Kapcsolat-szakítás (beszélgetés)
Szegeny edesanyam mondogatta annak idejen, hogy:
"kislanyom nagy legyen a kotenyed, hogy mindent eltakarjon". Szerintem ez mar elegge elavult felfogas. Ha elromlott a kapcsolat, akkor lepni kell es lepni sohasem keso.
Mindenki ujrakezdheti az eletet, csak persze ezeket a valasokat leginkabb a szegeny, artatlan gyermekek szoktak megsinyleni. Szerencsere azert vannak kivetelek is, amikor a masodik hazassagban mindenki ratalal a boldogsagra.
Halika!
Szerintem ez is 1 nehéz téma :-/
lehet,hogy rosszul gondolom, de azt is meg kell nézni, hogy az a kapcsolat anno,milyen céllal jött létre. Ha csak a kaland kedvéért,akkor nem is érdemes görcsölgetni rajta, próbálkozzunk mással.
Nehezebb a helyzet, ha a pár annak idején nem csak szexpartnert keresett, hanem tényleg meg akart állapodni, családot alapítani.
Ha nem marad meg az egymás iránti szeretet,tisztelet, ha már cak arról szól a kapcsolat, hogy hogyan lehet a másikat minél jobban megbántani,akkor menni kell, mese nincs. ha van gyerek, ha nincs.
Az ismerős néninek meghalt a lánya, csak az unokák maradtak. Az elvált férj a mai napig eljár a mamihoz és segít neki. Pedig a mami lánya a 2.házasságában élt.
A mami mesélte,hogy megbánták azt, hogy elváltak és küzdöttek egymásért.
Az biztos, hogy a mostani világban könnyebb a válás, már nem nézik ki a társaságból az embert.
De nyilván ha a kapcsolatban nem kapod meg azt amit szeretnél, és boldogtalan vagy, és a párod nm partner abban, hogy ezen változatassatok,akkor nincs értelme maradni. Sokszor könyebülnek meg így emberek, és azt mondják,hogy még egyedül is jobb.
Én is ilyen voltam. A gyerek miatt. Aztán rájöttem, hogy az a gyereknek sem jó, ha látja, hogy a szülei ölik egymást.
Azóta férjhez mentem, most jön a közös baba és minden a legnagyobb rendben. Ja és a nagylányom imádja a férjemet. Ezt mutatja az is, hogy ezen a héten kettesben nyaraltak a tengerparton (nekem sajna nem volt már több szabim)...
Igaz, én 26 éves vagyok. Ha negyven-, vagy ötvenhat lettem volna.... azt nem tudom. Akkor már nehezebben kezdi újra az ember. Nem?
Szerintem is lépni kell. Rosszabb egy rossz kapcsolatban, bele lehet őrülni, megunni az egész életet.
Jobb egyedül.
A nagymamám azt mondta: kislányom ne válj el, rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül"
Szerinted?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?