Keresek egy filmet/rajzfilmet... (beszélgetés)
Miken nőttél te fel, szépen vagyunk. :))
Nem tudom, sajna :))
Sziasztok!
Hátha tudtok itt segíteni. Gyerekkoromból, a filmből annyira emlékszem, hogy egy nagy arénában szemben állnak sorban az emberek és egymást lövik lézer fegyverrel (gondolom sci-fi lehetett). Akiket lelőttek meghaltak, az életben maradottak összébb léptek és folytatták a lövöldözést, végül csak egy ember maradt.
Ha tudjátok írjátok meg a címét.
Köszönöm!
"Jó ez a hely sok itt a jóbarát,
nálunk a szél csapja be a ház ajtaját! "
Aki tudja, melyik fimről van szón, annak olyan jelet küldök/ ha kér/, amilyet szeretne!!
Sziasztok! Én egy régi horror sci fi filmet keresek ami 2 részes.
Amire emlékszem az első részből (mert csak azt láttam de tudom hogy van 2. része is. ) A föld kihalt alig maradt ember, akik maradtak azok a föld alá menekültek. Fent sugárzás veszély és torz mutánsok garázdálkodnak akik valaha emberek voltak. Van egy bázis egy viskó alatt a sivatagban pár emberrel és egy kutyával.Egy mutáns beakar törni, majd mikor felmennek hogy levadásszák találnak egy barlangban egy fiatal lányt akinek a családját lemészárolta az a valami. A lány sebesült és mint kiderül terhes, csak hogy nem embertől. A mutáns kibújik és megkezdődik a bázison a kergetőzés. Az egyik bázison lévő nőt is megerőszakolja ez a valami, aki öngyilkos lesz. A végén 2 ember marad életben és megpróbálnak eljutni egy másik bázisra.
Sziasztok,
Keresek egy film cimet.A tartalom kb;
Van egy fiatal srac es egy fiatal lany akiknek gyermeke szuletik.a Ugy emlekszem a lany eloszor megakarja tartani a gyermeket de utana meg gondolja magat es elviszi a srachoz ,hogy o nevelje fel.a fiu nem tudja igazabol ,hogy mit tegyen.Van egy jelenet amikor a baba nagyon lazas lesz es korhazba rohan fel az ejjel .Az apolo csaj megnyugtatja,hogy minden rendben lesz.A vegen a fiu es a lany egy parkban ulnek es megbeszelik,hogy kozosen nevelik fel a gyermeket.
Esetleg valakinek ismeros a film es a cime?
elore is koszi a segitseget.
Szep napot mindenkinek
Jani
Igen , köszönöm szépen mindkettőtöknek!!!! :)
Igen az..de jó film szerintem.
Vera Drake titka?
Eleg szomoru film:/
Ez az?
Vera Drake
50-es évek, London. Itt él Vera Drake és családja. Nem gazdagok, mégis a maguk egyszerű, szerény módján boldogok, legfőképp, mert a család összetartó. Vera takarítónő, a férje, Stan a bátyja műhelyében autószerelő, az egyik fiuk, Sid egy szabómester alkalmazottja, a lányuk, Ethel egy villanykörték tesztelését végző gyárban dolgozik. Az önfeláldozó Vera azonban még mást is tesz. Valami olyat, amit titokban tart még a családja előtt is. Amit tesz, azt soha nem pénzért, hanem tisztán könyörületből teszi - egész egyszerűen olyan ember, aki mindig és mindenütt motivációt érez, hogy ott segítsen az embereknek, ahol csak tud. Vera Drake szabadidejében részvéttel teli "angyalcsináló", azaz fiatal nőknek segít nem kívánt terhességük megszakításában. Amikor az egyik ilyen fiatal lányt a magzatelhajtás után sürgősen kórházba kell vinni, a rendőrségi nyomozás során a szálak Verához vezetnek, és Vera világa összeomlik.
Eltanácsolt tanácsadó?? Igaz, az nem sorozat, hanem film, 2001-ből.
Valaki tudja, hogy mi volt ennek a sorozatnak a címe
Volt egy apa, aki újságíró volt. Meg volt egy kamaszlánya is. Nem ment valami jól a munka, így női álruhában egy női tanácsadó rovatot kezdett vezetni, ami meg iszonyú népszerű lett. Ja, és persze nem sokan tudták, hogy ki is van az álca mögött. :) Olyan 8 éve vetíthették ezt a sorozatot, de nem jut az eszembe a címe.
Meghívás egy gyilkos vacsorára:)
A képen a vak komornyik és a süketnéma szobalány látható:)