Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Hát nem akarlak szomorítani, de menni kell reggeliztetnem, felébredt a kisfiam. :)
A kertben már "elintéztem" 3 vásárlót, betakarítottam és vetettem.
Most megyek sütök egy kis lángost. :DD
jaj de jó, olyan magányos szoktam itt lenni! Igaz dolgom mindig van, de néha jól esne egy kicsikét fecsegni:-)
Neked is jó reggelt! :)
Nem vagy ám egyedül. :D
még az egytized százalékát sem érték el a hangyaszorgalommal dolgozó céhecskék! :D
Na mára elintéztem a kerteket. Csak nehogy holnapra gazos legyen. Ma reggelre a majdnem kész szederből nyúvasztott ki hármat. :( De kikapáltam. :) Ha nem tenném egyébként, a gyom újra ellephetné az egész kertet, vagy korlátozott mint a vakond?
Ja és azt olvastam, hogy ha valaki összehozza a világcsodát vége az egész birodalomnak. Hát remélem az még tényleg sokára lesz.
na jól van! Majd jó éjszakázást nektek:) sziasztok!!!!!
hm.. voltam a piacon:-) azt hiszem visszamegyek lángosozni és fagyizni:-D
A másik játék neve:
farmerama.com
na tök jó én is a 2esen vagyok akkor tényleg nem nálam van a bibi..:D:D
A 2 esre nem enged be azt irja túl terhelt.Biztos vége a sulinak
nem játszok máshol...
eldöntöttem.
elég ez a 2 kert-....
hm... na tessék én még ebből sem értek sok mindent, oszt itt van ez a farmos játék:-)
Én azt nem értettem annál a játéknál, hogy ha aratok, akkor hova lett a termény. Mert a terménytároló mindig üres maradt. :) Ja és az a földterület kijelölgetés az idegeimre ment. Az én kis kertemben boldog vagyok! :DD
El küldtem privátba nem tudom ide le lehet e irni
én a myfreefarm-ot ismerem meg a farmerama-t amin állatokat is kell nevelni..
köszi mindjárt rákeresek és megnézem magamnak...
Ja a farmos játék nem jön be, nem a kertes értem. :)
Valami Farmville vagy mi.
nekem tuti nem a virusirtóval van baja mert most nincs a gépen..:D
Sztem az oldalal nem koser valami..:S
Milyen virág? Miért nem enged? Nekem semmi gondom az oldallal.
mondjátok meg légyszi, melyik az állatos játék...
köszi.
Nálam ha megy a virus irtó akkor nem enged játszani mert ott a virág
áá kezd kiboritó lenni az oldal..nagyon lassu és ültetni is alig tudok mert állandóan kidobál v tetü lassú..:S
Tényleg jó az is CSak kicsit lassú
További ajánlott fórumok: