Kedvenc idézetek (beszélgetés)
"Szeretek adni, mert jobb mint kapni,és szeretek a jóval a rosszra hatni.
Szeretek szeretni, gyűlölök gyűlölni,és szeretek az igazságban járni."
Ha meg akarsz ismerni valakit, ne azt figyeld, hogy az emberek mit mondanak róla,
hanem hogy ő mit mondd az emberekről.
Néha az ember életét egy icipici apróság is meg tudja változtatni...
vagy a másodperc töredéke...
vagy egy kopogás az ajtón....
Szeretnék Veled lenni egy éjszakán, bevallani, hogy szeretlek igazán!
Nézni csendben két gyönyörű szemed, egy forró csók után bevallani, hogy nem tudok élni nélküled!
, A harag egy felesleges érzés. Olyan,mintha Te
innád meg a mérget és várnád, hogy másnál hasson "
Hamarosan újra találkozunk, állandóan titkos összeköttetésben állunk majd.
Ha már elviselhetetlenül vágyódom utánad, a szívem hívni fog, a te szíved pedig meghallja e hívó szót.
Tehetetlenek vagyunk a szerelmünkkel szemben.
"Manapság sokan elhiszik magukról, hogy harminckét bölcsességfoguk van. Tudákossággal pótolják a valódi tudást. Mindenért ordítanak, mint a szamár, csak nehogy valaki észrevegye, milyen ostobák, és pont ezáltal buknak le."
/Holt volt, holt nem volt.../
We were both so young when we first met.. but I never get enough of you. That's why I want to grew old with you <3
~ Mindketten fiatalok voltunk, mikor először találkoztunk de 'belőled sosem elég'.. ezért akarok veled megöregedni :)
"Azok vetik ránk az első követ, akik a legnagyobb félelemben élnek.
Akik soha nem mertek még szembenézni nyomorúságukkal.
Míg velünk vannak elfoglalva, addig sem üres az életük..."
Albert Tímea
„Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett, zamatos, kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát.
Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki, akit kedvelsz, nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél.
De tudd, ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel.
De mindig lehetsz a legjobb szilva!
Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek, akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...”
"Álmod úgy valósul meg, ha apránként építesz. Ne tégy sokat, de azt jól, öröm lesz a bére. Életedért szabadon szánj időt a szépre, kőre követ nap mint nap, titkod lassan érik. Így növekszel nap mint nap, míg felérsz az égig."
/Napfivér, Holdnővér c. film/
Hogyha szeretek egy férfit, észreveszem lelke mélyén a királyfit. Miért? Mert azt szeretem benne! A békát nem lehet szeretni! Nő még nem szeretett férfit azért, mert pitiáner, önző, aljas, ügyeskedő, erőszakos, mert hazug vagy becstelen. A szeretet még az "ősi világból" való - és ezért szeretni csakis az értéket lehet. A szépet, az igazat, a valóban erőset. S ha én, mint nő, meglátom a békában a királyfit - mert meglátom, ha szeretem, nincs mese! -, még nehezebb helyzetbe kerülök. Mert észreveszi rajtam, hogy látom az ő elárult valóját. Kritikát olvas ki a szememből. Leleplezést. Olyan tükre leszek, amelybe nem szívesen néz. Ellentétben a mesével, minden békát halálosan feldühít, ha a királyfit megpillantják benne.
Müller Péter
I guess my life is just a cliche. "The girl who loved too hard and didn't get anything in return.." That's me. But I dont wanna be the heroine in some tragic love story! I just would like to be an ordinary girl, who loves & get this feeling in return
~ Azt hiszem, az életem olyan mint egy elkoptatott közhely. "A lány, aki annyira szerelmes volt, mégsem viszonozták.." Ez lennék én. De én nem akarok a hősnő lenni egy tragikus szerelmi történetben! Csak egy hétköznapi lány szeretnék lenni, aki szeret, és akit szeretnek..
Az ember valódi lényege a jóság.
Vannak más, a nevelésből és a tudásból eredő jó tulajdonságok, de alapvető fontosságú, ha igazán emberi lényekké szeretnénk válni és értelmet akarunk adni létezésünknek, hogy szívünk jó legyen.
Dalai Láma
"Te magad vagy az az erő, amely életre hívja a történéseket - a jót, a rosszat egyaránt. Rajtad áll, melyikre tartod magad érdemesnek: helyes gondolkodással a szerencsét idézed meg, vagy gondolkodás nélkül cselekszel, és bajokat zúdítasz az életedre. Rajtad múlik, bearanyozod-e napjaidat vagy feketére fested magad körül a világot."
Hioszi Tatiosz
Egy nő 20 évesen olyan, mint a jég, 30 évesen melegszik, és 40 évesen lesz forró.
(Gina Lollobrigida)
"Aki nem hord szemellenzőt, annak nincs szebb látvány, mint az értelem csatája a legyőzhetetlen valósággal."
Camus
Ha én lennék a szerelmed,
Sok szerencsét hozzám.
Ígérem, nem leszel hibás,
De sok múlik majd a kémián.
Én már elterveztem mindent,
Egy életre elég a dolgunk.
Ígérem, nem lesz sok időnk
Egyedül lenni, úgy már voltunk.
Kiscsillag
Szeretlek csak téged mindig téged egész életemben te vagy a levegőm a szívverésem a végtelen vagy benne te vagy a szemem elé táruló tenger (...) te vagy a nappalom és az éjszakám és az aszfalt a talpam alatt és a sál a nyakam körül és a bőr a testemen és a csont a bőröm alatt és a hajóm és a reggelim és a borom és a barátaim és a reggeli kávém és a képeim és a képeim és a nő a szívemben és a nő a nő a nő...
Natasa Dragnic
Szeretlek, így egyszerűen,
ahogy ember szerethet embert,
mindenféle bájolgás nélkül, virágok nélkül,
csak átölel szemem, akár ég a tengert.
Fövényi Sándor
Látod, ezért szeretlek én,
mert az Élet Ősmagja kél
egyszerű jellemedben,
mint Nap a változó egekben,
s mert hitem általad él.
Nagy utunkon nem tudhatom,