Káposztaleves diéta (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Káposztaleves diéta
Ma a második napon nagyon fincsit csináltam vacsorára.
A krumplit héjastúl felvágtam cikkekre, egy kis vízben megpároltam, raktam bele póréhagymát, és egy pici kaliforniai paprikát (piros). Majd a vizet lepároltam, alá öntöttem Omega3 olajat (mint az oliva), és egy picit még pirítottam. Annyira finom lett :))
Hercegno, akkor ma együtt kezdtük! :-)
Kitartunk együtt? hmm? :-)
ah...naná, hogy nem bírtam :(
kb. 20 kilót híztam az elmúlt fél év alatt, rengeteget zabáltam "idegből".... mindent:(
most meg nehezen megy a kevesebb
Ma újra nekiveselkedem!!!!
Akinek sikerült,nagy GRATULA!!!!
Éljen!! :-)) Biztosan a biciklizés is sokat segített! Most fő az újabb heti adagom :-)
Én is járok edzeni heti 3-4-szer 2órát terembe, de nekem ez csak tisztítókúra és méregtelenítés.
Ne mérd magad csak akkor amikor kell, mert akkor idő előtt feladod lélekben...nem szabad.
A víznek épp távoznia kell belőled, valószínű lassan beindul az a folyamat is. Ha iszol is mellé ahogy szoktál előbb-utóbb kimegy a víz belőled. Az remek a 4 tányér leves, ügyes vagy! Szóval csak a 3-dik napon mérd magad és a végén ahogy az elő van írva.
na túl éltem az első napot :) Egész jól esett, 4 tányér csúszott le ma. Szerintetek az jó? (egy tányér kb 4 dl-s)
Egy kicsit mintha vizes lenne a bokám. Ez másnál is volt így? Pedig ittam sokat (én alapból sokat iszok)
Kitartás ez a lényege!
Egyél egy újabb tányérral ha éhes vagy, annál jobb ugyanis minél többet eszel belőle.
Én holnap kezdem újra, nem volt elég az egy hét...persze volt közte 2-3 nap szünet. Nem fogytam, mert nincs is miből, de sokkal jobban érzem magam és a bőröm is szebb lett...tehát repetázom :-)
nem baj, olvasd el ezt, ebben benne van...de amúgy ahány oldal annyi félét találsz
Ügyes vagy Vica :-)
Szerintem én holnap káposztázom megint...majd beszélgessünk, hogy hogy mennek le a kilók :-)
Köszi, köszi:)
Nézem máris :)
Jövök majd :)
küldtem :)
Majd gyere te is, hogy beszámolj, hogy megy :) Tartsuk egymásban az erőt :))
Sziasztok!
Én is ma kezdem :)
Sok helyen olvastam róla sokfélét. Tudna valaki küldeni egy linket, hogy "melyiket" csináljátok?
Köszi, és hajrá mindenkinek!!!!
sziasztok
Én ma kezdem a diétát :) Remélem sikeres lesz :)
Gratula annak, akinek már sikerült :)
befejeztem tegnap a diétát :-) 3 kiló mínusz, ami gondolom víz nagyrészt, de ez most egyelőre tetszik....most pihi, aztán újra kezdem egy hét múlva szerintem. Méregtelenít és emiatt kell nekem :)
Hogy álltok csajok? :)
már nem sok van, igen :-) remélem a súlyból sincs sok :-))
nekem ma van az utolsó napom, kitartás!!!
még az is lehet, hogy most szünetet tartok és egy hét múlva újra. Azt vettem észre, hogy ha nem is fogytam, de combomról a cellulitis halványabb lett!! Éljen! És az arcbőröm is szebb - szerintem :-)
sztem ok....neked ma már megengedett a hús is :-)
Tegnap csirkehúst ettem a marha helyett és azt hiszem kicsit többet az előírtnál, de hát annyira finom volt és olyan kicsikké összesült, hogy fel sem tűnt mennyit eszem :-) Meg nem volt paradicsomom, helyette ittam 3 pohár paradicsomlét.
Ma salátázom és kicsi hús.
További ajánlott fórumok:
- Használ a káposztaleves-kapszula?
- A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül?
- Gastroyal káposztaleves diéta
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Tegnap óta megittam 6dl káposztalevet, tegnap 60 kg voltam, ma meg már csak 57..
- Káposztaleves diéta mellett Interherb vital káposztaleveskapszula