Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni? (beszélgetés)
nem tudom, hogy mi nem stimmel
nem tudok rájönni, hogy miket rontok el
csak a végeredményt látom, látjuk
borsólevest
előtte
paprikáskrumplit
Hajdunét eleve nagyon sajnálom, de ő ment hozzá...
Én nemhogy "müzlit főzök", de még eszem is.
A gyereket pedig meg is lehet kérdezni, mit szeretne enni.
Miszaj mennem aludni, de hnap elolvasom a fejlemenyeket!
Ui: senki nem ugy szuletik, hgy tud fozni.
Hajdunet lattam a multor, hgy beiratkott egy fozotanfolyamra a gyerkocok miatt, mert azt nyilatkoztak, jgy anya reggelire "'muzlit foz" ... :)
A fűszerezés miatt? Vagy odakap?
Mivel próbálkozol? A legegyszerűbbel kellene.
ejha, kifogtad a Nr.1-t
Mondjuk ez érdekes, ti nem ismertétek egymást mielőtt összeházasodtatok? Azért az hamar kiderül, hogy az egyiknek lövése sincs a főzéshez, viszont legalább a másik egy paraszt:S
Hát sajnálom. De el nem tudom képzelni, hogy mennyire nem tudsz főzni, hogy ez ekkora téma köztetek :o
Nem, előtte sem voltam az.
Itthon vagyok, időm lett volna, de nem sikerült és ezért folyamatosan kaptam, hogy felesleges pénzkidobás a főzni tanulásom és nem finanszírozza a kisded játékaimat stb.
Nem hiszem,h attól jó anya valaki,hogy tud főzni,viszont attól lehet "jobb",ha megtanul,persze,ha ideje engedi!
Amúgy meg: ez csak az anyaság alatt derült ki a férjed számára? Mármint,h nem vagy konyhatündér?
Persze, mert eleve egy stressz az egész.
Tudunk segíteni?
Senki nem tökéletes szakácsként születik, de a legtöbben megtanulják.
Ha nem tanulhattam volna Nagymamától az alapokat, akkor sokkal nehezebb lett volna megtanulni. Anyukám nem főzött gyakran.
Van, akinek nincs ki mellé odaállni a konyhában, még a férjhez menés előtt, de idővel belejön, aki szeretné olcsóbban és tartalmasan etetni a családot.
Nekem a fiam kérte, tanítsam meg főzni, mert lehet, hogy majd olyan lányt fog elvenni, aki nem tud főzni. Ez is megoldás lehet, de ilyen bántóan nem lehet viselkedni a gyerekeim anyjával. Ha otthon így látta, az elég szomorú.
És igen, én is kérdezem: ez már csak a szülés után derült ki a férj számára?
itthon vagyok már jó-ideje, de nem megy a főzés
sőt, már ott tartok, hogy ha főzök is, akkor is félek, hogy mi lesz, ha nem sikerül jól
További ajánlott fórumok:
- A Férjem betonfejű, vagy Én vagyok rendetlen?
- Az anyósom vagy a férjem a baj? Ki vagyok borulva..
- Nem tudom, hogy mondjam meg a férjemnek...
- Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy elhagyom?
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?