Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Nahát, Kardos elődjére nem emlékszem. Lassacskán Barbara elődjére sem. De tényleg nem.
Elődtől vették ki albérletbe. Csak később derült ki,hogy önkormányzati.A Kardos meg a Péter sogora volt. Egész megszelidült ahhoz képest,hogy milye őcsábász volt korábban( igaz akkor még másik színész alakitotta ezt a szerepet, ahogy arbarát is
Megvették a kérót, két milla volt az önkormányzatnál. Sikerült felújítani is.
Hát most mindenki dolgozik, csak még Szabi nem. De ő nyilván kap ösztöndíjat, és nem is otthon lakik.
A nyaralós kép tényleg pocsék, meg az a portré is, Borival kettesben. De ezek még csak tanulós képek. Amikor Krisztust festett a falra, az jobban sikerült.
Damu volt Előd, igen. Ja, nem Fehér János, hanem Richárd, tényleg.
Barbara Előd oldalán már trenírozta magát a geng feleség szerepkörbe. :-)
A nagy kedvencem Tamás atya volt, Bettyke szerelme, de akkor még szőke lány volt, Szabó Zsófi. Tamás atya feltámadott egy kisebb gengszter képében, Előd nem támadott fel.
Milyen kár. :-)
őt betonozták be a folyóba.csak nem fog előjönni.
hát itt is mindenki mindenkivel.
jesszus,az én fejem sem káptalan.a bodolaiék,akik a redves lakásban laktak.de mitől szaladt meg nekik ilyen rendesen.nyertek a lottón?hát a szabi nem tudom,milyen remekművész lehet,de a nyaraló pereputty képe maga volt a borzalom.
De jó egy kicsit nosztalgiázni.Damu volt Eĺőd? Az ő felesége volt korábban Barbara. Nándival calta Laura a főorvost és Konrád ikertesója Richárd volt . Fordulatos a sorozat.
Legalább nyolcadik. Vagy már tíz. Volt a polgármester asszony, meg a felnőtt gyerekei, az egyikük Viktor.
Volt a Kék Macsek, a tulajdonos asszonnyal, akinek később amputálták a lábát, a fia Damu Roland, de nem ő örökölte a Macsekot, hanem a volt felesége.
Damu lakásában laktak Bodolaiék albérletben.
Péter felesége Laura volt, aki csalta őt Vi… nem jut eszembe a szőke fickó neve.
Élt Konrád ikertestvére, Fehér János, és ármánykodott. :-)
Milyen régen is volt mindez...
Eszembe jutott mennyire másról szól minden,mint a kezdetekben. Elég nagy fordulatott vett a cselekmény. Nem is emlékszem ez már hanyadik évad
Nyugodj meg, nekem is sok. Akkor szoktan lehalkítani a tévét, ha épp Böbe magyaráz valamit, mert az fortissimo, akkor is ha nem is igen van indulatban. :-)
Szegény csaj egyszer már a hasát is megműttette, nahát tök fölösleges volt. Arra érdemes lett volna vigyázni, nem megint visszahízni, de rettenetesen hízékony. A Bandi bezzeg visszaszerezte a régi formáját. :-)
Te ezt most komolyan... szóval Böbikét már kiakarták írni a sorozatból. NEM A BODOLAI CSALÁDOT,Böbikét,mert már a készitőknek is ő túl sok volt.Amikor látták,hogy többen hiányolják visszahozták az epizódokba. Egyébként,ha valaki túl ..... az nem azt jelenti,hogy a családja is az. Mást is kiírtak már a sorozatból és neki is volt családja ezt még a 3nap alttszerzett"amerikai diplomás" kiskedvenc is értené :)
Azért, mert ő egy családtag a sorozatban. Nehezen lehetne szólóban elképzelni.
Szerintem fölösleges csörtézni,ha az ellenfél nem tudja a különbséget a többes szám és az egyes szám között
Én meg Legerszki Krisztát nem csípem (mint szynészt, mint ember nem tom milyen) mégse ezzel szórom teli a fórumot...
szerintem kattanj a témáró le a többség szereti őket NEM LESZNEK KI ÍRVA.
Írtam én Cseke Katinkáról? Egyébként, ha Böbéről van szó miért beszéltek állandóan többes számban. Nem a Bodalaiékról van szó,Böbéről.
ha már valaki a karakterrel azonosít, annak a fejében baj van, szokták mondani..
Maguk a sorozat készítői nyilatkozták anno... ilyen a karakter 2 egyszerű erdélyi nem túl nagy lángész de szerethető jó szívű ember és a gyerekeik.
A Bodolai szülők tényleg kicsit tanulatlanok, de emberek a talpukon.
A színészek viszont nagyonis tanultak, kulturáltak, intelligensek, nem kell ennyire azonosítani.
Hát tudod van vidéki és érdélyi ismerősöm is,de egyik sem ilyen alsószintű
az enyém picike volt,nem volt három kiló.52 cm.igaz a 64 kilómmal én sem törtem össze a mázsát.úgy hogy 18 kilót híztam.
Azért is üde foltjai a sorozatnak mert a két felnőtt agyilag is 1szerű szerethető karakter, dea két gyerek azért művelt okos.
Mi meg az orvossal a magzat életkorát, van egy olyan időszak amikor ott van még az amnion zsákocska, abból lehet kiindulni.
Jó volt, mert később némely orvosok azt mondták, hogy a magzat retardált. Pici volt, nade én se vagyok egy óriás. Mi tudtuk hogy nem az, és nem is volt az. Még koraszülötten is normál súllyal született. Igaz, hogy csak alig. :-)
Meg azok körében is, akik a karakterében fel tudják fedezni a karikatúrát. :)
már nem igen tudnak mit kezdeni vele.hacsak bele nem szeret a kopaszba.
én napra pontosan ki tudtam számolni,a burkot úgy repesztették meg.pontosan másnap reggelre született .
igen, kell 1 ilyen "bugyutácska vidékies" (ők erdélyiek) felfogású család a sok agyon iskolázott közé. Ahogy írtad nélkülük nem életképes a sorozat.
Böbe tuti hogy marad. Hiába harsány, hiába makacs, kezelhetetlen, ez a sorozat nem lenne a Bodolaik nélkül életképes.
Orsi van most meglehetősen megfeneklett helyzetben. A múltkor már drukkoltam, hogy tényleg összejön Milánnal, hát nem. Ennek a csajnak egy normális pasija nem volt még. Kis gizdák, hosszú, tömött sorban.
én csak annyit mondtam, hogy a többség szereti és az anya csatorna nem szüntetné meg őket.
További ajánlott fórumok: