Kedvenc idézetek (beszélgetés)
Emlékszem, hogy dobogott a szívem, amikor először láttalak mosolyogni.
Milyen nehéz volt a szemedbe néznem anélkül, hogy rögtön fülig beléd
szeressek.Emlékszem, hogy féltem szeretni mielőtt megismertelek, hogy
sajogtak a múlt sebei...de te begyógyítottad őket..
Egy nap lesz egy fiú, aki szeretni fog, a tested, a mosolyod, a mozgásod, ahogy beszélsz, ő TÉGED fog szeretni. és magabiztos leszel. egy napon nem fogod magad bizonytalannak érezni, mert van valaki aki szeret olyannak amilyen vagy. és azt hiszem ezt az érzést hívják úgy, hogy szerelem. ahelyett, hogy bujkálnod kéne, bizonytalan és zavart lennél, és majd biztonságban érzed magad; büszke, boldog, és magabiztos, mert tudod, hogy szeretnek. : )
Akkor is megnevettet,amikor bőgni volna kedvem.Vele még a legrosszabb film is elviselhető,a leghosszabb utazás sem unalmas,és a legbénább esős napot is szivárványosnak látom.
Azt hittem végem van!
Aztán jöttél te. Te nem olyannak láttál.
Azelőtt még soha senki nem éreztette velem azt, hogy elég vagyok.
Te vagy az első, és most már én is elhiszem!
Az Imádlak szó enyhe, ahhoz képest amit irántad érzek! : )
Néha nyitva kell hagynunk az ajtót, engedni, hogy besétáljon rajta a legnagyobb álmunk. Talán egy férfi, vele együtt a szerelem, a boldogság, talán egy jó hír, amitől napjaink máshogyan telnek, talán egy barát, aki visszaadja mindazt, amit eddig az évek eloroztak. Talán besétál az egészség, fölszabadítva testünket a folytonos kíntól. Csak ne felejtsük el nyitva hagyni az ajtót, hisz mind várunk valamire! Mindannyian álmodunk.
Mindig is tudtam, hogy egyszer úgyis eljön majd az az ember az életembe, aki kézen fog és a boldogság útjára terel.
Egy olyan ember, akinek érek valamit, szeret és törődik velem és akinek mindezt viszonozhatom.
Egy olyan ember, akit nem érdekel mennyire vagyok kócos és gyűrött korán reggel.
Egy olyan ember, aki elfogad a hibáimmal és a múltammal együtt.
Egy olyan ember, aki nem kérdőjelezi meg az érzéseimet.
Egy olyan ember, mint Te.
Én csak veled akarok lenni! Mindig...Mindenhol...Az már mindegy igazából, hogy itthon a meleg ágyban, az utcán szakadó esőben vagy éppen egy híd alatt, étel,ital nélkül, a leghidegebben. Tudod, mindegy ,hogy hol, hogyan...csak veled ... örökre.
'Néha elég pár óra, vagy pár nap, hogy az ember életét megváltoztassa valaki. Nem számít az idő, sem a tér, nincsenek miértek, nincsenek kérdések és nincsenek válaszok sem.., csak van valami. Találkozol valakivel, akinek nem kell semmit mondanod. Pár perc és a vesédbe lát. A gátlások leomlanak, a képmutatás álarca megreped az arcodon. Nincs többé hazugság, csak az őszinteség, csak a csupasz lelked, minden védelem nélkül, és félsz, halálra rémülsz, mit keres valaki pár óra után a szíved közepében. Félsz, hogy vissza fog élni a kiszolgáltatottságoddal. Nem teszi, mert a markodban van, ahogy Te is. A józan ész meg eltűnik. Bármit mond, megteszed. Bármit kérdez, válaszolsz. Kivetkőzöl magadból, és mindent a fonákjáról látsz. Olyasmit teszel, amit el sem hiszel, olyanokat mondasz, amiket utólag sem értesz. Tükröt állít eléd, amiben meglátod magad. Az igazi énedet. A valóságot, amit senki más szemében nem láttál még. Talán azt is tudja, hogy milyen leszel. Még a jövődet is látja benned, te meg meglátod a szemében a saját arcképedet. Boldog vagy és félsz, együtt. Nem tudod mit hozhat a holnap, de nem is érdekel, mert tudod Ő ott lesz melletted.., nem vagy benne biztos, de érzed, hiszen olyan mint Te.'
" a legújabb divat: belül semmi…. "
Igen önző vagyok, mert csak magamnak akarlak. Önző vagyok mert nem akarom hogy másra nézz. Önző vagyok mert azt akarom hogy minden percben velem legyél, hogy csak az én szemembe nézz csillogó szemeiddel, csak hozzám suttogj kedves szavakat,mindent akarok ami veled kapcsolatos...Szerelmes vagyok, és a szerelem önzővé tesz..
"Van egy lány. Tele hatalmas álmokkal. Kételyekkel. Félelmekkel. Aggodalommal. Bizonytalansággal. Érzelmekkel. Hangulatokkal. Hamis mosolyokkal. Igaz mosolyokkal. Könnyekkel. Határozott véleményekkel. Furcsa szavakkal. Iróniával. Gondokkal. Szeretettel. Küzdelemmel. Kitartással. Élettel..."
Egyedi vagyok, de átlagos.
Sokoldalú, de nem kétszínű.
Bátor vagyok és nem hülye.
Idegesítő, de kibírható.
Titokzatos, de kiismerhető.
Ha olyanom van, szarok mindenre.
De ha valamit elhatározok, azt biztos hogy rendesen megcsinálom!
Szerelmes vagyok, és ez mindenem, akár helyes, akár nem, és neki én vagyok minden. Szeretem. Egyek vagyunk, nem lehet mit tenni, semmit sem tehetek, csak ölelni őt örökké. Vele akarok lenni ma, holnap és egész életemben. Amikor a szerelem ilyen erős, ott nincs helyes vagy helytelen. A szerelem egész életedre szól.
"Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az hogy nem kell megtenned,amit nem akarsz."
Minden lányban ott rejtőzik a királylány aki várja a lovagját, minden fiúban ott rejtőzik a szőke herceg aki a királylányról álmodozik. A mesében a királylány és a szőke herceg egymásra talál,a valóságban ritka alkalom, hogy ez megtörténik. Ha viszont mesébe illő csoda folytán mégis úgy alakul,ragadd meg az alkalmat és ha egyikük el is akar menni,mindenáron tartsd magad mellett, hiszen jól tudjuk, csak együtt élhetnek boldogan. : )
Vicces, ahogy a szia mindig egy viszlát-tal végződik.
Vicces, ahogy a szép emlékek könnyre fakasztanak.
Vicces, hogy az „örökké” valahogy mindig elmúlik…
Vicces, hogy mennyit veszítesz, ha megfeledkezel a múltadról.
Vicces, ahogy a barátaid magadra hagynak, mikor szomorú vagy.
Vicces, hogy mikor szükséged lenne valakire, sosem találsz senkit.
Vicces, ahogy az emberek változnak, és azt érzik, hogy sokkal jobbak lettek.
Vicces, hogy mennyi hazugság lehet egyetlen szerelmes levélben.
Vicces, ahogy az emberek megbocsátanak, annak ellenére, hogy sosem felejtenek.
Vicces, ahogy egyetlen éjjel rengeteg megbánást foglalhat magába.
Vicces, ahogy az élet ilyen ironikussá válik,
De a legviccesebb, hogy mindebből, számomra SEMMI sem vicces.
Hogy miért Te…?
Mert fél életen át rád vártam,
Mert ha kértem, velem voltál.
Mert lemondasz, ha úgy jobb nekem.
Mert megteszed, hogy örülhessek.
Mert nélküled életem nem élhetem.
Mert erőt adsz és keresed kedvem,
Mert ugyanazt fotózod séta közben,
Mert arra, amit mondok, odafigyelsz,
Mert vigasztalsz és átölelsz,
és naponta mondod, hogy szeretsz…
hát tudod… ezért Te.
Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam viszontszeretni. Felhívtam valakit csak azért hogy halljam a hangját, néha elég volt egy mosoly ahhoz hogy szerelmes legyek. Sokszor féltem, hogy elveszítek valakit, aki fontos számomra.. és el is vesztettem a végén. De túléltem, és még most is élek. Már nem csak túlélem a hétköznapokat, hanem megélem azokat. Mert az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon.
Tudod milyen az amikor nem tudsz megszólalni a másik ember mellett és csak hallgatod a másik lélegzetét, szívverését, érzed az illatát? Annyira sok mindent akarnál kérdezni de nem tudsz mert leköt hogy megsimogasd az arcát, fogd a kezét, érezd minden mozdulatát. Beléd szerettem egyszerűen és tisztán.
… az a pillanat, amikor megcsókolsz valakit, körülötted minden elhomályosul. Hirtelen megszűnik minden, csak ti ketten léteztek. Rádöbbensz arra, hogy ő az, akit életed végéig csókolnod kell és csókolni akarsz. Egy pillanatig átélheted ezt a csodát. Egyszerre tudnál sírni és nevetni, mert boldog vagy, hogy végre megtaláltad, és félsz attól, hogy valaki talán elveheti tőled …
Tudod mit szeretek benned? Azt, hogy meghallom a hangod és azonnal megnyugszom, akármilyen bolondok háza is van most körülöttem. Ezen kívül mindent, ami te vagy. Örökre vagy még tovább..
Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni..
"Szeretlek... És ez azt jelenti, hogy nem csak a szép dolgok miatt vagyok melletted. Itt vagyok, bármi történjék."
Amikor meglátod Őt, minden megváltozik. Hirtelen már nem a gravitáció az, ami a Földön tart. Hanem Ő. Semmi más nem számít. Bármit megtennél, bármi lennél az Ő kedvéért!
Tudom,hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest,nevem hamarosan homályba vész,de tiszta szívből,igaz szerelemmel szeretek valakit,és ez nekem teljesen elég!
Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj... Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam... Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert egy mosolyommal leveszlek a lábadról... Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát... Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni, de aki csak akkor fogja mondani Neked, amikor ezt valóban így érzi... Az vagyok akit, soha nem fogsz megérteni igazán, de akit pont emiatt fogsz csodálni és végtelenül szeretni... Ilyen vagyok, mert én tudom, hogy egy nap sem jön vissza az életből, hogy újraélhesd...
Onnan tudod meg, ha megtaláltad a herceged, hogy nem csak az arcodon ragyog mosoly, de a szívedben is.
~ Szeretném megköszönni azoknak, akik bántottak, mert megtanítottak arra, hogy az idiótáknak elég az arcukba mosolyogni..
~ Köszönöm azoknak, akikben csalódtam és hagytak a földre esni, mert másképp soha nem tudtam volna felállni...
~ Köszönöm azoknak, akik mindig azt mondták ´hiszen nézz magadra', mert másképp nem jöttem volna rá, hogy milyen egyedi vagyok..
~ Köszönöm azoknak, akik azt mondták gyűlöllek téged´, és végre rájöttem, hogy mind eddig csak útban álltak!
~ Köszönöm azoknak, akik szerettek és bíztak bennem és most is ezáltal megtartva az erőt, a hitet ami bennem rejlik.
.. Boldog vagyok!
* Kedves Múlt!
Köszönöm a leckéket, amiket kaptam tőled. Köszönöm, hogy ezek által felnőhettem, megtanulhattam, megtapasztalhattam mindent, ami jobbá tett. Köszönöm mindazt a szenvedést, amit kiszabtál nekem, és nem engedted,hogy elsodródjak. Köszönöm, hogy erőt adtál folytatni, és meglátni mindazt, ami fontos nekem. Köszönöm, hogy minden rosszat megmutattál, a szomorú, keserű embereket, az aljas világot, és nem hagytad, hogy én is részévé váljak. Köszönöm, hogy most esélyt adsz tovább lépni.
* Kedves Jövő!
Készen állok!
További ajánlott fórumok: