Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Katonafeleségek fórum

Katonafeleségek (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
2012. Nirvi
2012. jún. 21. 10:13

Sziasztok!

Hát így elég nehéz ismerkedni, hogy ilyen ritkán jártok erre:):)

Én most nem tudom mi lesz, teljes bizonytalanság van..

Még múltkor úgy volt, hogy megy uram, aztán visszamondta, aztán most megint megy mégis...

Aztán úgy volt, hogy a PRT lehet megszűnik és más lesz helyette, de aztán most lehet mégis marad...áááá nem véletlenül szokták mondani, hogy a honvédségnél semmi sem biztos, csak ami elmúlt:/

Úgyhogy én most nem tudok semmit...ami sokkal rosszabb mintha tudnám, hogy mondjuk szeptemberben kiutazik tutira.

2011. Liababy79
2012. jún. 1. 13:26

Nirvi! Én csatlakoznék a naplódhoz, ha megengeded! A kicsi gyerekkel egyedül maradás pedig a szakterületem, mikor a legkisebbem egy hetes volt, akkor kezdtük Afganisztánt, a PRT-10-et :P

Nyugodtan keress meg privátban is, bár ritkán járok erre, de igyekszem követni az eseményeket!

2010. aviubi (válaszként erre: 2008. - Nirvi)
2012. máj. 12. 09:08

Sziasztok!

Nirvi! Megértelek. Amikro ide írogattunk sokszor gondolkoztam, hogy mit írhatok le, és mit nem. Most a facen ezen már nem agyalok, mert tényleg nagyon jóban lettünk, és mindent tudunk egymásról.:D

Ancika kislánya pl. már kezd az idegeinkre menni, mert szórakozik velünk. 2 hete nem győzünk drukkolni, hogy mikor méltóztatik kibújni! Szóval igazi bolond banda vagyunk!:D

A fiúk pedig szerintem nagyon jó párosítás, csak néha erős idegzet kell hozzá. Mert tényleg folyamatosan figyelik, hogy ki mennyi puszit, ölelést kap, és meg is jegyzik! És sajnos nagyon bagatel dolgokon tudnak egymás torkának ugrani! Mellett viszont imádják egymást!

2009. ancika001 (válaszként erre: 2008. - Nirvi)
2012. máj. 10. 22:04
minden rendben, egy jövőhéten találkozunkkal lettünk elengedve :)
2008. Nirvi
2012. máj. 10. 21:15

Sziasztok!

Én amúgy tökre megértelek Titeket, hogy nem akartok akárkit beengedni a fészes klubba, hisz azért Ti már egy igencsak összeszokott csapat vagytok és nagyon jól ismeritek egymást.

Viszont itt ezen a fórumon én sem nagyon szeretnék többen írni magunkról, mert pont ezért nem is voltam itt aktívabb, mert nem akarom hogy pl. a szomszéd Juli néni (aki egy kitalált személy) tudjon róla, hogy kivel, mikor, mit, hogyan, minek stb...szóval értitek.

Nem mintha sok titkolni valóm lenne, de soha nem tudhatom, hogy éppen ki olvassa a hozzászólásaimat.

Priviben nagyon szívesen beszélgetek Veletek bármiről, de itt annyira nem szeretnék.

A titkos naplómban is szívesen látlak Titeket, ott mindent megtudhattok rólunk :)

Aviubi, hát az elején volt féltékenység Zalán részéről, főleg az első 1-2 hétben amikor hazajöttünk a kórházból, de most jelenleg jó a helyzet :)

Zalán egyelőre imádja az öcsit, bár gondolom ez azért fog majd változni ahogy nőnek és majd együtt fognak játszani :)

De gondolom erről Te tudsz majd mesélni :)

Rdorka, azért kemény lehetett az az időszak amikor kiment...

Én is kicsit félek, hogy mi lesz velem itt két pici gyerekkel...de valahogy majd csak megoldom :) Muszáj lesz :)

Ancika mi volt a kórházban?

Hogy vagytok?:)

2007. ancika001
2012. máj. 10. 07:28

:D ez szép volt :P am ki se nézném párodból a 15 éves lányt, annyira fiatalnak néz ki élőben :) bár tőlem is mindig megkérdezik, hogy első baba, aztán néznek rám hülyén, hogy ha megmondom, hogy 3.

gondolják jó korán kezdte, nem győzöm magyarázni, hogy már a 31et taposom :D

mi ma megyünk korházba, majd dokibácsi megmondje, hogy hogy érzem magam, ő úgyis jobban tudja :D néha tényleg átadnám neki kicsit :D viszont cserében alapos, lelkiismeretes és nagyon jól műt szóval jó kezekben vagyok, csak a falnak megyek tőle :)

szóval a mai napom a korházba töltöm megint így búcsúzkodok is

puszi csajok szép napot

2006. Kámea33
2012. máj. 9. 21:32

Sziasztok Lányok:)

Olvastam, de őszintén azt sem tudom ki kivel van:DDD

Az én sztorim: Párom és Én lassan 2éve ismertük meg egymást. Három hónap társkeresős, skype-os, telefonos beszélgetés után randi:)) Jól sikerült mert együtt vagyunk és melegében volt egy missziónk is. A hideg ráz ha belegondolok:S Az OMLT6-ban volt együtt Avi Párjával.

Debrecenben szolgál ami azt jelenti,hogy 300km a távolság. Kéthetente biztos az együttlétünk.

Nekem két Raptorom van, 10 éves a fiam, és 6 a lányom. Páromnak, egy maholnap 15éves lánya van. Közös Raptor nincs tervben.

Boldogna élünk míg meg nem halunk van tervben:DD

Röviden tömören ennyi:)

2005. Liababy79
2012. máj. 9. 13:23

Látom, egészen magához tért a fórumunk :) Üdv minden újaonnan, vagy ismét betérőnek!!!

Aki nem ismer még, annak írom, három gyermekes édesanya vagyok, a párom Debrecenben szerződéses, Ancika párjával együtt csinálták végig tavaj a PRT-t és valószínűleg vár még ránk egy, bár őszintén szólva nagyon szeretném őt lebeszélni erről, mert már erre is rámentünk majdnem :( A régiek tudják, miről beszélek...

Az én gyerkőceim 10, 8 és 1,5 évesek, a kicsi és a nagy fiú, a középső kislány.

Fb fórumhoz én is csak annyit írnék, hogy bizalmi alapon vagyunk bezárkózva ennyien és amennyiben valaki szeretne csatlakozni, előbb meg kell ismerjük alaposan, mert ott nincsenek titkok, közszájon forog a magánéletünk minden apró részlete! Véletlenül se vegye senki személyeskedésnek, viszon kíváncsiak vagyunk rátok! <3

2004. Rdorka
2012. máj. 9. 12:59

Sziasztok!

Üdv az újaknak...

Én is katonafeleség vagyok. 2 kislányunk van, 4 és 5,5 évesek.

A férjem februárban jött haza Koszovóból. Nem volt könnyű időszak: Apát berántották tartalékból július végén, augusztus közepén repült, a kisebbik lányom szeptemberben kezdte az ovit, én meg a melót...

De túléltük.

Ja, egyébként Pesten szolgál, tiszti beo.-ban.

2003. Totyka
2012. máj. 9. 12:20
sziasztok, rég voltam erre, azt szeretném kérdezni, tudja valaki esetleg, a Balatonkenesén a honvéd üdülőben milyen árak vannak? Párom katona. Köszi a segítséget!!
2002. ancika001
2012. máj. 9. 10:17
neked is
2001. Kámea33
2012. máj. 9. 07:52

Sziasztok Lányok:)

Este olvasok vissza és reagálok is mindenre de most zizzenek dolgozni:DD Puszi szép napot az újaknak is mindenkinek!!:))

2000. Vividori (válaszként erre: 1999. - Aviubi)
2012. máj. 8. 21:35
:)
1999. aviubi (válaszként erre: 1996. - Nirvi)
2012. máj. 8. 20:11

De jó neveik vannak a fiúknak!:)

Akkor üdv. a 2 fiús anyukák táborában! Féltékenység van????

Nekem a 2 fiam nagyon tudja imádni, és gyülőlni egymást. A szeretett pedig nagyon érzékeny mérlegen mérjük! :)

1998. ancika001
2012. máj. 8. 20:03
kislány :)
1997. Nirvi (válaszként erre: 1991. - Ancika001)
2012. máj. 8. 19:46
Hú akkor drukkolok nagyon!!:):) Kisfiú lesz vagy kislány?:)
1996. Nirvi
2012. máj. 8. 19:45

Sziasztok!

Szia Vividori:) Igen sajna megy...vagyis részben jó, mert hát kell a lóvé...de azért én kicsit félek is ettől az egésztől!

Na de akkor picit rólunk, mert hát tényleg úgy illik, hogy először bemutatkozunk és teljesen megértelek titeket is, hisz lehetnék valami elvetemült szatír is:D

Na szóval nekünk van két gyönyörű pici fiúnk, a kisebbik Zente aki most március 3-án született, tehát 2 hónapos, a nagyobbik Zalán, ő pedig augusztus 6-án lesz 3 éves.

Mi Kom-Egom megyében lakunk, ha nem baj ide nem írom ki a várost, de priviben bárkivel szívesen megosztom :)

Párom már volt régebben Szarajevóban, de akkor még nem voltak gyerkőcök, sokkal könnyebb volt "túlélni" az egészet és hát Szarajevó azért mégsem Afganisztán...

Ő most PRT-ba megy.

Igazából most nekik még csak itt laktanyán belül van felkészülés.

Amúgy júliusban leszünk együtt 9. éve :)

Nem is tudom mit írhatnék még...kérdezzetek bátran:)

2012. máj. 8. 19:42

Sziasztok!

Az én férjem is katona. Neki lett volna lehetősége többször is misszióba menni, de mi inkább úgy döntöttünk, hogy marad itthon. Szerencsére mivel nem szárazföldi hanem a légierőnél van volt választása, őket nem küldik kötelezően. De az az igazság,hogy most egy év fizetetlen szabin van, mert megpróbáltuk a külföldi életet...már nagyon nem tudtunk otthon megélni. Ja és nálunk is három gyerek van és úgy voltunk vele,hogy a pénz nem pótolja a dolgokat amiről lemaradna.

1994. scentini
2012. máj. 8. 19:24

Sziasztok! Üdv a fórumon mindenkinek! Egyet kell értsek Ancikával.

Én párom tavaly volt kint afgánban, első missziónk volt. Azóta összeköltöztünk, együtt lakunk debrecenben, 4 és fél éve vagyunk együtt lassan.

1993. Vividori (válaszként erre: 1990. - Nirvi)
2012. máj. 8. 19:06

Szia mi ismerjük egymást :)

Gratulálok a kisfiadhoz , végül megy ki a párod? :(

De azért leírom ha esetleg más is akarja tudni nekem 3 gyerekem van a drágám 3,5 évet volt kint kisebb nagyobb megszakításokkal én is remélem hogy most nem kell mennie ...

1992. aviubi
2012. máj. 8. 19:01

Sziasztok!

Üdv. itt újra!!!:)

Nagyon örülünk minden új tagnak, de a facebook elött tényleg nagyon jó lenne megismerni titeket.

Nekem 2 fiam van. 8, és 5 évesek. Férjecském Tavaly volt kint Afganisztánban OMLT 6. Hááát örülök, hogy túl vagyunk rajta, és imádkozom, hogy ne küldjék mostanában, mert szeretnék én is 3 gyerekes anyuka lenni mint Ancika!:DDD

Nirvi! Pestiek vagytok? Gondolom akkor most kiképzésen van a drágád. Gyerkeitek vannak?

1991. ancika001
2012. máj. 8. 18:31

sziasztok :) picit óvatos csoport vagyunk így ha nem haragszotok előszőr megismernénk titeket itt :) ha csatlakoztok, majd megértitek, az egy nagyon személyes zárt csoport, ahova idegeneket nem szívesen engedünk be :) meséltek magatokról?

nekem van egy 6 éves kisfiam, egy 4 éves kislányom és minden nap várható a 3. babám:)a férjem debrecenben katona... és múlt augusztusban jött haza afgánból. ha még érdekel titeket valami szívesen mesélek

ja és nem utolsó sorban isten hozott titeket újra itt:)

1990. Nirvi
2012. máj. 8. 16:06

Sziasztok!

Én is régen jártam erre, akkor sem voltam valami aktív, de emlékszek rá, hogy írtátok, hogy a fészbukon vagytok már..

Oda lehetne hozzátok csatlakozni?

Az én uram augusztusban megy Afgánba...

1989. Csillike19 (válaszként erre: 1988. - 35486a5042)
2012. máj. 8. 16:04
nekem csak volt! Én is voltam!
2012. máj. 8. 13:50

sziasztok lányok!

Már jó régen voltam itt :(

Valakinek a párja Cipruson van?

1987. ancika001
2012. ápr. 30. 19:52
Üdvözlünk itt csillike :)
1986. Kyra_90
2012. ápr. 27. 00:52
Csillike, örülök, hogy csatlakoztál, köszöntlek a fórumon! :)
1985. Csillike19 (válaszként erre: 1957. - Ancika001)
2012. ápr. 26. 12:54
Ancika, akkor írok pár sort, :) bár most nekem nincs problémám, de én is katonafeleség vagyok és fogom figyelni a kis fórumotokat és remélem hamarosan aktív taggá válok :)
1984. Csillike19 (válaszként erre: 1976. - Anita1988)
2012. ápr. 26. 12:44

Szia Anita. Én csak most csatlakoztam, ide, szeretnék neked pár sort írni. Én katonafeleség vagyok és van már ebben tapasztalatom. BESZÉLD LE!!!!!!Ha nem a zrínyiről kerül ki, hanem szerződéses katona lesz, alaphangon 70-80.e Ft-ot fog keresni! Persze a misszió jó dolog,(bár más ország katonái egy afganisztánért 6* anyit kapnak, mint a magyarok) ha azért vagytok együtt, hogy ne legyetek. Mert egy misszió fél éves efelkészüléssel jár amikor már nincs otthon, aztán meg maga misszió alatt megint nem látjátok egymást fél évig. Én ne mcsinálnám többször végig.Az én párom is szeretne újra kimenni, de mi pont most vagyunk a babaprojektben és mondtam neki, hogy nem akarsz szeméyesen ott lenne, amikor a gyereked feláll, kimondja, hogy apa, a pénz nem helyettesíti azokat az élményeket, amikről lemaradsz.

Ne haragudj, ha túl negatív voltam, de nekem erről ez a véleményem.

Remélem jól dönt a párod.

1983. Kámea33 (válaszként erre: 1976. - Anita1988)
2012. ápr. 18. 13:07

Szia:)

Mi a nyáron leszünk együtt 2éve. Ebből 7hónap misszió szabadság nélkül. Nem közös a két Raptor de úgy éltük meg mint az Édesapát vártuk volna haza.

A fizetés az kb. a hideg vízre elég. Nem kell seggre ülni és nagy álmokba fektetni az összeget:S

Mi minden második hétvégén látjuk egymást mert a távolság közbeszól:(

Összegezném: Qrvaszar a fizetés, időt rabolják, nem családcentrikus. Ami max a jó oldala, mindennek megfelel jól csinálja akkor biztos munka. Száraz tények az én szemszögemből:)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook