Kedvenc idézetek (beszélgetés)
"Az álmok sohasem halnak meg igazán. minden csalódás után mélyebbre húzódik, de élnek és lassan teljesen kitöltik a szívedet"
"Amikor szerelmes vagy, nem vagy az eszednél, mert ha eszednél vagy, nem vagy szerelmes"
"A vesztes érti a játék lényegét, mert a szíve volt a tét"
"A szerelem az élet. Ha elmulasztod a szerelmet, elmulasztod az életet."
"A nő könnyen elfelejti az a férfit, akivel együtt mosolygott és kacagott, de örökké emlékezni fog arra, akiért, vagy aki miatt csak egy könnycseppet is hullat"
"A nő, akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.
A boldogság olyan pillangó, amelyet, ha kergetünk soha nem kapjuk el, de ha csöndben leülünk leereszkedik hozzánk"
"Van, hogy ölni kell, hogy élhessen az ember. Van, hogy muszáj megölni a bennünk élő szerelmet, hogy ne az öljön meg bennünket..."
Kell, hogy legyen valami az akupunktúrában, végül is nem sok beteg sündisznót lát az ember.
Egy csomó minden csak úgy megtörténik veled, keresned sem kell, betoppan az életedbe. Inkább arról van szó, hogy amikor a sors felajánl neked valamit, akkor választhatsz, hogy elfogadod-e vagy visszautasítod. De miután döntöttél, menned kell az utadon előre, és jobb, ha nem nézel vissza többet.
Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.
Louise L. Hay
"Az emberi fajnak két nagy problémája van. Az első: eltalálni azt a pillanatot, amikor valamit el kell kezdeni. A második: eltalálni azt a pillanatot, amikor abba kell hagyni."
Paulo Coelho
Ha nem kerekedhetsz fölé, kerekedj alá.
nem mindenki azért sír a Titanic végén, mert Jack meghal, sokan azért sírnak, mert rájöttek, hogy soha senki nem fogja őket úgy szeretni, mint Jack Roset.
"Addig vagy boldog, amíg van, aki szeret,aki a bajban megfogja kezed,és hogy milyen fontos is volt neked csak akkor tudod ha már nincs veled."
Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni, végigfolyni az arcodon, és meghalni az ajkadon.
Vannak álmok amelyek kimagaslanak a többi közül.Vannak álmok amelyek tovább tartanak.De a legszebb álom,ahoz kötödik aki ezeket a sorokat olvassa!
A világ számára csak egy személy vagy, de számomra te vagy a világ.
Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr karcolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást.
Szerelem a nevem sex a játékom,
felejtsd el a nevem és játszd a játékom.
Ismerem azokat a szavakat, amelyeket még ki sem ejtettél.
Már tudom hová tartasz, mikor még el sem indulsz.
Tudok a féltett titkaidról, amiket mélyen elrejtesz.
Mindent tudok rólad, kedvesem. Nem vagyok kém, csak szeretlek.
Hűvös hajnalidőben kószáltam a tájban,
Egy szőke, és csodaszép virágszálat láttam.
Édes ajkaidat érzékien csókoltam,
Rózsavízzel öntözlek, drága virágszálam
Vannak e földön mindenütt
Szép nők: szikrákat szór szemük,
De mint te, oly kedves, komoly
Nincsen sehol, nincsen sehol!
Szeress egy hétig, szeress egy évig,
akár tavasztól télig!
De ma igazán szeress,
hiszen holnap megint elmegyek
Az ember mindig tervez, a sors meg csak mosolyog, s ad vagy elvesz.
A szerelem mindig más. Mindegy, hogy hányszor szeretünk életünkben, egyszer, kétszer vagy tízszer: az új szerelem mindig ismeretlen. A szerelem vagy a pokol fenekére taszít, vagy a mennyországba röpít, de egy biztos: valahova eljuttat. És nem utasíthatjuk vissza, mert létünk alapfeltétele. Ha nem merjük elfogadni, éhen halunk egy karnyújtásnyira a fától, amely hiába kínálja gyümölcseit. Mindenütt a szerelmet kell keresnünk és vállalnunk kell, hogy esetleg órákig, napokig vagy akár hetekig szomorúak és csalódottak leszünk miatta. Mert abban a pillanatban, amikor elindulunk keresni a szerelmet, ő is elindul, hogy megtaláljon minket.
Paulo Coelho
Az élet nagyon gyors: pillanatok alatt letaszíthat minket a mennyekből a pokol fenekére.
Paulo Coelho
"A kedvesség az a nyelv, amelyen a süket hallani tud, a vak pedig látni." -Mark Twain
"Azt hiszem, a legjelentősebb döntés, amit napról napra hozni tudok, az az általam megválasztott hozzáállás. Ez sokkal fontosabb, mint múltam, a taníttatásom, a gazdagságom, sikereim vagy kudarcaim, a hírnév vagy a fájdalom, hogy mások mit gondolnak, vagy mondanak rólam, a körülményeimről, a pozíciómról. A hozzáállás visz előre, vagy bénítja meg a fejlődésemet. Egyedül ez szítja a szenvedélyem, vagy ostromolja a reményem." (Charles Rozell Swindoll)
" Ha fát ültettél, türelemre van szükség. Nem húzhatod ki naponta a földből, hogy megnézd, mennyit nőtt a gyökere. "
/A. Oakwood/
További ajánlott fórumok: