Kamasz lány szerelmi élete (beszélgetés)
Jesszus..
A témához hozzászólva: miért ne mehetne el moziba fiúval? Mitől félsz, mi fog ott történni? Szexelni biztos nem ott fognak. Azt megértem, ha pénzkidobásnak érzed, és otthon ülve kényelmesebben elmozizgatnának.
A védekezés utolsó utáni formája az esemény utáni tabletta, még mindig jobb, mint az abortusz. Amúgy igen, ebben a korban ha arra kerül a sor, használjanak óvszert igenis
Biztos megértette már,,hogy a javaslat nem volt jó.
Ne tépjétek már szét.
Olvastam.
Egy esemény utáni egy felnőtt nő szervezetét is felborítja. Egy tinédzsernél pedig... és félnék a gyermekemnek odaadni és rábízni, hogy majd ő eldönti.
Mert? Egyelőre barátkozásról van szó.
A fiataloknak (kisebb társaság) pedig sokkal kényelmesebb otthon mozizni. Nem kell utazni, a hűtőből kiszolgálhatják magukat.
Sőt! Ha az anyuka és a lány közt őszinteség van, akkor meg tudják beszélni a szex témát és idővel a szülők mennek el egy este moziba. Ne egy kapualjban vagy padon élje át az elsőt!
Hát én 15 évesen nem ezt csináltam ne haragudj. Én 15 évesen tanultam.
Nem írtam, hogy tiltom. Tisztában vagyok vele, hogy ha tiltom azzal nem érek el semmit, max azt hogy nem mondja majd el a dolgait.
Legalabb esemeny utanit irtal,nem egy doboz tejfolt, hogy azzal kenje be.
Az ovszer lenyegesen jobb megoldas.
Nem kicsi már. Itt az ideje, hogy komolyan elbeszélgess vele ezekről a dolgokról. Csak a tényeket: minek mi lehet a következménye.
És vegyél neki esemény utáni tablettát, és add oda neki! Még a mozi előtt! Tudjon róla, a felelősség elsősorban az övé, bármit is tesz.
Bocsi de te 15 éves korodban mit csináltál? Még babáztál?
Nem azt kérte, hogy hadd aludjon ott nálatok hanem moziba akarnak menni. Minél jobban tiltod annál jobban te üldözöd bele mindenben, 15-16 évesen a jelenlegi fiatalok már szexelnek, elég ritka aki tovább vár ezzel. Ha rendes neveltetést kapott akkor pedig pontosan tudja hogyan védekezzen.
Ne haragudj, ez valami vicc?
14 évesen moziba menne a sráccal és szerinted ez sok?
Mi lesz, ha "bepróbálkozik a szexszel?". Természetes, hogy hamarosan elkezdik felfedezni normál tempóban a testiséget. Ezen nem 14 éves korában kell elkezdened aggódni. Ha normálisan, nyitottan nevelted, megtanítottad a saját értékére, önmaga tiszteletére, a partner elfogadására, az énhatárai kijelölésére, a nemet mondás képességére, a saját vágyai megfogalmazására,a védekezés fontosságára, akkor nem lehet baj.
Ha viszont így lépsz fel, ahogy írod, csak annyit fogsz elérni, hogy köztetek nem lesz bizalom a lányoddal, de akár rá is nyomhatja ez a bélyegét a szerelmi életére egy életre.
Ha ismered a lányod,,beszélgettetek amiről kell,tudja a minek hová megy a vége..akkor nem lesz baj.
Ami biztos hogy egymásra tapadnak,,hisz szerelmesek,,te is jártál moziba.Vagy nem?
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyit költötök egy kamasz lányra havonta? Miket engedtek meg?
- Nem kívánom a szerelmi életet a férjemmel
- Egy ismerősömnek problémái vannak kamasz lányával. Te mit tennél ebben az esetben?
- Duci a kiskamasz lányom!Segítséget kérek!
- Mit kezdjek a 16 éves, makacs, szemtelen kamasz lányommal?
- Van kamasz fiad, lányod?