Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kevésnek érzem a fizetésem és soknak, amit érte dolgozok. fórum

Kevésnek érzem a fizetésem és soknak, amit érte dolgozok. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Hpetra22)
máj. 9. 16:13
Hát ez az. Ma már többet ér a ficsúrság és a dörgölőzés, mint a tudás.
máj. 5. 19:06

Ha az az energia és idő, amit beleteszel a munkába olyan sok, hogy kimerült vagy rendszeresen, akkor hiába fogsz többet keresni, a munka akkor is sok lesz és akkor is kimerült leszel.

Kevésnek érzed a fizetésedet? Akkor vagy tényleg nem elég az alapszükségletekre, vagy - ami gyakrabban megesik - nem érzed elégnek azt, ami van, hanem még több kellene.

Nem az a gazdag, akinek sok van, hanem az, akinek a kevés is elég. Nyilván ez a mondat egy bizonyos határon belül igaz. Kinek hol van ez a határ, az már egyénfüggő.

máj. 5. 16:02
Én a nyugdíjamat érzem kevésnek ha számításba veszem mennyit dolgoztam érte. Ez van.
máj. 5. 15:57
Ezzel vagyunk még páran igy.
máj. 5. 12:39
Ismerős érzés.
12. I-I-I
máj. 4. 07:33
Aki nem keres minimum 450-500 eft nettót ma Magyarországon, az szerintem jogosan érzi kevésnek a fizetését.
máj. 4. 06:54
Ezt en is igy ereztem sokaig
máj. 3. 19:33
Sokszor hazaviszem a munkám, mert nyugisabb otthon elvégezni. De úgy érzem én is hogy nem vagyok becsülettel megfizetve.
9. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 3. 19:30
Üdv a klubban.😃
máj. 3. 19:04
én mint kisnyugdíjas, így munka nélkül teljesen elégedett vagyok a havi "fizetésemmel"...
7. globus (válaszként erre: 6. - Violet18)
máj. 3. 18:36
Szákolt halat nem etetnek 🤷‍♀️
máj. 3. 18:28
Most tudtam meg h ahol felmondtam mennyivel többet kapnak mint én kevesebb teljesítménnyel....kicsit kinyílt a bicska a zsebemben. Maradtam volna anno ha megadják ugyanezt a pénzt. Ráadásul szakmailag is jobb voltam....
máj. 3. 18:09
Én most nagyon keveset keresek diplomásként két munkahelyen, gyakorlatilag ingyen dolgozom 8 hónapja. Ha egy hónapon belül nem változik, akkor felmondok és új munkát keresek.
máj. 3. 17:42
Én is kevésnek érzem a fizum, cserébe nem kell érte túl sokat dolgoznom. De ott kell ülnöm üresben. Csak azért nem váltok, mert máshol több munkával is csak ugyanennyit kapnék, vagy kevesebbet. Gyerek mellett meg nem is akarok kockáztatni.
máj. 3. 15:50
Főleg mikor hallod, mások meg csak úgy kapnak pénzt a semmiért.
máj. 3. 15:08
Vagyunk még így egy páran hidd el.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook