Kedvencek (beszélgetés)
Azt elfelejtette a lányom kiirni, hogy ehetetlen kaját ne irjunk?
Pl. hal és rokonaik, gomba kalappal és anélkül:D)))
Mai kedvencem: tonhalas tojásos kaprosjoghurtos szendvics.
Isteni volt! :-)
OKÉ de áruljátok el mi a hótorta, mert még mindig nem tudom??????
Én ma diós és mákos kosárkákat ettem a nővéremnél, és isteni volt.
Rákóci túrós is nyami.
:DD a hókocka tortásított változata lesz :DDD
Feltettem pár képet az én kis kedvencemről a naplómba - ha már végre napok óta sikerült ide kecmeregnem - kissé szanaszét vannak a képek, le kell tekerni, ha valaki mindet látni szeretné, de vannak :))) Ő az én kutyalányom! :))
Ágikám! Vasárnap is a Te rákóczi túrósodról álmodoztam. Este meg emlegettem a gyereknek.
Imádom. :-)
Már láttam zöldet is. Nyami.
A császármorzsa is finom, én akkor szoktam "csinálni" amikor a palacsintám szét megy, tehát mindig amikor sütök. Az istennek sem marad egybe.
Azért látszik hogy édes szájúak vagyunk. Fel kell sorolni a kedvenceinket és a sütiknél nem látunk tovább! :-DDD
Így nem lehet fogyózni, ha egymást hergeljük! :-)
Én úgy emlékszem a cukrázdákban négy szinben csinálták:
csokis volt a barna
sárga
fehér
rózsaszín
Jajj de fincsi! ☺ ☺ ☺
Szia, örülök, hogy jöttél és elmondtad mi a kedvenced éppen, mi az a hótorta?
Valami nagyon finomságnak tűnik, - bár lehet várod a hó esést? :D))))
De régen ettem mignont, gyermekkorom sűrűn kapott süteménye.
Volt egy csoki fajta is, Kedvenc volt a neve, én szerettem nagyon. Volt hatalmas tábla is, sárga papirja volt és arany diszitése. Jól emlékszem?
Mai kedvencem: ettem két minyont.
Az egyik fehér volt a másik sárga. Minden falatot élveztem! :-)
Végül is nem feküdtem le aludni. Kimentünk a Tiszapartra. Diót szedtünk, virágmagot... Jól éreztük magunkat a friss levegőn.
A mai kedvencem: fánk baracklekvárral :-)
Na ezt nem szabad, ebéd után Ildikóm, ej,ej,ej.
Megetted az almácskádat?
Nem volt mérgezett. :D))))
Pihizzél jót.
Nekem most a kedvencem a kutyám, Fanta. Gyerek még nem jött haza, Gerlán van. Igy ő most a szívembern van csak.
Na elég ebből. Fel lehet öltözni csajok, és akkor nem fáztok. A melegben meg nem lehet levetkőzni eléggé, és inkább fázom, mint agyvérzésem legyen a melegtől.
Mindenki mást szeret, ezért vagyunk egyedei a világegyetemnek.
Camille! Neked milyen kutyád van?
Évica ahogy leírtad az őszt az mind szép. De az ősz az elmúlás ideje is és ez a sok eső, hát ezt nem szeretem! Különben is olyan a hangulatom, mint az időjárás, most rossz szépen mondva!
:)) a kis romantikus lélek :))
az ősz, mint évszak tényleg nagyon szép, de nem így, hogy az egyik héten még 35-40 fok van, a rá következőn meg már csak 15 - így utálatos!! mert még jobban fázok, mint egyébként, amikor lassan hül le :(((
még a kutya is fázik idebent, pedig neki olyan vastag a bundája :) :(((
További ajánlott fórumok:
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Nosztalgia... Régi mesék! Kedvencek.... Hova tűntek?
- Elítélendő-e, ha a kedvencek velünk alszanak az ágyban?
- Ki milyen zenéket hallgat?Mik a kedvencek?
- Oriflame kedvencek
- Hogyan tudok törölni pl. a kedvencek vagy általam hozzászólt témák közül? Már nagyon hosszú a sor, a nem aktuálisakat el lehet tüntetni?