Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Nahát, ez a tofu nagyon laktató étel, és igazán fincsi! :-) (Ha ezt tudtam volna...mért is nem lehet holnap is fehérje-nap...? :-D ) Persze volt egy kis gomba is, meg egy kis husi is. De csak egy kevés. :-) És azt hiszem mára ennyi, túl vagyok ebéden, vacsin. Remélem, ez a szója-fehérjés nap azért nem baj, ugyanúgy hat ezzel is a kilencvennapos, mint "rendes" hússal. Ha nem jó, akkor másik diéta után kell néznem. :-(
Ja, és kimaradt a reggeli gyümi, mert lusta voltam... ;-)
Akkora tragédia nem történt :) az én esetemben legalább is, mert legfeljebb újrakezdtem a diétát. Előferdül :D.
Nem, a sorrend nem mindegy, pl a hús napot nem lehet a ch nappal felcserélni. Nálam az történt, hogy kimaradt a gyümi nap (lehet, mert rettenetesen utálom és tudat alatt ezt művelte velem az agyam :) )
<b>nagyon nagyon nagyon ügyes vagy :D. Gratulálok!!!</b>
Aztán most pihend ki magad! :D
Most olvastam vissza, hogy milyen drágák vagytok.
Kösziiiiiii :-)))))))
Jól drukkoltatok, nyertem egy diplomát. Jó tételt húztam és a szakdogával se volt gáz.
Hehe, hol, hol, hol.
Jó neked, hogy imádod, én nagyon utálom :(((, de csöndben leszek ígérem! Nem rontom el az örömötöket, nyerjen az akinek szurkoltok :))).
Ok, ki nyert? Remélem nem a németek, ha már mentél ellendrukkolni :).
Hol szereztétek be azt a csapot? Nálam nem...:)))
Pedig immmmmmádom a JÓ focit!
Sör most nincs, majd az angolok meccsein. Ha úgy döntök, hogy belefér a fogyimba...
Na megyek is, német-ellendrukkerkedni!
Na látom kisebbségben maradok... Én a focit is utálom és derótom van tőle, hogy a csapból is ez folyik :(((. Meg a munkám is most elfocisodott :(((((( ezt még jobban nem szeressem...
De azért jó szurkolást! Aztán vigyázni a foci nézés közbeni sörözgetéssel !!! :D.
Nem a focival van bajom, hanem hogy azzal, hogy a csapból is ez folyik! :)))
Hajrá Anglia, vagy Olaszország!
Ha a Brazilok nyernek kidobom a tv-t.:)))
A franciáknál, és a németeknél is. :)))
Azért remélem focidrukkerek is vannak itt!!!
HAJRÁ Anglia!!!!!
(Qrva élet, hogy a holnapi meccsüket nem közvetíti az RTL...A francba, a francba, a francba!)
PénteeeeeeeeeeeeeeeK :)))), komolyan el sem hiszem... olyan hosszú volt ez a hét...
De azért szép pénteket Mindenkinek :).
Szép PÉNTEK reggelt!
Még 7 óra, és itt a hétvége :)
Köszi Szamoc! Amilyen pechem van, az itteni gyógyótárakban tuti nincs. Na mindjárt megnézem az interneten, csak fel vannak tüntetve ott.
Csatlakozom foci VB antidrukkerekhez! :)
Szép jó reggelt!
Péntek hurrá!
Kezdődik az qva foci vb NEM hurrá!
'sztinek meg innen egy nagy hajrá mára!
Tudom hogy már nem olvassa, de fontos a szurkolás!
Szép reggelt mindenkinek:)
Eljött a péééénteeeek, csak hogy örüljetek:)
Sziasztok!
'szti: Köszi a sütirecepteket!!! :-)
Fawkesgirl: Köszi a saláta-javaslatot!!! :-)
Zsibi: narancssárga felkijáltójellel jelölt patikákban néznek vércukorszintet. :-)
Reggelt Csajszikák!
Micsoda horror van itt... ájulás, szúrkálás, vérvétel. Juj! Kicsit nem vagyok itt, rögtön randalíroztok? Ejej :)))))
Mindjárt hét vége :))), úgyhogy kezd jó kedvem lenni. Nektek is kellemes napot kívánok :).
Na az ájulással én is megküzdtem.
Aztán egy ideig fekve vették a vért, és közben valahogy le is szoktam az ájulásról, már nincs gond, csak elnézek jó messzire, mert a látványt én se bírom.
Azt tudom, hogy nem fáj, de én eléggé ájulós vagyok. Legalábbis tizenX éves koromban többször sikeredett padlót fognom.
Kb.fél éve volt egy vérvétel, de akkor is non-stop dumálnia kellett hozzám az asszisztensnek, hogy nehogy a csapolásra figyeljek :)
Hát nem tom mi lesz, ha terhes leszek!? ...de lehet, hogy a könnyebb megoldást választom, és elrabolom molntak bébit :D
Jaj, Zsibi! Egy vérvétel semmi!!!
Én havonta járok a gyógyszereim miatt, de még csak nem is fáj!
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.