Kereskedelmi szakmenedzser 2éves képzés (van értelme?) (beszélgetés)
Nem tudom mennyire felkapott maga a képzés.
Egy biztos, a 2 éves felsőfokú szakképzéseket szeretik a munkáltatók, mert jól képzett a leendő munkatárs, de mégsem kell neki diplomás bért fizetni. Azonban a középfokú végzettségűekhez képest magasabb bért adnak. Mindenképpen felsőfokú intézményben csináld, ha csinálod, ne ilyen himi-humi OKJ-s felnőttképző intézményben. Előnyt élvez.
Ja és nyelvtudás. Talán a legfontosabb.
Pont ezért nem merek belefogni a fősuliba!
Sajnos csak a fizetős jöhet számításba és levelező, mire elvégeznék egy normális szakot 1 millióba lenne... nem garantált h találnék vele munkát:(
Felsőfokúval az Audihoz? Nem kértek fősulit, vagy egyetemet?
Sok sikert a sulihoz!
Nézz szét az állásajánlatok között, hogy mennyire gyakran keresnek ilyen szakembert, ha nem nagyon akkor inkább felejtsd el.
Sajnos van olyan ismerősöm aki diplomával sem tud elhelyezkedni. :(
én most fejezem be a reklámos-marketinget, amit te is megcisnáltál, és én ezután emgyek 2éves reklámszakmenedzserre..
a 2évesnek tuti van értelme, az egyik srác a reklámszakmenedzseres izéval az audihoz ment marketingesnek... szal szerintem megéri :)
Sziasztok!
Már van egy marketing reklámügyintéző OKJ-m ami középfokú (1 éves képzés volt) sajnos semmi hasznát nem vettem még:( semmi jelentősége nem volt elhelyezkedéseknél. Üzletkötői állásokra szeretnék pályázni, ezért gondoltam, h a felsőfokú képzésnek lenne értelme... szerintetek van értelme belefogni?
További ajánlott fórumok:
- Hol találok kereskedelmi szakmenedzser OKJ tételek kidolgozva?
- Érdemes a kereskedelemben állást keresni?
- Lehet-e kapni kereskedelmi forgalomba, előre elkészített, cukrozott, kikevert Rama margarint?
- Melyik kereskedelemben kapható kávéőrleményből lehet a legfinomabb kávét főzni?
- Segítség! :( Van itt idegenforgalmi szakmenedzser szakos ill. végzett tag?
- Megy valaki idén az Athénébe Idegenforgalmi szakmenedzser képzésre?