Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

46722. Cilumiluci
2014. júl. 14. 18:32
2014. júl. 14. 13:00

"Szeretek adni, mert jobb mint kapni,és szeretek a jóval a rosszra hatni.

Szeretek szeretni, gyűlölök gyűlölni,és szeretek az igazságban járni."

2014. júl. 14. 12:59

Ha meg akarsz ismerni valakit, ne azt figyeld, hogy az emberek mit mondanak róla,

hanem hogy ő mit mondd az emberekről.

2014. júl. 14. 12:59

Néha az ember életét egy icipici apróság is meg tudja változtatni...

vagy a másodperc töredéke...

vagy egy kopogás az ajtón....

46718. bd8f0b56fe
2014. júl. 14. 12:52

Szeretnék Veled lenni egy éjszakán, bevallani, hogy szeretlek igazán!

Nézni csendben két gyönyörű szemed, egy forró csók után bevallani, hogy nem tudok élni nélküled!

46717. Szafy
2014. júl. 14. 09:12

, A harag egy felesleges érzés. Olyan,mintha Te

innád meg a mérget és várnád, hogy másnál hasson "

46716. Cilumiluci
2014. júl. 13. 21:15
Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked.
46715. bd8f0b56fe
2014. júl. 13. 18:55

Hamarosan újra találkozunk, állandóan titkos összeköttetésben állunk majd.

Ha már elviselhetetlenül vágyódom utánad, a szívem hívni fog, a te szíved pedig meghallja e hívó szót.

Tehetetlenek vagyunk a szerelmünkkel szemben.

46714. foltos34
2014. júl. 13. 17:10
Álmok: mindenkinek vannak. Néha jók, néha rosszak. Néha azt kívánod, hogy elfelejtsd őket, néha ráébredsz, hogy túlszárnyaltad őket. Néha úgy érzed, végre valóra válnak, és néhányunknak csak rémálmok jutnak. De nem számít, miről álmodsz, mikor eljő a reggel, a valóság beférkőzik és az álmok eltűnnek.
46713. Cilumiluci
2014. júl. 13. 15:47

"Manapság sokan elhiszik magukról, hogy harminckét bölcsességfoguk van. Tudákossággal pótolják a valódi tudást. Mindenért ordítanak, mint a szamár, csak nehogy valaki észrevegye, milyen ostobák, és pont ezáltal buknak le."

/Holt volt, holt nem volt.../

46712. Cilumiluci
2014. júl. 13. 15:43
Amin töprengünk és amin gondolkodunk, az határozza meg az életünket. (Jim Rohn)
46711. bd8f0b56fe
2014. júl. 13. 15:11
Láttam havat májusban, angyalokat az égben, láttam olyan dolgokat, amelyekről mások csak álmodnak… de sose láttam még nálad édesebbet, istenibbet.
46710. bd8f0b56fe
Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és rád gondolok… halkan érted sóhajtok.
46709. bd8f0b56fe
Ne feledd, hogy vannak, akik csak azt mondják, hogy őket nem érdeklik a szerelmes mondatok, de a valóságban nekik is jól esik és sokszor gondolnak vissza arra a személyre, akitől ilyet hallanak
46708. bd8f0b56fe
2014. júl. 13. 15:02

We were both so young when we first met.. but I never get enough of you. That's why I want to grew old with you <3

~ Mindketten fiatalok voltunk, mikor először találkoztunk de 'belőled sosem elég'.. ezért akarok veled megöregedni :)

46707. Cilumiluci
2014. júl. 13. 12:39
"Nincs nagyobb boldogság, mint ha szeretnek bennünket embertársaink és úgy találjuk: jelenlétünk hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzék magukat."
46706. Szafy
2014. júl. 13. 08:09

"Azok vetik ránk az első követ, akik a legnagyobb félelemben élnek.

Akik soha nem mertek még szembenézni nyomorúságukkal.

Míg velünk vannak elfoglalva, addig sem üres az életük..."

Albert Tímea

46705. Mareszka1
2014. júl. 13. 06:54

„Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.

Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett, zamatos, kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát.

Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki, akit kedvelsz, nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél.

De tudd, ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel.

De mindig lehetsz a legjobb szilva!

Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek, akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...”

46704. Cilumiluci
2014. júl. 12. 21:47

"Álmod úgy valósul meg, ha apránként építesz. Ne tégy sokat, de azt jól, öröm lesz a bére. Életedért szabadon szánj időt a szépre, kőre követ nap mint nap, titkod lassan érik. Így növekszel nap mint nap, míg felérsz az égig."

/Napfivér, Holdnővér c. film/

2014. júl. 12. 19:35

Hogyha szeretek egy férfit, észreveszem lelke mélyén a királyfit. Miért? Mert azt szeretem benne! A békát nem lehet szeretni! Nő még nem szeretett férfit azért, mert pitiáner, önző, aljas, ügyeskedő, erőszakos, mert hazug vagy becstelen. A szeretet még az "ősi világból" való - és ezért szeretni csakis az értéket lehet. A szépet, az igazat, a valóban erőset. S ha én, mint nő, meglátom a békában a királyfit - mert meglátom, ha szeretem, nincs mese! -, még nehezebb helyzetbe kerülök. Mert észreveszi rajtam, hogy látom az ő elárult valóját. Kritikát olvas ki a szememből. Leleplezést. Olyan tükre leszek, amelybe nem szívesen néz. Ellentétben a mesével, minden békát halálosan feldühít, ha a királyfit megpillantják benne.

Müller Péter

46702. bd8f0b56fe
2014. júl. 12. 17:51

I guess my life is just a cliche. "The girl who loved too hard and didn't get anything in return.." That's me. But I dont wanna be the heroine in some tragic love story! I just would like to be an ordinary girl, who loves & get this feeling in return

~ Azt hiszem, az életem olyan mint egy elkoptatott közhely. "A lány, aki annyira szerelmes volt, mégsem viszonozták.." Ez lennék én. De én nem akarok a hősnő lenni egy tragikus szerelmi történetben! Csak egy hétköznapi lány szeretnék lenni, aki szeret, és akit szeretnek..

46701. Cilumiluci
2014. júl. 12. 13:17

Az ember valódi lényege a jóság.

Vannak más, a nevelésből és a tudásból eredő jó tulajdonságok, de alapvető fontosságú, ha igazán emberi lényekké szeretnénk válni és értelmet akarunk adni létezésünknek, hogy szívünk jó legyen.

Dalai Láma

46700. Szafy
2014. júl. 12. 08:17

"Te magad vagy az az erő, amely életre hívja a történéseket - a jót, a rosszat egyaránt. Rajtad áll, melyikre tartod magad érdemesnek: helyes gondolkodással a szerencsét idézed meg, vagy gondolkodás nélkül cselekszel, és bajokat zúdítasz az életedre. Rajtad múlik, bearanyozod-e napjaidat vagy feketére fested magad körül a világot."

Hioszi Tatiosz

46699. Cilumiluci
2014. júl. 11. 21:40
A remény olyan, mint a vér. Amíg áramlik az ereidben, addig élsz
46698. gerlemama
2014. júl. 11. 17:07

Egy nő 20 évesen olyan, mint a jég, 30 évesen melegszik, és 40 évesen lesz forró.

(Gina Lollobrigida)

46697. 3d787b167a
2014. júl. 11. 16:11

"Aki nem hord szemellenzőt, annak nincs szebb látvány, mint az értelem csatája a legyőzhetetlen valósággal."

Camus

46696. bd8f0b56fe
2014. júl. 11. 09:10

Ha én lennék a szerelmed,

Sok szerencsét hozzám.

Ígérem, nem leszel hibás,

De sok múlik majd a kémián.

Én már elterveztem mindent,

Egy életre elég a dolgunk.

Ígérem, nem lesz sok időnk

Egyedül lenni, úgy már voltunk.

Kiscsillag

46695. bd8f0b56fe
2014. júl. 11. 09:10

Szeretlek csak téged mindig téged egész életemben te vagy a levegőm a szívverésem a végtelen vagy benne te vagy a szemem elé táruló tenger (...) te vagy a nappalom és az éjszakám és az aszfalt a talpam alatt és a sál a nyakam körül és a bőr a testemen és a csont a bőröm alatt és a hajóm és a reggelim és a borom és a barátaim és a reggeli kávém és a képeim és a képeim és a nő a szívemben és a nő a nő a nő...

Natasa Dragnic

46694. bd8f0b56fe
2014. júl. 11. 09:08

Szeretlek, így egyszerűen,

ahogy ember szerethet embert,

mindenféle bájolgás nélkül, virágok nélkül,

csak átölel szemem, akár ég a tengert.

Fövényi Sándor

46693. bd8f0b56fe
2014. júl. 11. 09:07

Látod, ezért szeretlek én,

mert az Élet Ősmagja kél

egyszerű jellemedben,

mint Nap a változó egekben,

s mert hitem általad él.

Nagy utunkon nem tudhatom,

mit hoznak majd az évek,

csak azt tudom, azt vallhatom,

hogy holtomig kísérlek...

Csepeli Szabó Béla

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook