Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Káposztás-almás sült oldalas recept

Káposztás-almás sült oldalas recept

A Káposztás-almás sült oldalas hozzávalói:
egy darab oldalas – kb. 70 dekás
ugyanennyi savanyú káposzta
10 dkg kolbász
3-4 darab alma
10 dkg aszalt szilva


A Káposztás-almás sült oldalas elkészítési módja:
Az alapanyagokat egymásra halmozom – lehetőleg vas- vagy agyagedényben – legalulra jön a káposzta, rá a szilva, a megpucolt, kicsumázott, negyedelt alma, felkarikázott kolbász, legfelülre az oldalas, sütőbe teszem, és 150 fokon körülbelül négy órán keresztül békén hagyom. Se fűszer, se semmi nem kell hozzá, a káposzta és az alma épp elég levet ad, az alapanyagok a lassú sülés közben átveszik egymás ízét.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A káposztás-almás sült oldalas elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook