Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
56697. Pipi57
jan. 10. 14:49
Élj a jelenben és tedd olyanná, hogy érdemes legyen visszaemlékezni rá!
56696. cicaaa65
jan. 10. 06:56

Akarsz-e velem csak lenni,

kávé felett elmélázni,

az égen felhőt lesni?

Akarsz-e velem ma semmi lenni

és holnap világot szebbé tenni,

akarsz-e velem boldog lenni,

botladozva utat keresni?

A lángot akarod-e velem vinni,

ha elfáradtam betakarni,

megállt időben egymást szeretni?


Koszorú Gábor

56695. Annyka
jan. 10. 06:33

A madarak napról-napra énekelve ébrednek. A kisbabák minden ok nélkül nevetgélnek. (…) Ez egy játékos világ. Ha azt a gondolatot örökölted, hogy az élet nem vidám, akkor ideje, hogy elkezdjen derengeni, hogy ez mit jelent! Ez csak egy meggyőződés, melyet elhagyhatsz. Legyen rá időd, hogy csak azért csinálj valamit, mert örömet okoz neked!


Andrew Matthews

56694. Emy 35
jan. 10. 06:30

Az igazság mindig győzedelmeskedik. Feltéve, hogy van mögötte kemény munka, kitartás, hihetetlen mennyiségű pénz, fenyegetés, átverés, zsarolás, és valaki, aki az egészet irányítja, és van ideje meg kedve ahhoz, hogy foglalkozzon a dologgal.


Cecelia Ahern

56693. Cilumiluci
jan. 9. 18:45

"A legjobb dolgok nem jönnek könnyen. Küzdeni kell értük. És a világon semmi nem olyan fenséges, mint azok a dolgok, amelyekért a legkeményebb küzdésen át vezetett az út."


(Tomán Edina)

56692. Kajati
jan. 9. 18:26

Ne azt szeresd veszettül,

ki csak mesés szavakkal borul le eléd,

hanem azt, ki igazat lépve adja

magából a felét.

__________________

56691. Annyka
jan. 9. 13:45

"Az akaraterő sajnos olyan, mint a hit: vagy megvan benned, vagy nem is lesz."


Moldova György

56690. Emy 35
jan. 9. 06:25
Mi a szex? Számomra menedék. Olyan tűzforró odú, ahol elrejtőzhetek a világ hibákat kereső tekintete elől. Ahol valóban önmagamat adhatom, és ezáltal istenien tökéletes lehetek. Ahol (...) kikövetelt álarcok és jelmezek nélkül létezhetek. Ahol a nyelvek nem ostoroznak, hanem dicsérnek. Ahol a vágyam nem szégyen, hanem erény. Lakatos Levente
56689. Cilumiluci
jan. 8. 21:35

„Ha valaki egyedül álmodik, az csak egy álom.

Ha sokan álmodnak együtt, az egy új valóság kezdete.”


(Friedensreich Hundertwasser)

56688. Kajati
jan. 8. 18:35

Senki nem köteles mások kénye-kedve szerint cselekedni, mindenkinek megvan a saját akarata. Bármelyikünk maradhat szeretettel akkor is, ha nemet mondunk. Sokszor ez a „nem” sokkal jobban szolgálja a másik érdekét, mintha igent mondanánk!”

(Cedamus)

56687. Kajati
jan. 8. 18:15
Nem tudom, hogy mi vár még ránk az életben, de az biztos, hogy ha ezer évig élünk is, az én utolsó tiszta gondolatom te leszel, a tiéd pedig én! (...) Mert mi összetartozunk, bármi történt is.
56686. Kajati
jan. 8. 17:57
A szemed becsukhatod, hogy ne lásd, amit nem akarsz látni, de a szíved nem csukhatod be, hogy ne érezd, amit nem akarsz érezni.
56685. Kajati
jan. 8. 17:56
A testi sértésekről készíthető látlelet. Így az is megállapítható, hogy hány napon belül gyógyulnak. De ki mondja meg egy szóról, egy hangsúlyról, egy vállvonogatásról vagy egy röhögésről, hogy meddig lehet utána életben maradni, s miféle belső vérzésekbe hal bele ilyenkor az ember?
56684. Emy 35
jan. 8. 06:28

Párban élni nehéz, mert elköteleződni, áldozatot hozni nehéz, de ha a megfelelő személyért teszed, akkor nem az. Ha ránézel a másikra és azt érzed, hogy senki másra nem vágysz, akkor nincsen ennél könnyebb dolog, de ha nem így érzel, akkor nem ő az igazi.


Így jártam anyátokkal c. film

56683. Kajati
jan. 7. 16:00

"A nap lát, az éjszaka hall (...), a titkok csak tiszavirág-életűek."

(Lénárd Sándor)

56682. Kajati
jan. 7. 09:34

Ha évekig együtt élsz valakivel, akkor is előfordulhat, hogy nem igazán ismered ki; csak azt tudhatjuk egy emberről, amit ő megmutat nekünk. Ami belül van, az pedig lehet a szöges ellentéte annak, ami látszik.

Sara Crowe

56681. Annyka
jan. 7. 07:51

"Az ember sorsa az, amit hisz magáról. Ha elhiszi, hogy őt már a kezdet kezdetén "elrontották", eleve kétségbe vonja, hogy változhat, így nem is fog változni."


Szendi Gábor

56680. Emy 35
jan. 7. 06:27

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy fülig szerelmes vagyok belé, és ettől kezdve valahogy kerekebb lett számomra a világ. Szebbnek láttam a napsütést, illatosabbnak éreztem az esőt, boldogabb voltam attól, hogy élek, és hogy az ő közelében lehetek. A valóságban a szerelem ezerszer szebb és jobb, mint valaha hittem. A szív dübörög, a lélek ujjong, a test ünneplőbe öltözik, hogy a legszebb formáját nyújtsa, és amikor egymás karjaiba olvadunk, megszűnik létezni a világmindenség...


A. O. Esther

56679. Lolita63
jan. 6. 17:30

Ha meg akarod ismerni az embert, ne azt nézd, mit mond, mit szeretne, mi után sóvárog - hanem mi az a konkrét lépés, amit megtesz, mert ez mindig az az irány, ahol boldogságát sejti. Ez adja lelki dinamikájának legnagyobb erejét. Hinni, mondani, remélni sok mindent lehet, de amikor válaszút elé kerül, és döntenie kell, kivétel nélkül mindenki abba az irányba indul el, ahol a legnagyobb boldogságát véli!


Müller Péter

56678. Kajati
jan. 6. 16:40

Ne utasíts el könnyelműen jó cselekedeteket,

Csak mert azt hiszed, kevéssé segítenek.

Idővel a vízcseppek

Egy óriási edényt is megtelítenek.

56677. Kajati
jan. 6. 16:08

'Mi a boldogság? Mikor a vágyak pihennek. Mikor az ember nem gondol a holnapra, csak bámulja a parazsat félálmos nyugovással, s lelke úgy leng a múltak fölött, mint a tó fölött a madár.'

Gárdonyi Géza

56676. Annyka
jan. 6. 12:28

"Semmim nincs ,csak az hogy nyitott könyv vagyok

Szét is tépheted, vagy tele írhatod..."


Kowalsky

56675. Kajati
jan. 6. 10:43

Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. A Kéz, amely fölébreszti a Szerelmet, s amely mindenki számára, aki ebben a világban dolgozik, pihen és kincsét keresi, alkotott egy vele rokon lelket is.

Paulo Coelho

56674. Annyka
jan. 6. 10:13

Vannak pillanatok az életben; amiket soha nem lehet elfelejteni. Vannak pillanatok, amelyek mint parányi tűk megakadnak az ember húsában és idegszálaiban. Amik oly élesen és mélyen vágódnak be az emlékezetbe, hogy az idő sohasem tudja kimosni belőlünk. Halk pillanatok ezek, csak a halk pillanatok fúródnak ilyen mélyre. Az élet hangos, nagy pillanatait gyakran előszedi az ember, minden alkalommal kiszínezi, átfesti, az érdekes, nagy pillanatok lassanként megkopnak, elhalnak a borosasztalok felett a szivarfüstben. Csak azok a pillanatok az örökkévalók, amiket nem lehet elmondani. Ezek a kis meztelen pillanatok szemérmesen elbújnak a szívben, így élik magányos életüket.


Zilahy Lajos

56673. Kajati
jan. 6. 10:04

Még nem tudom mi ez...


Még nem tudom mi ez, de jó nagyon,

Közelséged, újra érezni akarom.

Remeg mindenem, egy ölelésedért,

Bármit megtennék, a boldogságodért.


Megbolondítottál, őrült lettem,

S hogy melletted ébredtem, oly hihetetlen.

Még nem tudom mi ez, de féltelek,

Könnyes a szemem, ha nem érezhetlek.


Mikor már minden reményem feladtam,

S csak csalódást láttam, a férfiakban,

Te jöttél, s vigyáztál rám,

S boldoggá tettél, igazán...


Néha nem is értem... vagy csak álmodom?

Itt voltál mindig, s én átmentem a poklon.

S alig bírom elhinni, hogy szeretsz engem,

Veled új értelmet nyert, magányos életem.


Többé nem vagyok egyedül, hisz érzem csókjaid,

S biztonságot nyújtó, ölelő karjaid.

Többet jelentesz, mint a rég vágyott álmok,

Köszönöm, hogy megváltoztattad, a szürke valóságot.

56672. Annyka
jan. 6. 06:55

"Soha nem lehetsz túl öreg egy újabb cél kitűzéséhez és egy újabb álom megálmodásához."


Les Brown

56671. Emy 35
jan. 6. 06:18

Mert ha vidám vagy, meg akarom kétszerezni vidámságodat; ha bús vagy, akkor meg akarom felezni veled a bánatot és így öröm lesz az néked, mélyebb az örömnél. És ha jól érzed magad, mulatsággal és változatossággal fogom üdíteni lelkedet; ha pedig beteg vagy, ápolni foglak; és ha fáradt vagy, a keblem lesz majd alvópárnád, hol nyughatol - s éjjel és nappal a lelkem a lelkeddel lesz és karom ölelni fog. És ha nem kívánsz, távol leszek; és ha ismét akarsz, ott leszek nálad. És ha előtted halok meg, úgy rendjén van és le kell mondanod rólam - ám ha te hagysz engem itt hátra, akkor követni foglak a máglya tüzén keresztül, mert nem akarok nélküled élni egyetlen napot sem.


Francis William Bain

56670. Kajati
jan. 5. 18:08

Van, hogy a legnehezebb útszakaszt egyedül kell megtenned - jó, persze, nem vagy egyedül, de hiányzik valami. Talán valaki, aki ténylegesen megérti, hogy min mész keresztül. Valaki, akivel a sztorid mélyére lehet hatolni, aki mindent ért, és hasznos tanácsokat tud adni. Nem értetlenkedik, nem tudja le a helyzetedet egy sablonos félmondattal. Hiába vannak körülötted százan, ha nincs melletted egy ilyen valaki, nehéz dolgod lesz. Viszont garantáltan megtanulsz bízni a saját erődben és használni azt. Először magad ellen, hiszen le kell győznöd a félelmeidet - de ha el tudod pusztítani őket, kezdődhet az építkezés, újraírhatod magad. Aki pedig magát le tudta győzni, legyőzhetetlen...

Oravecz Nóra

56669. lacuslacus
jan. 5. 18:03

Tudod, az élet valójában élés, a kapcsolat kapcsolódás, a szeretet pedig szeretés. Nem Rajtad kívül álló dolgok, nem melletted vagy körülötted létező fogalmak. Bennük vagy. Te csinálod. Akkor is, ha szarul, félszegen vagy gyáván teszed.

Szóval élj, kapcsolódj és szeress jól. Nagyon és bátran.

Mert a szerelem nem a gyávák műfaja.

S aki nem elég bátor, annak csak egy langyos pocsolya jut a végtelen óceánból.

Siklós Katalin

56668. Annyka
jan. 5. 07:01

"Mindig egyetlen napot kapsz ajándékba, a mait. A tegnap elmúlt, a holnap csupán remény, de ez a mai, ez valóság! Ezt kell megélned, kihozva belőle mindent amit csak lehet. Ezt a napot kaptuk! Bárhogyan is ér majd véget légy hálás, hiszen lehetett! "


(Theodorovits Andrea)

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook