Kettesben szeretném tölteni a szilvesztert, de ő nem. Mit tegyek? (beszélgetés)
Hát akkor ne veszekedj vele. Mi lenne, ha jól éreznéd magad? A Szilveszterezés nem kétszemélyes buli általában. Tök normális, ha elvágyik társaságba.
Amúgy is kihisztizted a kétszemélyes Karácsonyt, mi lenne, ha engednél?
Ha már most nem egyeztek egy ilyen fontos kérdésben, és ennyire mások vagytok, akkor ez később sem lesz jobb. Sőt, csak rosszabb. Változni biztos nem fog, ha 38 évesen ilyen bulizós. Nekem nála kb. 10 évvel idősebb pasim volt, aki szintén nagyon sokat bulizott a haverjaival, összesen két társasága volt, mindkettőben több egyedülálló, vagy nyomi kapcsolatban élő éretlen nagyra nőtt kamaszok, szóval neki mindig volt kivel.
Engem ez nagyon taszít, vége is lett. Ha talál hozzá partnert, tegye (nem talált.)
Olvastam, nagyon nyűglődsz ezzel a pasival. Miért nem dobod már ki? Csak egy szó: vége. Aztán egy - két hét múlva fellélegzel, nem is kell ez neked. Az állandó vita, minek az?
Mit tegyél? tedd lapátra, oszt tipli.
Ha nem, akkor az életed majd úgy fogod mesélni egy idősgondozóban, hogy:
- nagy perahajder volt a párom az isten nyogossza, örökké ivott, meg vert. Állandóan csak a börtöntöltelék barátai, meg alkesz cimboráit kereste. Velük érezte igazán jól magát. Nekem csak a lehányt ing, meg a szaros gatya mosása maradt...-gyerek? áááá..az nem volt..nem mertem vállalni..amikor lett volna, kikapartatta..
Aztán csak a bánat maradt. Öröm semmi.
Nos? ezt akarod? ugye nem?
naugye.
Mit tegyél?
Hát hagy el.
Sok problémát megspórolsz ezzel magadnak
Értem, de ebben az esetben az éjféli eljövetel közös igény volt, egyikőtök sem érezte jól magát.
A fórumindító már eddig is csak a túlélésre játszott hétvégenként is.
Nagy különbség hogy nem szeretek vagy kinőttem belöle
De ha nem is szeret és ki is nőtt belőle, egy Szilvesztert ki lehet bírni, ha másért nem, a béke kedvéért
Voltam én is ócska Szilveszteren, éjfél után azonnal eljöttünk
Sose tudni hogy sikerül, egy próbát megér
Én három évig bírtam egy hasonló kaliberű ember mellett, belebetegedve, de kikászálódtam. Ez egy olyan probléma, amibe belerokkansz. De többször nem írom le, csak amikor már úgy érzed, hogy nem bírod tovább, hallgass az eszedre és menekülj!
Nézd meg, már 4 fórumot indítottál erről a problémáról, ha még százat indítasz, akkor is az lesz a válasz: nem egy olyan ember, akivel egy nő jövőt tervezhet.
Bocsi, de te most mellébeszélsz.
Pont a hétvégéken van arra idő és lehetőség, hogy közös élményeitek legyenek, együtt töltsétek az időt.
Azért 38 évesen elég aggasztó ha minden hétvégén iszik meg bulizik.
Én is hasonló helyzetben vagyok most de én párom elmegy egyedül a haverjaival,én tuti nem fogom járni a hideg éjszakát.A helyedben csinálnék magamnak programot/kat és nem várnám otthon epekedve minden ilyen buli után.
Szoktatok együtt is programokat csinálni? olyasmiket amihez neked is kedved van..?
nyilván alig ismerünk részleteket, DE kérdezem én miért vagy vele?
Ő bulizni akar Te nem... és nem évente egy két alkalomról beszélünk, Neki az a kikapcs Neked meg nem ...
A közös szabadidőtöket nem tudjátok jól eltölteni, pedig abból kellene épülni-töltekezni, a közös jó élményekből.
Akkor mi a jó ebben a kapcsolatban? :(
Mi köze az egészhez az életkornak?
Elég sokan vannak, akik 25 évesen se szeretnek bulizni.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Mit tegyek, hogy idén ne legyen megint pocsék szilveszterem?Tesóméknek, vagy nekem volt igazam?