenek itthon remélem nem kezdek el zabbantani
Szép napot mindenkine
S.
Sziasztok!
Jó, hogy ilyen sokat írtatok ma is:)
Mitea köszi, hogy leírtad a vízivási trükködet. Ebből a szempontból sajnos nem ülőmunkát végzek, nincs is asztalom, de valahová majd bevezetem a vizeskancsót. Itthon a szabi alatt is figyelek majd mennyit iszom.
Vízbe a citromkarikák vagy citromlé mellé mentalevelet szoktam még tenni. A lime-s ötletet is kipróbálom, köszi.
Szép estét mindenkinek és kitartást holnapra is!
Kedves sweeterlover
Visszaolvasgattam a hozzászolásaidat nem nagyon építőek ugye jól gondolom?
Nem vagy nagyon + ha jól látom
Kérlek ha nem kívánsz támogatni minket inkább ....:)
KÖSZÖNÖM
További ajánlott fórumok:
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Már csak az életmódváltásban hiszek. Belevágunk együtt?
- 2011 júniusától életmódváltoztatás
- Kezdjük együtt a diétát 2013. június 27-től