Káposztaleves diéta (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Káposztaleves diéta
20 kiló felesleggel L-es vagy? Én már xxl-et is vettem :DDD
Egyébként én 82 kilóról indultam, most 73-74 vagyok, és 68 lenne a cél legalább. Ja és 172 cm vagyok.
És te/ti?
Szia Hercegnő!
Persze jó tudni, hogy pontosan hány kiló is ment le. De hiányában a legjobb mérleg a tükör és a kifogyott ruháid, nincs is annál jobb,mikor beleférsz egy kihízott ruhádba, vagy olyan ruhába amibe korábban nem fértél bele.
Sziasztok!
Én tavaly 20 kilót fogytam a káposztaleves diétával, tornával kiegészítve. Persze nem egy hét alatt, de gyakran ismételgettem. Sajnos most télen visszahíztam pár kilót, de holnap újult erővel nekikezdek megint.
nagyon ügyi vagy :)
Én most hanyagolom a diétát egy pár napja, de tartom a súlyom, sőt egy kicsit még fogytam is azóta :)
Mi az amit csinálsz pontosan, hogy pár nap alatt ilyen látványos az eredmény? Elmondod a titkot? :)
Tök jó :) 5 nap után megjegyezte a párom is, hogy fogytam :)
Azért jó lenne tudni mennyit, nincs mérleg... :(
Diétában? tulajdonképpen egyiket sem. Csak sokkal kevesebbet, és egészségesebben eszem. Főleg párolt zöldség + hal, gyümölcs. De kicsit még szorítanom kell rajta. Hasból 4 nap alatt lement 2,5 cm :)
Te most pihizel?
3 napja végre tudok diétázni!!!! igaz nem a káposztaleves jött be, de így is egész jó :)
Köszi a támogatást!!!
Köszi :))
Mondjuk reggel egy jó kis sonkás tojásos reggelivel kezdtem :DDDDD
Kedves tőled!!
Nem tudom, hogy mi lesz... A depresszióm megint elhatalmasodott,és ilyenkor kétféleképpen tudok enni: zabálok,vagy nem eszem... most kipróbálom a második, egyben legegészségtelenebb módját a diétának. ...
74 kg lett a vége, ami azt jelenti, hogy 1,9 kiló ment le.
Éééééés 5 cm minusz mellből, 3 cm minusz hasból és 5 cm minusz combból :))))
pont az előbb jutottál eszembe: azt gondoltam, hogy én nem bírnám kétszer egymás után :)))
Örülök, hogy nem jött vissza, ügyi vagy. Szerintem most kell vigyázni a megtartásra
Vikianya, feladtam :) Komolyan most nem bírtam már a második "kört", így picit több szünetet kell tartanom. Amúgy jól vagyok, nem jött vissza egy deka sem a leadottakból, ez a szerencse!
Te ügyes vagy továbbra is :-))
Nekem úgy sikerült a diétákat elkezdeni, hogy elakartam menni a párommal kikapcsolódni, termálba, és felpróbáltam a fürdőruhám. Teljesen sokkot kaptam. Aztán amikor nem volt kedvem tornázni, akkor arra az érzésre gondoltam, valamint arra a képre. EGyből képes voltam megenni bármit :DDD
Egyébként ma csináltam egy újabb adagot, mert csak 5 napig tartott ki a leves. De a mai annyira finom lett: olyan mint a paradicsomos káposzta főzelék :))) Már csak a fasirt hiányzik hozzá :DDD
de ügyes vagy :) Gratulálok :)
Én még csak 1,7nél tartok.
Mondjuk ennek is örülök, mert az elmúlt 1 hónapban kb 5 kilót fogytam :)
Ügyesek vagytok mind!!!!
Én feladtam, ma megpróbálom rászánni magam... Lelkileg nem tudok ráállni:( Pedig régen 40 napos diétákat is simán csináltam :(
Valami támogató gondolat valakitől???Már semmi nem jön rám,csak melegítő... még a kabátaim is kicsitk :((((((((((((((((
További ajánlott fórumok:
- Használ a káposztaleves-kapszula?
- A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül?
- Gastroyal káposztaleves diéta
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Tegnap óta megittam 6dl káposztalevet, tegnap 60 kg voltam, ma meg már csak 57..
- Káposztaleves diéta mellett Interherb vital káposztaleveskapszula