Jövő héten őszi idő! Megy valaki pont akkor nyaralni? (beszélgetés)
Dögöljön meg a szomszéd tehene is, nem?
Fajismertető:
Közönséges magyar tirpák. Gyakori faj. Nem veszélyeztetett. Vadászható.
:DDD
Akkor lehet vécé pucoló kisegítő személyzet is.
Ikszdè lol
XD
Várj, kicsit olvasgattam :D
Nekem nagy szívem van, és valahol megértem a viselkedését. Pénze sincs, társasága se, ronda is, és nő létére borotválja az arcát...lehet hogy én sem lennék túl happy :)
Te kicsit sem vagy normális. 25 fok mióta őszi idő???
Az őszi idő 4-5 foknál és hideg szélnél, esőnél kezdődik.
Szerintem ez csak provokacio.
Bar en naiv vagyok, mindig azt gondolom, hogy a valosagban nincsenek is ilyen ostoba gonosz emberek 😄
Csak a "kozalkalmazott" statuszra emlekezem.
Tanarnak tulsagosan alulkepzett.
:DDD
Lassan én is elkezdek pakolni.
Szarok erre a vészmadárra. ;)
Maradj is egyedül!
A társadalom érdeke ezt kívánja. :)
A legnagyobb örömöd legyen az életben!
Micsoda egy szánalomhalom vagy!
Anyádat sajnálom.
Igen, és pont Balatonszemesen. Király volt!
Végre nem 30 fokban ettem a Halálom finom halászlevét, este kellemes volt a szalonnasütés melege, nem kellett sorba állni 20 percig a fröccsért, az üdülő vendégei nem rohantak, megismertük egymást. Stb.
Igen, tanár vagyis annak mondja magát.
Sajnos ez az állítás sokkal durvább, mint a hozzászólásai.
Pontosan!
Én 1 hét szabi után, holnap megint dolgozok, és nem lájtosan, hanem keményen, bár nem fizikai munka.
És igen, van aki nyáron is dolgozik...
További ajánlott fórumok:
- Ha fogyókúra elején 1500 kalóriával kezdek, majd pár hetenként csökentem 100-100 kalóriával, akkor nem áll meg a fogyás?
- Olyan igazságtalan egy nővel: Évente egyszer, pár napra nagy nehezen eljutsz nyaralni és pont akkor van a havi lavina ....
- Közcélú munkásként hetente kaptam fizetést, de most táppénzen vagyok, akkor is adják hetente a táppénzt?
- Ha a heti szabadnapom ünnepnapra esik, akkor kell még egy szabadnapot kapnom azon a héten?
- Ha 3 hónapon keresztül minden héten heti 3x (péntek, szombat, vasárnap) 40 percet tornázom és keveset eszem akkor lemegy 12-15 kiló?
- Ha szülés előtt 36. héten igényeltem TGYÁS-t, akkor nem is fogom megkapni az összeget, amíg a gyermek szül. anyakönyvi kivonata nincs kész?