Káposztaleves diéta (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Káposztaleves diéta
Hello Emily!
Ne pakolj bele cuccokat, mert akkor nem lesz sikeres az tuti. Én a 3. diétámnál ittam sovány tejet szintem minden nap. Egy kiló se mozdult le.
Én is vasárnap kezdtem, mint Te. Kíváncsi vagyok mennyi megy le. Eddig még semmi és a recepten az van,hogy 3. nap végére 2-3 kg-ot lehet fogyni.
Neked eredmény?
Sziasztok! Én 4x csináltam életem során ebből 2 volt sikeres. Most csinálom az 5-ik kúrámat hétfőn kezdtem. Véleményem szerint minél idősebb az ember annál nehezebben mozdulnak a kilók. És persze a mozgás is nagyon lényeges.
Egyelőre még egy deka se mozdult le rólam.:(
Kíváncsi vagyok a végére.
elkezdtem mellé tornázni is most ültem le éppen
csak 20 percet bírtam ki de kezdetnek számomra már ez az idő is jó
egy amcsi csajnak a dvd-jét vettem egész jól megmozgat ...
sziasztok
én vasárnap kezdtem el ma már elég nehezemre esik megenni a levest pedig még csak kedd van
:) most pl. úgy tudtam meg enni hogy szépen meg melegítettem egy tányérral és raktam hozzá 2 kanál tejfölt :) egész jó íze lett
így biztos meg tudom még ma is enni meg holnap is
bár nem tudom ez a kis plusz tejföl mennyiben zavar be a fogyásba de szerintem nem lehet olyan nagy gond :)
Sziasztok!
Én dec. 27-én ezzel kezdtem a fogyózást a férjemmel együtt. Senkit sem akarok lebeszélni, csak leírom a tapasztalatainkat. Ahogy látom, itt is elég vegyesek. Az elején gyorsan megindult, pár nap alatt lement nekem 4, neki 6 kg. Amiből 2-3 azonnal visszajött, amint abbahagytuk. Egyébként a gyors ütem természetesen az 5. nap után meg is állt, így azt mondom, túl nagy ár 2 hét undor 2 nyomorult kilóért. A férjem 3 hétig bírta, de nem fogyott tovább.
Utána ésszerű étkezésre váltottunk, amivel haladtunk is szépen tovább, közben bejött a sport is. Majd az újabb platónál gondoltuk megindítjuk egy levessel. Én 1, férjem 2 hétig levesezett, egy dekát sem fogytunk, ellenben elértük, hogy úgy belassult az anyagcserénk (nem összekeverendő az emésztéssel), hogy újabb heteket vesztegettünk el azzal, hogy újra felpörgessük.
És 1 adag leves, még finom. 2 még ehető, de 2 hétig folyamatosan egy undor. Állandóan émelyegtem, éjszakákat nem aludtam, mert égett a gyomrom, és rázott a hideg a rosszullétek alatt. Nekem ennyi kínlódást max. akkor érne meg, ha 1 hét alatt ledobnék tőle 20 kg tiszta zsírt, és sosem jönne vissza többet. Ez meg ugye lehetetlen.
Nekem ez a második nap egészen jól megy....bár igaz én csirkemellet is eszem...
Remélem azért így is fogok fogyni tőle.
A levestől éhes maradok és ilyenkor jól jön a husi.
Sziasztok!
Végre sikerült regisztrálni és csatlakozni hozzátok!
Káposztaleves diéta: 3.NAP! Eddig elég jól megy, mindent betartottam, -2 kg! Néha elgyengülök, olyankor jól jönne egy kis bítzatás egy hasonló cipőben járótól.
Üdv mindenkinek és hajrá!
Bocsi, leves helyett napra gondoltam, a második napom, nem második leves. :-)
De béna, hogy nem módosíthatom a saját hozzászólásom.
Sziasztok,
Van valami minimum adag a levesből? Naponta gondoltam. Nekem ez a második leves, tegnap 3 adagot ettem. Többet kell?
Sziasztok!
Én ma kezdem a diétámat.
3 hét múlva nyaralás...addig szeretném tartani ezt a kúrát.
Olvastam hogy csak egy hétig ajánlatos káposztalevest enni,de én kombinálni szeretném....így remélem kibírom.
81 kg-ról indulok és ehhez 172 cm vagyok...szülés után maradtak rajtam a kilók....+20 kg.
Minden nap eszem majd 30 dkg csirkemellet is vagy fehérje tartalmú élelmiszert ami fedezi a mapi szükségletemet ...mivel nem az izmaimból szeretnék fogyni....remélhetőleg a zsírpárnákból sikerül.Mozogni is szeretnék napi 1 órát, van szobabiciklim ....remélem sikerül rászánnom magatmat.
Most nagyon lelkes vagyok ...mivel sürget az idő...a nyaraláson strandolni szeretnék...ehhez legalább -6 kg-ot kellene fogynom 3 hét alatt.
Beszámolok nektek az eredményekről....remélem bírni fogom.
hali
igen:)
Sziasztok,
nekem ez a leveskúra bejött, de csak úgy, ha mást enm eszem, mint levest. Szerintem a receptben leírt dolgok, banán, tej, stb lassítják le a fogyást. 7 nap alatt 6 kg mindig lemegy.
Hello Lányok!
Végeztünk a diétával,és csak az a 2 kg ment le rólunk,ami a 2. nap után pottyant le.Szóval nekünk csak méregtelenítés volt,fogyást nem eredményezett pedig nem csaltunk.Sok sikert mindenkinek!
Hello Lányok!
Tudja valaki,hogy az 5. napon mikor lehet husit enni meg paradicsomot,azt ehetem együtt is,mint köretnek a paradicsom,és vághatok rá lilahagymát?Vagy ennyit sem lehet eltérni?És utána a 6. napon a hús mellé lehet enni a kijelölt zöldségeket,vagy mint a szétválasztó diétánál külön-külön kell enni a tápanyagokat?+ a 7. napon összekeverhetem a rizst a zöldségekkel,vagy magában kell megenni?
Rólunk 3. napra lement a 2-3 kg:-)))))
További ajánlott fórumok:
- Használ a káposztaleves-kapszula?
- A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül?
- Gastroyal káposztaleves diéta
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Tegnap óta megittam 6dl káposztalevet, tegnap 60 kg voltam, ma meg már csak 57..
- Káposztaleves diéta mellett Interherb vital káposztaleveskapszula