Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Jelen helyzetben mennyi lehet az iskolai igazolt hiányzás? fórum

Jelen helyzetben mennyi lehet az iskolai igazolt hiányzás? (tudásbázis kérdés)


8. tuskoledi (válaszként erre: 7. - Tuskoledi)
dec. 4. 07:22
*letételére
7. tuskoledi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 07:21
A tantestület szavazhat is, hogy osztályozóvizsgára küldje a tanulót vagy mindenből, vagy csak azokból a tantárgyakból, amelyekből nem tudja lezárni. De dönthetnek évismétlés mellett is, ha nem tartják képesnek a tanulót az osztályozóvizsga ketételére.
dec. 3. 17:38
Köszönöm a választ
dec. 3. 14:40
Én is úgy tudom, hogy 250 az igazolt hiányzás maximuma. Ha jó fejek a tanárok, és osztályozható, akkor nem lesz baj, de nem kötelesek elfogadni az évét 250+ óra hiányzással.
4. MTami01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 22:58

Amennyiben COVID miatt, mint kontakt kerültek karanténba, akkor igazolt hiányzásnak minősül, így amennyiben jók az információim, akkor alapvetően nincs felső határ, ameddig persze a gyerek osztályozható. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor az iskola biztosíthatja az online oktatást is, így egyáltalán nem számítana hiányzásnak.

Tudom, mert van egy testvérem, aki bár oltott így nem került karanténba, most hogy két osztálytársáról kiderült, hogy COVID-os, viszont egyéb okok miatt édesanyámék kikérték őt az iskolából, akik biztosítják neki azt, hogy online tanulhasson, ahogy a karanténban lévők is.

3. eandi78 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 20:55
250 óra lehet
2. BeauIieu (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 20:25
Miért nem kérdezed a tantestület?
dec. 2. 19:44

Sziasztok!

Covidosok lettünk , először a kisebbik fiú , aztán egy hétre rá a nagyobbik ,ők már nem tanulnak , Van kêt iskolások akiknek ugye kell az igazolás ,jelen helyzetben hány óra igazolt lehet a tanévben?

Mert így a karantén ugye még van hosszabodva ,és így rengeteg hiányzás gyülik össze

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook