Jogos a hiszti? (beszélgetés)
Itt vagyok már én is ..
mint nár írtam belátom hiba volt . De nem fogom többett hívni munkaidőben sem . Ennyi .
A nyugalma érdekében megteheti, pont azért, mert embereknek nem volt gyerekszobájuk.
Ha meg nem teszi, mert hátha becsúszik akár szombat este is egy kis meló, akkor meg lehet háborogni, hogy a bunkója képes szombat este telefonálni.
Pfff :DDD
Semmilyen hiszti nem jogos. Normális ember módjára kell kommunikálni, hisztizni meg az oviban is gáz.
Felnőtt nőnek meg pláne :D
Az se nem nőies, se nem cuki, sztem.
Amúgy kedves FI, ez az fórumod egy hiszti, nem más :D
Azért kíváncsi lennék erre a beszélgetésre.
A fórumindító nem igen tudja, hogy mi az illem, akkor mégis mennyi igazságtartalma lehet annak, amit leírt. kiírt ide valamit a saját sértett szemszögéből, és lehet, hogy nem volt elküldés sehová, csak szóvátette a másik fél, hogy egyébként szombat este van;)
Egyébként szerintem a fórumindító pont kicsinyes és önző volt, mert neki az volt a legfontosabb, hogy az új műkörméhez mielőbb kapjon időpontot és lesz@rta, hogy másnak meg más a fontos.
Most úgy őszintén! Ha hétfőn reggel hívja, az már késő lett volna?
Meg egyébként is...jellemzően a határidőnaplójukat bent tartják az üzletben, így nem hinném, hogy szombat este sikerült volna időpontot egyeztetni ennek hiányában.
Nekem már volt olyan, hogy pedikűröst vagy fodrászt nem a műszakjában hívtam, hanem pl. délelőtt és ő még nem volt bent, és ilyenkor nem volt sikeres az időpont egyeztetésem, pont amiatt, amit írtam. Igaz, megbeszéltük, hogy ha beér, akkor felhív vagy üzenetet küld, hogy mikorra van időpontja.
Engem személy szerint az is zavar, ha nem sikerül eltalálnom a műszakját, mert tudom, hogy olyankor a családjával és egyéb dolgaival foglalkozik inkább, mint velem...
A felhivni és hivogatni nem ugyan az!Egyébként jó pár éve lett az a szokás,hogy a fodrászt és kozmetikust hivogatni kell időpontért.Többnyire persze nem hivnak vissza,hanem megcsörgetnek.Szóval egyszer telefondij,majd a szolgáltatás dija és még plussz netán borravaló is.
Csakúgy eszembe jutott ...Tehát egy hivásért nem kellene hisztizni,de a hivogatás az sok,ilyet én nem tennék.Persze ha egy normális vállalkozóról van szó,a kuncsaftját nem küldi el melegebbb vidékre,van annak más módja is...
😁😁😁😁😁
Persze, könnyen nyilatkozol most, hiszen nem téged hívnak.
Én se csinálnék belőle ügyet 1 hívásnál..
de az emberek nem tudják hol a határ és nem csak 1 hívás van.
Nem vagyok szolgáltató, csak banki dolgozó. De engem is zargatnak hétvégén, este. Ha nincs meg a számom, hát hívogat messengeren. És nem elég, hogy nem veszem fel, mert 10 percenként rámcsörög. Ja, olyan drága ügyfél is volt, aki vasárnap délelőtt 9-kor rátenyerelt a csengőnkre a ház előtt..
Szóval igen, az emberek tapintatlanok. És nem, nem vagyok és leszek nagyvonalú, mert már ami sok, az sok.
Egy ilyennél. De a tizedik hülye ügyfél, a századik elcseszett hétvégi este után nem hinném, hogy baromi nagyvonalú lennél a bunkó ügyféllel.
A hétvége az hétvége. Aműkörmösnek/fodrásznak, stb. is.
Aki ezt nem hajlandó tiszteletben tartani, az igenis bunkó.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- 5 éves gyerek hiszti
- Hogyan bünteted a gyermekedet? Mit csinálsz, ha hisztizik?
- Mennyire jogos a barátom hisztije?