Kényszerevő, dohányzó, munkamániás, szexfüggő, játékszenvedélyes, alkoholista, drogos... (beszélgetés)
Nemnem! Csak a kezemen próbált rá!
Na de kiderítem neked: este megkérem, rágja le a lábujjaimról is. Ha hajlandó rá, akkor nemcsak imád, de tényleg perverz!!! :D
*tuggggyjaazegészvilág
Van mikor duplikál, van mikor eltüntet részeket a gépem. De ez csak elküldés után látszik.... :/
Idegbeteg, agresszív, sokszor netfüggő, néha kényszerevő.
Párom notórius körömrágó, dohányos, kávéimádó. :P
... te melyiket érzed ördögi körnek? Rád melyik jellemző? Valamelyik tuti Rád illik! Mert mindannyiunknak van (volt) valamilyen szenvedélye. Amiről nagyon nehéz leszoknia, vagy nem is akar.
A kérdés az, hogy melyikkel veszélyezteti nem csak saját magát, de mások egészségét is? Mi lehet az oka, hogy bekerült ebbe a függőségbe? Hogy fogja fejben eldönteni, hogy lemond róla, leszokik? Ha nem bagatellizálunk, hanem önmagunknak is bevalljuk, hogy bizony a fentiek közül valamelyikben szenvedünk, az már egy előrelépés. Már megtettük az első lépést.
Megkezdem a sort:
Én kényszerevő vagyok.
A férjem munakmániás.
A kolleganőm dohányos...
További ajánlott fórumok:
- Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
- Ti mit tennétek ha a párotok alkoholista, agressziv, lenne és bántalmazna?
- Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv...
- Szerinted alkoholista az a személy, aki minden nap megiszik egy vagy kettő doboz sört?
- Hol lehet elhelyezni egy 58 éves alkoholista családtagot, akinek minimális jövedelme van?
- Ki is az alkoholista?