Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kereskedelmi szakmenedzser 2éves képzés (van értelme?) fórum

Kereskedelmi szakmenedzser 2éves képzés (van értelme?) (beszélgetés)

2011. jan. 27. 11:33
Bár szerintem, ha már fizetsz, akkor inkább diplomás képzésre ment. Többet érsz vele.
2011. jan. 27. 11:32

Nem tudom mennyire felkapott maga a képzés.

Egy biztos, a 2 éves felsőfokú szakképzéseket szeretik a munkáltatók, mert jól képzett a leendő munkatárs, de mégsem kell neki diplomás bért fizetni. Azonban a középfokú végzettségűekhez képest magasabb bért adnak. Mindenképpen felsőfokú intézményben csináld, ha csinálod, ne ilyen himi-humi OKJ-s felnőttképző intézményben. Előnyt élvez.

Ja és nyelvtudás. Talán a legfontosabb.

10. >Hope<
2011. jan. 27. 11:19
Ezek szerint mégsem annyira felkapott ez a képzés? :(
2011. jan. 26. 15:49
Szívesen veszek minden jellegű hozzászólást, akinek van tapasztalata vagy véleménye a képzéssel, elhelyezkedéssel kapcsolatban!
8. >Hope< (válaszként erre: 5. - Suesue)
2011. jan. 25. 22:00

Pont ezért nem merek belefogni a fősuliba!

Sajnos csak a fizetős jöhet számításba és levelező, mire elvégeznék egy normális szakot 1 millióba lenne... nem garantált h találnék vele munkát:(

7. >Hope< (válaszként erre: 4. - Kubin)
2011. jan. 25. 21:57

Felsőfokúval az Audihoz? Nem kértek fősulit, vagy egyetemet?

Sok sikert a sulihoz!

2011. jan. 25. 21:35
2 évesnek van, mert az felsőfokú és sok helyre már hamarabb felveszik az fsz-eseket mint a diplomásokat, úgyhogy ennek van. az egyévesnek nincs.:)
2011. jan. 25. 21:35

Nézz szét az állásajánlatok között, hogy mennyire gyakran keresnek ilyen szakembert, ha nem nagyon akkor inkább felejtsd el.

Sajnos van olyan ismerősöm aki diplomával sem tud elhelyezkedni. :(

2011. jan. 25. 21:34

én most fejezem be a reklámos-marketinget, amit te is megcisnáltál, és én ezután emgyek 2éves reklámszakmenedzserre..

a 2évesnek tuti van értelme, az egyik srác a reklámszakmenedzseres izéval az audihoz ment marketingesnek... szal szerintem megéri :)

2011. jan. 25. 21:27
Egyáltalán lehet hasznát venni vajon a képzésnek? vagy csak idő és pénz pocsékolás lenne?
2011. jan. 25. 21:19
? nem tom, bocsi :-(
2011. jan. 25. 21:18

Sziasztok!

Már van egy marketing reklámügyintéző OKJ-m ami középfokú (1 éves képzés volt) sajnos semmi hasznát nem vettem még:( semmi jelentősége nem volt elhelyezkedéseknél. Üzletkötői állásokra szeretnék pályázni, ezért gondoltam, h a felsőfokú képzésnek lenne értelme... szerintetek van értelme belefogni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook