Keresek egy filmet/rajzfilmet... (beszélgetés)
Az tuti!
Még mondok jókat, ha ilyesmi érdekel... :)
Nem pont erre gondolsz, de nagyon hasonló a film, és lehet, hogy már láttad is: Angyalok városa.
Nekem nagyon tetszett:-)
Huh az nem egy reese witherspoon film?
Lehet nem az de nem a: Ha igaz volna?
Sziasztok!
Egy filmet keresek.amire emlékszem belőle:Egy doktornő megment a haláltól egy férfit.A doktornő később kómába esik,majd a "szelleme" Él tovább és csak az az egy férfi látja akit visszahozott a halálból.
Tud valaki segíteni mi a film címe?Szeretném újra megnézni de így nem találom.
Keresek egy filmet,amit még a kilencvenes években láttam VHS kazettán.
Arról szólt, hogy volt benne egy nő aki pincérnőként dolgozott egy bárban,de a főnöke prostitúcióra is kényszerítette.Egyszer a nő lát egy gyilkosságot és menekülnie kell,mert a gyilkosok is meglátták őt.
Tanúvédelmi programba kerül és teljesen máshol kezd el élni.Évekkel később mutatják ismét,hogy már boldog házasságban él,de a férje se tud a múltjáról.Egy nap felbukkan valaki a múltból és rájön,hogy honnan ismeri a nőt és szól a gyilkosoknak,akik meg is találják végül.Úgy lett vége arra konkrétan emlékszem,hogy a gyilkos egy éjszaka elkapja a nőt valami tenger parton,már majdnem megfojtja,mikor a nő egy brossal kikarcolja a pasas arcát,így sikerül megmenekülnie.
Valamikor gyerekkoromban láttam egy lengyel filmet.
Az volt benne, hogy egy fiatal kutató(nő) feltalál egy nagyon erős ragasztót, úgyhogy a kíváncsi kollégái mind mezítláb távoznak a helyszínről, mert odaragadt a cipőjük. Aztán egy ismerőse, aki kórházba vonul, rábízza a bélyeggyűjteményét, ami egy társasági este után eltűnik. A nő a barátnőjével együtt mindegyik vendégéhez "betör" és kutatnak a bélyeggyűjtemény után. Közben számtalan mulatságos esemény történik (ez vígjáték), arra emlékszem, hogy az egyikük autóját körülöntik a ragasztóval, aztán nem tud továbbmenni, és mikor az autómentő felemeli az autót, a beton is jön vele... Közben egy rejtélyes üldöző is van, akiről persze a végén kiderül, hogy titkos hódoló, a segítőkész Andrzej szomszédról kiderül, hogy betörő... szóval valaki esetleg emlékszik, mi volt ez a film? A nyolcvanas vagy a kilenvenes években adták.
Légyszi, Ez melyik film?
Egy kislány van benne aki gonosz (nem az árva című filmre gondolok)
bántja a többi gyereket és van amelyiket megöli (belöki a tóba stb.) Van egy kistesója is akit a végén lelök a lépcsőről babakocsistól..Az apja vagy kije is fél a kislánytól ezért bezárkózik a szobába éjszakára a kisebbik gyerekkel..Úgy lesz vége h a gonosz kislány szülei megtalálnak valami üveggolyókat és ebböl rájönnek h a gyerekük a gyilkos,ő ölte meg a többi gyereket
A csaj nem épp esküvő előtt volt? Nem lehet, hogy A szenvedély ritmusa?
Bár elég sok táncos filmnek ugyanez a sztorija.
Igen,igen és nagyon szép házban laktak,ááá nem tudom a címét..
A Film plusszon láttam,tavaly.
Úgy kezdődött, hogy a terhes nőt császározni kellett, utána meg teljesen depressziós lett. Később azt képzelte, hogy valami gonosz van a házban, ahol laknak. A dadusról is azt hitte, hogy megátkozta a babát. Talál egy játékbabát is, azt hiszi az hozta rájuk az átkot.
A végén elássa a babát. Azt hiszi a játékot, de kiderül, hogy az igazit.