Katonafeleségek (beszélgetés)
Megkezdődik a végső visszaszámlálás! :)
Vica, nekem 2009.szeptember 29.-én ment el Cirpusra, és ez év szeptember 22.én ér haza. Hu de tudományosan fogalmaztam. :)
Sok boldogságot! :) Nem sokára nekem is landol az Uram. :)
Együtt örülök :)))) Remélem nemsokára én is ezt írhatom!!! :)
Örülök nektek! Sok boldogságot!
Sziasztok !
Haza jött a drágám Afganisztánból, nagy az öröm nálunk!!
KITARTÁST kívánok mindenkinek :)
háát mátrix... neked is megy ki a párod? vagy esetlge most van kint?
ma jött haza így hamarabb lett hétvége:) egyébként februárban megy
Ingyen sms, az hogy? :) Nekem egy éve 10 ezer felett van a számlám..
mikor megy ki?
egy kis könnyebbség volt, hogy minden nap tudtunk skype-on beszélni, ha az nem jött össze akkor telefonon, na meg én ingyen küldtem ki az sms-t, neki az sms is drága volt, de ha volt valami kint akkor amint tudott hívott a sajátjáról, hogy minden ok.
[link] egy sírós videó
(tudom tudom megígértem, hogy nincs több :))
nekem se menne így jobb a békesség engedem, hogy menjen, de szörnyen nehéz főleg ezek után, és az még nehezebb, hogy tartsam magam előtte :'(
hát nem írigyellek.... nekem nagyon nehéz volt az a fél év, nagyon sokat harcoltam az ellen hogy ne menjen ki, de nem sikerült lebeszélnem...
azért irigylem azokat, akiknek már nem sok van hátra, vagy már haza is jött, én meg ilyen hírek mellet "várom" hogy menjen ki :'(
sajnos nem sok esélye van a hazahozott katonának sem :(((
szörnyű ez az Afganisztán... én még mindig azt mondom, hogy mit keresünk mi ott??? A férjem márciusban jött haza, de többet nem engedem ki.... ezért is viselt meg nagyon ez a kinti történek, nagyon sajnálom Őket!!! tudom a pénz nagy úr, de az élet megfizethetetlen!!!
Jó reggelt,sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
[link]
Mielőbbi gyógyulást kívánok mindannyiuknak!!!
helló mindenki, ism vége egy napnak, lassan itt a hétvége :)
Szép estét! Rita, nálam igen, minden rendben, számoljuk vissza a napokat, szeptemberben,csak 6 szolgálata lesz. Kipihenten ér haza. :) Szép estét mindenkinek!
Sziasztok lányok,asszonyok!
Remélem mindenkinél rendben mennek a dolgok :)
Igazad van Ancika, én elengedtem a múltat, és a jelen sokkal szebb egy olyan pasi mellett, akivel szeretjük és megértjük segítjük egymást ott aholntudjuk. Boldog vagyok, és sokat köszönhetek a vőlegényemnek aki önzetlenül segített rajtam már akkor is, amikor még csak ismerkedtünk(!) Befogadott magához, szeret, és nem dobna el a világ összes kincséért sem. Hú azt hiszem szerelmes vagyok...:D Fura nekem, de így még nembíztam meg emberben mint benne. Mindenkinek ezt a boldogságot kívánom örökre:)
Szép napont mindenkinek!
Én is hasonló jókat kívánok nektek!
Jó reggelt mindenkinek! Szép, nyugodt napot kívánok, jó híreket, mielőbbi biztonságos hazatérést azoknak, akik a legfontosabbak nekünk.
nem arra gondoltam, hogy nem tudjuk, hogy ott mi vár rájuk, hanem azt, amit én is érzek,amikor megengedtem, hogy kimenjen, úgy érzem hogy egyszerűen nem lehet baja, másképp nem bírnám ki
Azt nem mondanám, hogy úgy engedjük el a párunkat, hiszen tudjuk, ahova megy nem egy leányálom, vagy nem akarunk ebbe túlságosan belemenni, vannak tények sajna amivel számolni kell, persze utoljára. Az élet sajnos kiszámíthatatlan és sose tudhatjuk mikor jön el az az idő.
ha tetszett ez is egy istván a király:
[link] tényleg az utolsó :D (remélem ez nem reklám)
én akkor léptem le amikor nem volt otthon, mondtam, ha nem visz( mert ő reggelig ment bulizni a haverjaival, volt,hogy délután jött haza) amire hazajön nem leszek ott, erre ő kiröhögött(közönség is volt), na de hagyjuk az exeket a jelenlegi az IGAZI, csak az igazival lehet leélni egy életet
ja és egy újabb klip: [link]