Ketofanok klubja (beszélgetés)
Ugye igazam volt,hogy nélküled itt megáll az élet?
Rázzuk fel együtt a csajokat,mert elvesztek:)
Drága és túlsúlyos klubbocskám!
Nem akarom hinni ,hogy mindenki elérte a megfelelő súlyt az idén??!!De ha így lenne ,akkor meg recepteket szeretnék:)
Röviden:Hol vagytok fogyni vágyó magyar csajok??!!
Amikor egyetemre jártam én is kipróbálta ..Adipexeztem egy hónapig..Tök jó is volt ,/hiszen mint később kiderült a számomra kábítószer/fel voltam tőle dobva ,opörögtem mint a búgócsiga ,és egyáltalán nem voltam éhes:)
Elfogyott az adag,és majd be szartam mire le tudtam jönni róla..egy két nap után mikor kiürült hiányzott mint a franc,depis lettem a megvonásástól és zabáltam mint az állatMondanom nem kell visszaszedtem 2 hét alatt az egészet plusz még vagy 4 kilót....Szóval nem tudom mivel cuccolsz/Regenon,Lindaxa/Adi...stb/De mindnek ez a vége..Vagy a másik..függővé válsz..
Van itt ilyen fórum akik ezt vagy azt szedik,nézd már meg a fórumon lévők mióta szedegetik ezeket?!!Kicsit valszeg az alaptagok túl rég óta ahhoz hogy duiéta legyen a dolog..ők már függők!
Ezért hát remélem nem mész bele hülyeségbe,léccci!
Egy fej rántott gomba 21 kalória és 3.2 ch...ma végre kiszámoltam ,kiértem/engem a büfében kísért meg olyan kis aprók,és guszták../
csak a múltkor szó volt róla:)
Jajjjj,neeem,külön-külön értettem,bocsi,h.bénán fogalmaztam:)))
Cottage cheese-t és külön alacsony ch-s protein porra gondoltam:))
Egyre jobban tetszik akkor ha ezek is beleférnek:))Köszi:))
Egyébként mindent ami belefér a 20 grammba /ch lehet beépíteni,és ha te egy protein port szeretnél belerakni,persze hogy megy:)
De elsőre sajtízű proteinpor eléggé extrém:)
de ha szereted?!..hát ch szerint belefér:)
cottage cheese mint por ?????
Miért nem mint cottage cheese mint sajtkrém?
Csak kérdezem ,nem ismerem ,nem is értem hogy ebből most csináltak turmixot???
Szerinted cottage cheese-t,alacsony ch-s(2g/adag)proteinport az első szakaszben lehet enni/inni?
Nincs meg a könyv,de lehet,h.belevágok.
Sőt baromira egyszerű,ha tényleg elhatároztad magad,számolsz---főzöl ---eszel---fogysz
és ennyi:)
Előzőleg kérdezte valaki ,hogy ha egy két hét ketózis után pár nap ch -s kajálás jön /persze az is diétás tsrtományban/akkor az elindítja -e fogyást?!Hát én most két hét ketózis után 3 nap ch./1200 -at tartottam holnaptólújra 20 g. ch/1200 kcalra megyek,és kiderül:))))))))))))))
Mármint hogy elindítja -e:)
Valami ilyesmi:)
Bár én nem vonogatok,teljeset számolok,de az atkins megengedőbb ,sokkal könyebb így kiszámolni...De alapból fehérje+ zöldség mehet :)Egyszerű:)