Ketogén diétázók (beszélgetés)
Elhiszem hogy most ezerfele vagy , vagytok főleg akiknek kisebb gyerekek,csak a legjobbakat kívanom:)) és igen önző disznó módon azt is hogy gyertek ide is:)) mert jó veletek tolni:)
Mindent elolvastam amit írtatok, csak kicsit fáradt vagyok, de igazad van, hallatni kell a hangunkat, mert a csoport magányossá válik! 😊
Milyen jó h.TE is benéztél:)))))Nem mondtam h.vannak ilyen eü. problémák mert nem is foglalkoztam velük nagyon ,most annál inkább feltűnt hogy ,miben voltam. Szerintem szuper voltál fogyásban ,jó példa mindenkinek:))) És , igen én is ezen a vonalon maradok(szándékom szerint ) kisebb válltoztatásokkal de az alapokat tartva:))Most a 75 a kövi:)))) és mégegyszer jó h.itt:))
Szia Libikóka! Hú, nagyon klassz, hogy 3 hét alatt ennyit javult az egészséged! Ezt talán nem is mondtad eddig. Szuper! A fogyásom nekem sem volt kiugró, de így is elég jónak bizonyult : az első hónapban 4 kg, a második hónap végére már 10 kg-tól szabadultam meg. Nekem akkor volt 64 kg a súlyom, ott akár meg is állhattam volna, és eléggé stagnált is egy jó ideig, de mivel szeretek e szerint élni, így további kilótól tudtam megszabadulni. Lehet, hogy rád is ez vár?
HALI:)) Nem vagyunk most valami sokan itt de magamnak is és annak aki fontolgatná a ketót és idetéved olvasni összemazsoláztam 3 hét tapasztalatait:) SZóval 3 hete indítottam ,,, AZóTA BETARTOM AZ ÉTREND ELŐÍRáSAIT,,,ehhez " csak" annyit KöNNYű MERT NEM V.OK ÉHES!!!(ez nálam már az első napok óta így van)még mindíg alig tudom elhinni ,persze azóta már tudom mitől működik de akkor is ,évek óta nem volt még olyan 3 hetem h. ne akartam volna állandóan valamiket enni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Más,, most esett le h. ez idő alatt nem fájt a fejem, az eddigi kb heti kettőhöz képest:)),,,,,még,, az energia szintem sokkal jobb lett,pesze ez még nem az a sielekúszokfutok... állapot de nem is akarok kb. egésznap punnyadni amikor tehetem!.................. Aztán (mértem) nem szaladozik el a vérnyomásom ,szép nyugiban van:)))ezzel együtt megszűntek a hőségrohamaim is ,ami a környezetemre leírhatatlanul áldásos hatással van( kb nem rángatom fejvesztve az ablakokat kivítetve mindenkit a huzattal) ezek mellett szinte eltörpül hogy fogyogatok is ,igaz nem gyorsan de ez most nem is volt szempont..Hát ezeket művelte velem a ketó 3 hét alatt!! NA:)))) és MINDEKINEK sok türelmet és minden jót:))
Hát csak kitartást tudok kívánni ehhez a sürített műszakhoz. SZerencsére ezzel a mi étrendünkkel magasabb energia szinten ,talán könnyebbek a dolgok:)))
Ó ez a madzag nagyon jó ötlet! Ha nem találok centit, lopom az ötletet!!!
Na látod! 1 kg!!! 😃😃😃 az azért már jó érzés!
Hát kíváncsi leszek a vásárlásra én is... ma korábban lépek munkából egy kicsit, mert kezdődik a délutáni suli a fiúknak. Asszem estére kész leszek 🤣🤣🤣
Sebaj:)) Bár lehet h.a vásárlás nem lesz könnyű, én ma húsiért 3 helyen voltam.Cicóknak meg úgyis minden meg van bocsájtva:)))))) Én meg sem találtam a centimet, madzagot méregetek rá ilyen kihúzhatós fém mérőszalagra. Más,,,, megkönyörült rajtam a mérleg -1 kg(78,9:)))) most én is töprengek van e elemem mert nem is emlékszem mikor lehetett csere.
Eljött a reggel, ráálltam a mérlegre, közölte LOW 🤣🤣 konstatáltam, oké ma nem lesz súly adat, vennem kell elemet a mérlegbe. De sebaj a centit még tudom mérni... mentem az éjjeli szekrényhez ahova kikészítettem a centit... a cicáim szerintem azt hitték, hogy nekik játék 🤣🤣🤣 cafatokban van...
Szóval most adós maradok az adatokkal. Csak azt remélem, hogy megfelelő elemet is, meg centit is kapok a boltba, mert a nem élemiszer üzletek mától zárva vannak itt is állítólag
Ez a kis móka mérleggel:))))))én mindig ua.csíkra rakom:)) üdvözlöm a kifogyós nadrágot és helló új naci:)) Majd drukkolok reggel(is)
Örülök, hogy könnyebbült a lelked 😃 Valójában akár a hormonok is okozhatják, hogy most többet mutatott a mérleg. Arról nem beszélve, hogy ha csak egy kicsit is arrébb rakod a mérleget mutathat mást! Nálam körömlakkal ki van kelölve a helye (azért azzal, mert az nem kopik le a felmosás miatt, az alkoholos filc viszont igen🤣) Hát reggel kiderül a hét eredménye. Sokat nem várok mostmár tőle, az egyetlen lényeg a mínusz 😃 a héten nem mérlegeltem, ezért nekem is meglepetés lesz. Ma örülten, hogy fel tudtam kelni, hogy időbe beérjek, mert a suli miatt most 7-re akarok járni, hogy hamarabb itt legyek a fiúknak 😃 De az biztos, hogy jó úton járok, mert megint van egy nadrágom, amit úgy tűnik nyugdíjaznom kell 😃
Biztos vagyok benne, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét! És ne feledd! Minden kiló egyetlen grammal kezdődik!!! 😃
Ja meg holnap a TE napod:)) Nem unom meg végignézni a szép sorozatodat , amikor visszaolvasgatok is mindig belegyönyörködöm:))
Sziaaaaaa:)))))Remélem én is h. beindulok ahogy elovastalak máris könnyebb a lelkem :)) nem vezetem mit eszem, nézem a zöldek tasakját (ch) kalóriát kb. meg arányokat ,szóval figyelek mindenre de nem élek számolás bűvöletében( még). Örülök h. jól vagy nem lehet most egyszerű,de te tuti megoldod:))Én sem pakoltam be:)))) de megleszek
Szia Libikóka! Itt is vagyok 😃
Most már bizonyára be fog indulni a diéta. Vezeted pontosan, hogy mit eszel? A múlt hét annyiban ludas lehetett, hogy annyira keveset ettél, hogy próbált tartalékolni a szervezeted. Ez el fog tűnni hamar.
Annak örülök, hogy végre jól vagy!
Én jól vagyok, csak most minden egy kicsit kaotikus. A csemeték otthon, de most a munkában is alakulnak a rendelkezések, az óvintézkedések. A hörcsögök már itt is tartalékolnak rendesen. 🤣 milyen jó a mi diétánk, a sajt a szalámi sokáig eláll 😃 a liszt, a tészta hogy elfogyott, annyira nem zavar, a család sem hal éhen 😃
SZép Napot:)) Írogatok kicsit, megnyugtat és magam is látni fogom mit zagyváltam itt össze ,olyan lesz mint 1 mini napló:) Tegnap volt a diéta kezdete óta( 18 nap) az első ...éhesszomjas..,napom. NEM csodálkoztam a múlt hét betett, gondolom most kellene pótolni a kieesett kalóriákat vagy mi??Na ez tegnap nem is ment nehezen ,bár a 2 étkezést megtartottam de megpakoltam a napi abrakot kicsit jobban zsírokkal,meg vettem magokat ,eddig azt nem ettem. Ma már visszapottyantam az alap állapotba nem vok. éhes.. csak a vízivást kellene valahogy nyomatni mert kevéske ami lecsúszik(1,5 l)Súly nem mozdul (ma reggel 79,8) Viszont ,,,,,,, centiztem: mell ,derék, comb,, kicsit vékonkább:)))) has nem ,pedig itt vok. a legpufókább(naná) meg mintha meglottyosodott volna a hátsófertályon a farmer( vagy csak kinyúlt..majd kap 1 mosást) hiányoztok ám!!!!!!!!! (de tudom ezer dolog)
Hali ! Jó hetet Mindenkinek:)) Akkor írom mi volt! Hét elejétől úgy kb. péntekig tartott ez az eléggé nem jó állapot (rossz közérzet,émelygés totál étvágytalanság,még a kávé smem nagyon ment) ebből 2 nap volt igazán húzós, aztán javulás mindig kicsit jobb . SZOMBATRA megjött a MEGVáLLTáS teljesen jól energikusan mintha mi sem történt volna . Ezen a héten az állandó émelygés miatt csak napi 1 kaja ment az is alig, pl, 1 kávé+ 2 virsli ,ennyi volt egy 1 nap! Nem mértem magam . DE itt a ma reggel ,,,,,,,,,, hogy nem fogytam az 1 dolog,,,,,,,,, hogy még vissza is kaptam fél kg.,,,az 1 másik,,,,,,,ott álltam tök bambán a mérlegen:o---------------nem gondoltam ám azt h. most aztán lemegy rólam 1 csomó kiló ,de kicsit tartotta bennem a lelket hogy azért valamicskét haladok. NA EZT nagyon benéztem!!!!!!!Persze ettől még minden tovább, új hét van:)Remélem jól van mindenki:))
Ezt is idekörmölöm, már sokkal tűrhetőbben, v,ok. Még nem enyém a világ( max a szánalmas fele)de megleszek:) Hétfőn jövök írom mi volt,, legyetek jól:)) (talán szép idő lesz) puszka
Szivesen:) nem volt ez nagy segítség ,csak vigyázz magadra , mert előbb az egészség...
Ami még talán segithet puffadás és gyomorfájás ügyben,az cickafark és kamilla tea, és az édesítőkkel csak óvatosan bánj.
Nem ettem semmijen kenyeret.De lehet megpróbálok 1,2 szeletet enni .Lehet ,hogy nekem nem jó ez a diéta? A hasam olyan nagyta feldagad evés után mindt kb: 3 hónapos terhes lennék 😭
Nem tűnik rossznak.Majd jönnek a többiek is ötletelünk,még aztis megnézhetnéd esetleg hogy mit tettél a napi kajába amit addig nem (pl olajak ,,vagy akár a kókuszzsír vagy bármi amit addig nem ettél) Mert vmi.t nem szeret a gyomrod és már elég régóta ,nem jó ez igy.Nem próbáltál kísérletezni hogy van -e valami ami azért nem okoz ennyire rosszat PL 1-2 szelet abonett a kaja mellé vagy tk .kenyyér picike, mert most ebben az állapotban nem lesz gon ha kicsit feljebb megy a ch.
Ma pl: ebéd 2 főtt tojás , paradicsom ,ubarka, 1 szelet sűlthús . Álltalában tojás,sajt ,felvágittak, vaj, nat.joghurt
SZIA:)) Sajnállak nagyon,de ezzel nem mész sokra:)Még azért leirnád nem a menüidet de pl alapanyagokat. engem ez a gyomorszáj fájdalom főleg a refluxra emlékeztet de nem vok. orvos csak femerülhet ez is előtte nem voltak gyomorsav problémáid?
Diéta kezdete óta ,reggeli kávé kókusz zsírral , ebéd : mindíg más de nem ettem se csokit ,se tésztafélét, se krumpli ,rizs, semmit ami a tiltó listán szerepel . Elején még nem fájt annyira a gyomrom ,de kb 2 hete ha bármit eszek ,utánna nagyon fáj a gyomorszájjam . 80 kg vagyok 10 kg szeretnék fogyni . Nem tudom mit csináljak ,de már nem merek semmit enni mert félek a fájdalomtól
Na, akkor is, az már nincs messze! 😀
Teljesen szánalmas v.ok! MINDEN potyog, borul,feldől, törik ,körülöttem, ááááááááá.........
Ne keseregj:)) VISZONT FOGADD MEG Szamóca tanácsát és írj :))
Szép Napot:)) Ma már jobban vok, bár még kicsit kótyagosan. Még nem érzem ( SZamóca szavaival élve ) hogy enyém a világ , de már szeretnék túllenni ,mert olyan érzés , mintha olajban kéne úsznom! EGYéBKéNT minden ugyanúgy van, bár most enni egyáltalán nem kívánok de hát v.mit csak kell. Nincs v.mi könnyítő praktikátok??????????? Hátha olvastatok v.mit .
További ajánlott fórumok: