Ketogén diétázók (beszélgetés)
Jaj úgy elképzeltem h. a kávém mellé betolok 1 ilyet,,,, vagy 2,,,aztán aznap kb semmi más:))))))))
Köszönöm szépen:)) Nagyon fullos !!!!!!! és mitagadás már várom is h. valami sütiféle legyen .De jó lesz(remélem sikerül)
Csoki torta:
Lap
-100g 90%-os csoki
-100g eritrit
-100g vaj
-5 tojás (szétválasztva)
-150g földimogyoró
-2 ek. kakaópor
-sütőpor
Krém:
-2 tábla csoki
-150g eritrit
-3 tojássárgája
-2.5 dl tejszín
-20 dkg vaj
Ja, hogy nem látod a naplóm! Mindjárt kimásolom!
Meg tudnám nézni itt valahol? vagy mi ? homályosits fel:))
Hát persze, mert a naplómban van! 😀
Drága vagy köszi:))) meg kérnék is valamit, jön a húsvét, és szeretném a cs.torti receptet,kerestem vissza de most sehogy sem bukkantam rá,,, ha lesz időd majd légyszives segíts:)
Egy hónap 5 kg? És még te aggódtál! Látod ügyes vagy! Gratulálok! 👏
Én is kívánok mindenkinek csupa jó szerencsét, az előttünk álló harchoz!
Remélem Jól Van Mindenki!!! Így pár nappal az 1 hónap után megvan ,- 5 kg :)) Ha ebben nyavajás helyzetben lehet valaminek örülni, hát én most örülök nagyon:)) Azt hiszem ilyenkor jobban is kellenek az örömök mint bármikor,igyekszem most ebbe a életmódválltásosdiba tenni az energiáim egy részét, elterelni a gondolataimat a rosszról,és teljes erővel szurkolni mindenkinek, egészségért, kitartásért!!!!
Hali:)) Veled örülök én is:)) Minden jót:))
Napsugaras szép jó reggelt mindenkinek!
Tegnap volt mérlegelés csak időm nem feljönni ide. Reggel elaludtam, rohanás munkába, itthon tanultam a gyerekemmel, utána a férjemmel éltem lelkiéletet mert szüksége volt rá.
Szóval a 12.héten járok. A múltheti kihagyás után most 75,8 kg-ot mutat a mérleg. A centikben nincs változás. A két hét alatt -30 dkg a változás, centikben pedig semmi. De ezzel én most iszonyat boldog vagyok, mert az utolsó másfél hétben baromira nem figyeltem oda az étkezésemre, és azt ettem, amit a család, mert nem maradt erőm ebben az őrületben, hogy magamra odafigyeljek. Kalóriát nem számoltam, ettem nokedlit pörkölttel, meg sok más ch gazdag kaját is. Valamivel többet is ettem, mint amit szoktam, mert az alváshiány mellett mindig többet eszek, hohy legyen elég energiám mindenre.
Szóval én most annak nagyon örülök, hogy a változás nem +, hanem - 😃
Nem is tudom igazán mit kívánhatnék mert már minden elcsépeltnek tűnik ,sok sok erőt,és kötélidekeket:))
Kedves mindenki!
Bocs, hogy így eltűntem, azt sem tudom, hol áll a fejem 😃
Ez a sulizárlat vicces. 8 óra munka után haza, 3 különböző évfolyamot tanítsak, de időkorláttal... tegnap tollbamondást kellett irassak a középsővel, és küldeni emailben a tanárnak. A nagynak ma online angol, de úgy hogy este 11-kor kaptam meg a jelszavát a sulitól, hogy kezdhetem telepíteni a Microsoft Teams miatt az egész Office 365-öt... reggel meló előtt fejeztem be
Hali:)Főztem teákat nem megy ,érzem h. kellene de meginni... alapból sem szoktam sokat max nyáron. Remélem jól vagytok:)) Centi elem?
Esetleg tea? Legalább van íze 😃 én ha besokallok a víztől, ízesítetlen teával varázsolok ízt magamnak 😃
Na, közben javítás a folyadékbevitelen .. palócleves készül ez lesz a mai menü és avokádós abonnett (végre kaptam avokádót nem aranyárban)
Hali:)) Kis helyzetjelentés,, bár sok minden újdonság nincs reggel kiakadtam a mérlegügyileg. 1 kg több,, aztán ránéztem kicsit később a kezemre ,,virsliujjak ,,,, így már könnyebb volt megmagyarázni magamnak a plusszt, vizes v.ok mert azért nem hízhattam 1 nap alatt ennyit. Na nem csodálkozom mert nagyon nem megy a víz, édesítős üditőt meg nem akarok annyit inni pedig az csúszna. Így napi 1,5 l megy le, kevéske.
Igen, nagy a változás, és mondják is. Sajnos én nagyon kritikus vagyok, igazi Szűz!
Ó :)) Bizti h. kaptál visszaigazolást, és hidd el VÉGRE ,,KARCSÚ VAGY és CSINI!!!!!Jó persze itt -ott ,egy kis ez az .... majd még az is alakul,,:)))
Hali:)) Jól vagyunk:)) köszönöm:) Naribőr....... hát ezzel lesznek gondok ,régebbi tapasztalatok alapján nekem kb 74 kg körül simul kicsit , ha adok neki egy kis paprika olajat (keneget + masszíroz + beteker) akkor sokat javul! Igen a cél megvan remélem ilyen jól viselem majd tovább is ,,ezen képes vagyok aggódni mert ha v.mi elromolhat........... de bízom is h. így marad:))
Ja, még jól vagyunk! Ti? Mindenki?
Sok kicsi sokra megy! Ez is haladás már!
Én is nagyon megszerettem a 90 %-os csokit. Ha az embernek megvannak a céljait, akkor nem érzi akkora áldozatnak a változást!
Ó! Eléggé coca voltam! Nekem nem áll jól az a forma! Még most sem vagyok magammal kibékülve, undi narancsbőrök vannak mindenütt!
Remélem Mindenki jól van a körülményekhez képest:)) Elment a hétvége ,igaz csak kicsikét de mégis kevesebbet mutat mérleg! Centiztem is ,a legnagyobb ( 4-5 cm)mell alatt és derék,,,comb has csak épp hogy lazább kicsit. Szóval haladgat a dolog .Vettem magamnak 85% csokit ,,bár eddig a hideg lelt ki az étcsokitól,most jól esett nagyon 1-2 kocka.
Hali:))nahát azért nem voltál coca:) persze mindenkinek az a sok ami ami magán van,,,,de ez is elmúlt:))) még én sem tudom mi lesz mikor már megközelítem azt az állapotot ami már kinézetileg,,ruhailag elfogadható lesz. Vitamint meg kajával úgysem tudunk annyit bevinni amennyi kellene ,,maradnak a bogyók ,nehogy lenullázzuk a szervezetet.
Rendben, akkor jó 7 végét! Ti is maradjatok egészségesek! 🙋
Na, most úgy áll a helyzet, hogy többet kell tanulni, mint amikor bejártak!
Hát, nem szeretnék újra mindenevő lenni (lehet, hogy azért voltam olyan mint egy coca?🤔), mert félek, hogy újra meghízok, de nem is kívánok már annyira enni sem. Most amolyan csipegetős fázisba léptem. Tudom, hogy kellene a vitamin, de egyszerűen nem kívánok semmit! 🙅
Közben kiköszönök ,hétvégén nem leszek de héfőn szokás szerint itt:))) Mindenki óvja magát ,családját ......szóval kitartás:)) pusza
Hát adott körülmények között ,nem híznál vissza akkor sem ha ennél rendesen,ha csak nem voltál stressz evő .Azért arra figyelj h. 1 kis vitamin menjen befele! Nem irigylem ezt távoktatósdit!Enyémek nem voltak napközisek ,de néha még az is elég volt amit akkor kellett délutánonként.
Nem, semmi gond! Kell az embernek a társaság! Csak én most nagyon össze-vissza vagyok, szerencsére, hogy már nem kell fogynom, mert már annyira nem figyelek az evésre, csak arra, hogy ne egyek szénhidrátot. Du. általában csak bekapok valamit, ami elém kerül, eléggé ellustultam. Sokszor csak a tejszínes kávémat iszogatom egész nap.
Most nem az ovissal kell sokat foglalkozni, hanem az iskolásokkal. A távoktatással egész nap tanulni kell! 👍
További ajánlott fórumok: