Kell aggódnom amiatt, hogy a kisfiam sokat pisil? (beszélgetés)
6. Guruljka (válaszként erre: 1. - Bobita0212)
2014. aug. 30. 13:41
5. zebracsikó
2014. aug. 30. 11:48
örülj neki, hogy szívesen és sokat iszik, annak meg pláne, hogy vizet!!
Az átázásra nincs tippem, nem voltam még ebben a helyzetben. Talán ha másik pelenkát próbálnátok estére?
4. M0ncsa (válaszként erre: 1. - Bobita0212)
2014. aug. 30. 11:41
Szerintem akkor kellene aggodnod, ha nem pisilne sokat, mert az azt jelentene, hogy nem iszik eleget.
Szerintem csak annyi van, hogy egyre nagyobb a gyerek, nagyobb a folyadekigelye, tobbet pisil, ez normalis :) Nem latok okot az aggodalomra. Ha fel lenne fazva, csipne a pisi. Egyebkent felfazasra is jo a sok folyadek.
3. bobita0212
2014. aug. 30. 11:34
Nem hiszem,semmi arra utaló jel nincs
2. caec98f8ea
2014. aug. 30. 11:33
megfázott?
1. bobita0212
2014. aug. 30. 11:31
Mostanában észre vettem,hogy több a pisis pelenka.
Hozzá teszem iszik még anyatejet is de mellette kap vizet is(mást nem fogad el).Eddig is igy volt de nem volt ilyen sok pisi. Éjjelente átázik,pedig ezzel sem volt baj eddig(este is szopik még).
17 hónapos
További ajánlott fórumok:
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Szerintetek kell aggódnom amiatt, hogy a 8, 5 hónapos fiam még nem forgolódik?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- 5 éves kisfiam mostanába szerintem túl sokat foglalkozik a kukijával (játszik vele) ami szerintem még igen korai. Mit tehetek ilyenkor?
- Kell aggódnom, amiért a másfél éves kisfiam még csak ennyire beszél?