Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kék lett a szemöldöktetoválásom. Mit tegyek? fórum

Kék lett a szemöldöktetoválásom. Mit tegyek? (beszélgetős fórum)


2013. jan. 23. 03:53
Szerintem is mindenképpen menj vissza hozzá, hiszen írtad, hogy itt-ott hibás volt a festék. De egyébként is, neki ezek után kötelessége lenne rendbehozni.
3. ee1dc9ba06 (válaszként erre: 1. - Prospera)
2013. jan. 23. 00:28
Nem lehet, hogy valami hormon problémád van, és amiatt nem fogta be jól? Állítólag az közrejátszhat.
2. syria (válaszként erre: 1. - Prospera)
2013. jan. 22. 20:53
Szerintem menj vissza hozzá, s reklamálj. Garanciában ki kell, hogy javítsa, hiszen te egyértelműen barnát kértél, s nem kéket.
2013. jan. 22. 20:47

Sziasztok! 4 éve tetováltattam ki először a szemöldököm, mert sajnos tinédzser koromban elhullott majdnem az utolsó szálig az amúgysem stabil és sűrű szemöldököm. 30ezer forintért mesterkozmetikus tetoválta ki. Megvoltam vele elégedve, de mostanra elhalványult, és más formát szerettem volna kipróbálni, meg színben barnát szerettem volna, ami volt, az inkább fekete volt.

Nem volt 30ezer forintom, csak 20ezer, ezért egy olcsóbb, de szintén mesterkozmetikus választottam, aki 15ezerért csinálta meg. Ebben ugye benne van a második átütés, a javítás.

Az első ütés novemberben volt, barnával. Itt-ott hibás volt a festék, és sajnos nem fedte be rendesen a barna szín a formát, amit megrajzolt nekem tetoválás előtt. Ezért most, a javítás előtt arra kértem, válasszunk egy sötétebb színt, sötétbarnát. Átrajzolta, átütötte.

A formája nagyon szép, megvagyok elégedve vele. Viszont a var ahogy leesett, kék lett, rendesen indigókék lett a tetoválásom.

Fekete hajam van és sírós barna szemeim most, nem tudom mit tegyek? Más is járt így? Nem fogom a kozmetikust vádolni, tehát nem akarom verni nála a tamtamot, én kértem sötétebb színt. Bár azt sajnálom, hogy nem szólt, kék lesz... vagy létezik hogy nem tudta?

A kérdés az, mit tudok ezzel csinálni? Ha tudnám biztosan, hogy mégegyszer átütéssel korrigálni lehet a problémát, összegyűjtöm rá a pénzt és elmegyek. De milyen színt lehet erre rátetoválni hogy ne kék legyen? Kiegyeznék vele ha tök fekete lenne de ez nem fekete sajnos... Már nem is ragaszkodok a barnához. Csak kék ne lenne!!!!!!

Adjatok tanácsot :-(

Köszönöm!!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook