Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Én megnézem Bálintnál és a piacon is, aztán annak tudatában járok el:-)
Sajnos nem leszek milliomos,mert a kövekre nagyon sokat költöttem, most nem győzőm behozni! De az megnyugtat, hogy ez a feladat végül is nem hátráltatta a bevételemet!
7500 gyT?
Nahát, még a végén gyT milliomos leszel. :D
Én most hanyagolom a feladatokat, próbálok termelni a vevőknek. Mert rájöttem, hogy a Bálint sokszor olcsóbb mint a piac.
jaj de unom már ezt a spenótot, lehet holnap készen leszek:-) most jutott el a tudatomig, hogy ezért 7500 gyT-it kapok:-)
Én meg itt stresszeltem, hogy nem keresek semmit sem, persze meg a kút is-)
értem:-) akkor tényleg lehetnének valami kedvezmények ha már van aki ennyit fizet! Én a magam részéről nem tenném! Ha minden áron akarnék még egy kertet, regisztrálni és kezdenék még egyet!
Köszönöm, még sose hallottam igy, hogy susnyás!
Nem új, hanem amiért kiperkálsz, 90 ezer gyT-t.
Susnyás=gazos
már miért lenne az új kertnél kivételezés?
Mi az a susnyás?
Komolyan mondod?
A leírásban gazmentes szerepelt!
Hát, hogy ez mekkora... :(
hali.
Ügyi vagy:)Nekem még vagy 55ezer gyt kéne a 2dik kerthez:(
Sziasztok!
Azoktól kérdezenék akik vettek már második kertet!
Ha megveszem a kertet elsőre az is olyan susnyás,köves lesz mint az eredeti kertem a kezdetekkor?
A másik meg,hogy előlről kell kezdenem ezzel a kertel is mindent,a szamárlétra aljáról (termelhető növények tekintetében) vagy ide azt vetek már amit akkarok,meg ami a rendelkezésmre áll a másik kertem adta lehetőségekből?
Köszi a választ!
Én tegnap kapta gyomot az egyik kertembe.
Hol ide, hol oda kapok.
Ja a másodikba kaptam vakondot is. Megtartottam, így hárman nézelődnek. :D
Szerintem a rendszer küldi a vakondot, hiszen nem is ismerjük egymást, hogy haragosak legyünk!
Ma reggelre én is kaptam gyomot, de nem olyan rettenet (3 db/2 gyT az irtása) ezért nem igazán kell kiborulni!
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?