Ketogén diétázók (beszélgetés)
Igen-igen, meg ennek végre látom az eredményét, ez elég motiváló. És ráadásul úgy, hogy finomakat eszem :)
Engem nem zavar a lassú fogyás, csak történjen valami :)
hát, ha érzésre javult, akkor valószínűleg tényleg javult :)
Én mindenképpen kezeltetni akartam, mert amikor hirtelen a semmitől is elkezdtem hízni, eléggé kétségbeestem :(
Wow, ez elég jól hangzik :)) én valójában már annak is örülnék, ha csak elérném a kívánt súlyt, a többi csak bónusz lenne :)
Az IR-ed vérkép alapján is javult? Vagy csak érzésre?
Köszönöm, nézegettem már a videóit, bár még messze nem néztem végig mindet, valóban hasznosak :)
Mondhatni kicserélődtem:))Migrén,magasvérnyomás,hőhullámok,izzadás,IR(nem gyógyszeres)falásrohamok,,ált rossz közérzet,ezek mind eltűntek(még most is alig hiszem)
És óvatos v.ok a tanácsokkal de az biztosan nyerő hogy nem eszel 5-ször:) Ha még nem Nézted PÖdör Novák Réka Dietetikus videóit ,javasolnám mert mindezzel amivel küzdessz foglalkozik a ketóvalösszefüggésben:))
Szia :)
Igen, tisztában vagyok vele, hogy ez már nagyon a vége, emiatt is lassabb a dolog, illetve a betegségeim miatt is.. sosem ment gyorsan a fogyás.
Tudom, hogy türelem kell hozzá, egyszer már lefogytam nagyon, akkor 73-ról 46 kilóra, azt is 1 év alatt sikerült, abszolút saját módszerrel, tehát ismerem sajnos, hogy ez lassan megy.. sajnos most még nehezebb, mint akkor, az akkori módszerem is kevés már...gondolom a hormonjaim még rosszabbul állnak, és hát a kor.. :D
Szia!
Hú, hát neked azért nincs nagy súlyfelesleged! Így sokkal lassabban fog menni a fogyás, úgyhogy sokkal kitartóbbnak kell lenned! Sok sikert, a fogyáshoz, érdemes csinálnod, a keto még az állapotodon is javíthat!
Köszönöm a kedves fogadtatást :)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan hat majd ez a diéta a betegségeimre.. nagyjából kétféle véleményt olvastam: csináljam, mert meggyógyítja és ne csináljam, mert halálos. Úgy voltam vele, hogy sehogy máshogy nem derül ki, csak, ha kipróbálom.. úgyis érezni fogom majd, hogy hogyan reagál rá a szervezetem.
Egyébként a pajzsmirigyemre és az IR-re is gyógyszert szedek. A dokim mindenképpen az ötszöri étkezést javasolta, de nekem az sem jött be, úgy éreztem, hogy egész nap eszem és nem igényelt a szervezetem ennyi étkezést. Most próbálom böjttel vegyíteni a ketot, napi 3x eszem, amit igyekszem reggel 6.30 és délután 3 közé beszorítani. :)
Elárulod, hogy Te milyen pozitív hatásokat tapasztaltál? Ott még nem tartok a visszaolvasásban :D
Sziasztok, már egy ideje olvaslak titeket, az egész fórumot elkezdtem visszaolvasni, már csak 30 oldal van hátra.. :D
Februárban kezdtem diétázni egy másfajta módszerrel, amivel április végéig lefogytam 4-4,5 kilót kb. Aztán április végén kezdtem a ketogén diétát, mert megállt a fogyásom hetek óta, azóta lefogytam még kb. 2 kilót. A dolgot nehezíti, hogy pajzsmirigy alulműködésem, inzulinrezisztanciám és pcos-em is van, ezek sokszor teljesen lehetetlenné teszik a súlyvesztést és gyakorlatilag attól is hízok, amit a mellettem ülő eszik.
Tudom, ez az ütem nem gyors, de egyelőre elégedett vagyok vele, pláne a hosszas stagnálás után. Egyébként a 160 centimhez 52 kiló vagyok, szóval az utolsó 4-5 kiló amúgy is nyilván nehezebb.. 47-48 kilóval nagyon elégedett lennék, az a cél :)
A módszer egyelőre tetszik, nagyon sokat olvastam utána.. már baromira untam a csirkemell-rizs-brokkoli diétát, pedig volt, hogy hónapikig csináltam, minden nap kb. ugyanazt ettem és egy dekát sem fogytam vele.. Amit most ehetek, az változatosabb, finomabb.. persze a ch hiányzik, a finom péksütik és társai..de amikor ránézek a tepertővel és kolbászkával, meg sajtokkal megrakott tányéromra, az azért kárpótol :D
👏👏👏👏👏
👍👍👍👍👍
😀 Köszönöm!
A munka a tied, és a kitartás, a fegyelem, a velejáró kellemetlenségek, ha vannak, úgyhogy kiteszel magadért! Eljutottal idáig, és gondolj csak arra, hogy mennyi új ruhát tudtál felvenni. És szerintem ha nem akarsz fogyás után a keton maradni, akkor nem is baj, ha lassan haladsz, hogy minél több időt tölthess az új életmódon (vagy legalábbis nem a megszokotton), mert ha túl hamar abbahagyod akkor a szervezetednek nincs ideje megszokni az új étrendet, azt hogy elég a kevesebb is, jók a másféle alapanyagokból készült ételek is stb. Ha érted mire gondolok!
Gratulalok, ez szep menet :)
Azt esetleg elarulod, hogy hany kilorol indultal?
👏👏👏👏👏👏👏👏
Ugye, hogy ugye! Sokan vagyunk itt, akik rajonnek, hogy ez egy biztos pont is lehet, egy életút! 😀
8 hete csinálom, fogytam 7kg-t, 10cm-t a derekamból, és még a combomból is 5-t (ami csoda) Két hét után álltam 4 hetet, és akkor indult meg újra mikor elhagytam a szénhidtárcsökkentett kenyeret, meg az eritrites házi nutellámat.
Erőtlen, kedvetlen voltam majd 6 hétig. Ma éhgyomorra gyalogoltam 14km-t, ebéd után összeraktunk 7 köbméter apritott fát, és az előbb még elvittem a kutyát egy körre (3-4km), mert egyedül volt szegény egész nap.
Ja! 3 napja letettem a cigit, és nem öltem meg senkit.
Hát ezért leszek "ketos" egész életemben!
Nagyon kívánom hogy mindezek után beválljon ez:))) Azt hiszem mindünknek van egy csomó dolog ami túlmutat azon egyszerűen "csak"lefogynánk!!
CSak napról -napra aztán haladunk:))) Majd JÓL megtámogatjuk egymást itt,sokat segit:))Még én is olvasgatok vissza:))))))