Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Szia!
Nem csak salátát és répát lehet venni, hanem szinteket lehet elérni, minden szinttől 2 új termék áll a rendelkezésedre, egyre nehezebb lesz a játék. Majd feladatokat is kapsz, mikor különböző termékekből nagyobb mennyiséget kell termelni, aztán azt leadni - ezeket nem muszáj teljesíteni, de a játék része, úgyhogy szerintem azért jó. Aztán majd vehetsz dekorációs termékeket, ha lesz annyi gyt-d. A játék egyre magasabb szintjeitől egyre érdekesebb a játék. Én szeretem. :))
sziasztok!
regisztráltam én is erre a játékra,de nem tudom még hogy mi értelme.úgy értem,hogy semmi mást nem lehet venni csak salátát meg répát,de minek ha nekem is az van.mi a cél ebben a játékban vagy hol találok leírást?jah és borospince nincs? :D
Termésben gazdag szép napot! :D
Tegnap új kertet kezdtem, kicsit fura, hogy megint mennyire az elején vagyok... :D
Hey, hát mindenki kapálni és aratni van? :D
Mindkét kertben hosszú lejáratú növények kerültek. Holnap nem érek rá ültetni.
Szasztok!
Jó reggelit mindenkinek!
Úgy sem írom meg, hogy itt vagyok:-)
szép napot mindenkinek!
Egyébként egyszerű kiszámolni. Értékesítések száma/4. :o))) (Persze csak akkor ha minden vevőnek adtál terméket.)
Én még csak azt nem értem, hogy a piacon miért éri meg 0,7 vagy többért eladni a sárgarépát, amikor Bálint bácsinál 0,6-ért bárki megveheti.
emtom. A Drágám kezdte aztán rámásztam! :D mármint a kertre (is).
De már van neki egy saját meg egy közös is!
Ez után sem olvastam vissza, :o)))
de azért megkérdezem, hogy te mikor kezdted el a Kertbirodalom játékot?
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?