Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Jangee fogamzásgátló tabletta fórum

Jangee fogamzásgátló tabletta (beszélgetés)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
514. Panka87 (válaszként erre: 507. - A6f6bb6c75)
2011. szept. 29. 14:33
Én is így váltottam a yasminellere, ugye a tájékoztató alapján. Viszont nagyon szomorú vagyok, hogy bevonták a jangeet, az olyan jó volt.És lehet, hogy csak beképzelem, de szerintem ettől az újtól görcsöl a vádlim a napokban . 3. hete szedem, és kötve hiszem, hogy izomláz. Ugyanaz a dilemmám, mint amit írtak páran már, hogy lehet, hogy mellékhatásokat okoz, ha elvileg ugyanaz az összetétele? Vissza a jangeeval! Elég bosszantó, hogy ha vminek végre reális ára van, rögtön be kell vonni.:S ez több, mint egy ezressel drágább. Szóljon már legyen szíves, aki bármit hall az újra forgalomba hozásáról!Én is körbekérdezem majd, ha elfogy a 3 havim. köszi
2011. szept. 27. 21:38
Miért törli valaki a bejegyzéseimet? Választ várok!!!
512. SilverSun (válaszként erre: 511. - Luca89)
2011. szept. 24. 15:58
Hát, erre nehéz választ adni, minden képen úgy szedd az antibiotikumot hogy lehetőleg 4óra legyen a kettő között, ha meg lehet oldani akkor az lenne a legjobb, hogy pl reggel az antibiotikumot, este a fogamzásgátlót vagy fordítva. Az a baj hogy az sem mindegy hogy a tabletta szedésének melyik hetében szedsz antibiotikumot, ha már az elején akkor a legjobb ha egész hónapban vigyázol. Szerintem jobb lenne egy nőgyógyászt megkérdezned, mert ők tudják hogy melyik antibiotikummal mi a helyzet, bár nekem mindig válogatás nélkül azt mondták hogy csak védekezzek máshogy is... nyilván nem akarnak ők lenni a hunyók.
511. Luca89
2011. szept. 24. 14:05
Sziasztok! Kérdése felétek az lenne h az antibiotikum szedése után mennyire biztonságos a gyógyszer? Tudom h csökken a fog.gátló hatása, de mennyi időre? Előre is köszönöm :)
510. angie0221 (válaszként erre: 509. - SilverSun)
2011. szept. 23. 19:23
Köszi a gyors választ! :) Szerintem én sem fogom kivárni az egy hónapot! :) Elvileg nem lehet baj... :)
509. SilverSun (válaszként erre: 506. - Angie0221)
2011. szept. 23. 11:23

Nézd, mi nem tudjuk megmondani hogy lesz-e 1-2hónap múlva vagy sem, csak reménykedünk hogy elrendezik és lesz. Elvileg azért megy a cécó mert a Yasminelle felfújta az orrát és perel, ha a Jangee nem lesz pont erre a gyógyszerre tudsz átállni mert "elméletileg" ugyan azok. Úgy tudom a Jangee fiatalabb gyógyszer és már úgy fejlesztették ki hogy ne lehessen tőle hízni, hogy a Yasminelle-vel mi van nem tudom. Ha lehetőség van rá én nem akarok átállni Yasminelle-re, de ez is csak attól függ 1hónap múlva vissza tud-e jönni a Jangee ugyan abban az összetételben mint eddig.

Véleményem szerint nem kell várnod 1 hónapot. ha a hasmenés miatt nem vagy benne biztos még 1hetet használjatok más fogamzásgátlót is bár én nem vettem figyelembe hogy ha 3-4órán kívül volt hasmenés mert azt írja. És még nincs gyerek hál istennek.... Én 1hét után már a tabira bíztam magam.

508. Kocckamano (válaszként erre: 507. - A6f6bb6c75)
2011. szept. 23. 10:23
Pontosan így! :)
507. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 506. - Angie0221)
2011. szept. 23. 06:07

Szia! ÉN vártam 1 hónapot biztos ami biztos alapon :)

Akik jangee után yasminellet kezdtek szedni, azok ugyanúgyszedték folytatólagosan mintha mi sem történt volna? Tehát rendes 7 napos gyógyszerszünet aztán az első szem...stb.

BÁr gondolom igen de azért Előre is ksözi :)

2011. szept. 22. 22:29

Sziasztok!

Nekem májusban írta fel a doki a JANGEE 3 mg/0,02 mg-os tablettát - ki is váltottam - de előtte vérvételekre meg mindenféle kivizsgálásokra kellett járnom, így csak múlt héten kezdtem el szedni (eddig előtte soha nem szedtem fogamzásgátlót).

Ma vettem be a 7. szemet, de azóta már kétszer is ment a hasam, de mindkétszer a tabletta bevételét követő 12 óra után. Még nem mertünk gumi nélkül szeretkezni a párommal, szerintetek meddig várjunk, nektek mi a tapasztalat? Az orvosom azt mondta, hogy várjak egy hónapot vele, és addig használjunk gumit is, viszont a tájékoztatóban az van, hogy az első tabitól kezdve védett vagyok (mensi első napján kezdtem el szedni) Most akkor kinek higgyek, a dokinak, vagy a tájékoztatónak?

Valamint, tegnap hallottam először, hogy kivonták a forgalomból ezt a gyógyszert, de utánanéztem hivatalos oldalon, és azt írták, hogy csak ideiglenesen és 1-2 hónapon belül újra lesz. Szerintetek akkor 2,5 hónap múlva mire újabb dobozzal kellene íratnom lesz, vagy más gyógyszert kell majd szednem? Eddig semmi panaszom nincs rá. A doki azt mondta nem fogok hízni tőle, így szeretnék emellett a tabi mellett maradni.

Kérlek írjátok le tapasztalataitokat! előre is köszönöm! :)

505. nnariam
2011. szept. 20. 14:00
Én ma voltam felíratni fogamzásgátlót (symicia) Mondta az asszisztens, hogy előreláthatólag 2 hónapig nem lesz, de a gyártótól van nekik és így a rendelőben megkaptam ingyen három havi adagot (Debrecen, Klinikák)
504. Awela
2011. szept. 19. 21:16
Azt tudja valaki, hogy mikorra számíthatunk újra gyógyszerre? A húgomnak visszaadták a receptet és úgy kapott egy havi Yasminelle-t, de nekem is időszerű lenne feliratni az új adagot, de ha nincs, akkor kell találnunk valami más megoldást. Ami nem jó hír, mert Yasminelle-t nem akarok megint, egy harmadik fajtát meg pláne nem. Nem vagyunk kísérleti nyulak.
503. Awela (válaszként erre: 502. - Crisa18)
2011. szept. 19. 21:12
Jó kérdés. Én is másik gyógyszerről váltottam, de egyik se okozott hasonló panaszt. Sőt.:)
502. Crisa18
2011. szept. 19. 20:34

Sziasztok!

Már 11 hónapja szedem a Jangee-t és úgy gondoltam h jó hisz látszólag semmilyen mellékhatása nem volt meg semmi. De mióta a gyógyszert szedem egyáltalán nincs orgazmusom. Beszéltem már erről egy nőgyógyász asszisztenssel ő azt mondta hogy nem a gyógyszertől van. Én viszont nem tudok másra gondolni. A párommal imádjuk egymást szóval ilyen téren nem lehet gond. Szerintetek ez lehet a gyógyszertől? Forduljak orvoshoz?

A nővérem azt mondta mikor nem rég elmeséltem neki h hagyjam abba egy ideig hogy rendbe jöne ez a dolog...nem tudom mit csináljak

2011. szept. 18. 21:15
Hát komolyan mondom nem hiszem el hogy ekkora pechem lehet. Végre volt egy jó tabletta, ami nem is volt olyan méreg drága és minden szempontból megfelelt. És hiába mondják néhányan hogy a libidó csökkenés marhaság én akkor is azt mondom hogy bizonyos összetételek és mennyiségű hormonok nőknél simán kiválthatja. És a nőgyógyászom is ezen az állásponton van. Ugyan is én Milligestet szedtem több mint egy évig, akkor kezdtem el szedni amikor a páromat megismertem(aki az első sexuális partnerem az életemben) és sosem értettük miért nem kívánom annyira, sőt ha kívánom sem úgy sikerült... és végül akkor jöttünk rá a titokra, amikor letettem a Milligestet mert műtöttek, és 1-2hónap alatt ahogy kiürült a szervezetemből 180°os fordulattal megváltozott minden. Én legszívesebben vissza sem tértem volna semmire, de valjuk be a gumi semmire sem garancia, szóval össze dugtam a fejem a dokival és 2. próbálkozásra felírta a Jangeet, így már tudom hogy a Jangee nem csapja el teljesen a libidót.Van összehasonlítási alapom. Páromat nem váltogattam, szóval az nem okozhatott libidó csökkenést és sztem pszichés problémák nem okoznak folytonos libidó csökkenést.Közeli barátnőm szintén Milligestet szed, ő is panaszkodott hogy ő sem kívánja a sexet gyakran, és én akkor már tudtam hogy mit okozott nálam, szóval javasoltam neki hogy nézze meg mi történik ha ideig nem szed gyógyszert(hozzá tartozik hogy vége lett egy tartó kapcsolatának szóval simán tarthat szünetet) és elgondolkodott rajta hogy meg fogja ő is nézni mi lesz. Szóval verem a fejem a falba. Látom írtátok hogy a Yasminelle ugyan az de még is vannak mellékhatások... Hát igen ez nagyon rossz hír nekem. Egyébként attól félek hogy a Jangee nem térhet vissza ugyan ezen összetevőkkel ha jogi dolgok állnak a háttérben, változtatniuk kell valamit, vagy összetételben, vagy árban. Gondolom az a baj hogy a másik alá ment árban, pedig "ugyanaz".
500. szndka
2011. szept. 15. 21:37

Sziasztok lányok!

Hát.. engem is érintett a gyógyszer bevonása, tavaly ősz óta szedem..

Hüvelyváladék folyamatosan nekem is meg van, a szex száma is jócskán lecsökkent a barátommal, híztam is minimum 3kilót tavaly óta, ha nem 4et, és nem tudom mit tegyek. A másik elég nagy akadály, hogy 16 éves vagyok, és anyukám szerint nem fognak velem foglalkozni a nőgyógyászok, mert elitélik, hogy ilyen fiatalon szedjek is bármit. Én is tudom, hogy nem jó, hogy szedem, de a barátommal 2naponta minimum együtt vagyunk,a gumi kölcséges és kényelmetlen -ez mellékes inkább-, a másik meg, hogy nem akarok kockáztatni, idegeskedni, terhességi tesztért járkálni ennyi idősen. Tudom, ha már van eszem a szexre, akkor vállalnom kellene ezeket, de az egyszerűbb utat szeretném választani...

499. *Adri* (válaszként erre: 497. - Imbeth)
2011. szept. 14. 20:11
Nekem is az első hónapban volt, de végig, minden nap és gyenge.
498. Kocckamano (válaszként erre: 497. - Imbeth)
2011. szept. 14. 19:13
A köztes vérzés mindenkinél más,valakinek nincs egyáltalán,valakinek igen.Nekem csak az első hónapban volt szóval az első levél alatt.Egyáltalán nem volt erős épp hogy pár csepp.Gyakoriságról nálam annyi, hogy ez alatt az idő alatt néha volt néha nem.
497. imbeth
2011. szept. 14. 18:28

sziasztok!

az én nőgyógyászom azt mondta h ez csak átmeneti dolog, ismeri a forgalmazót, és állítólag újra zöld utat kapott a dolog.

egyébként a kérdésem az lenne, hogy akinek köztes vérzés jelentkezett a tabletta használata során, annak ez milyen gyakori/erős volt, illetve h mennyi idő után múlt el?

496. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 495. - Kocckamano)
2011. szept. 13. 20:02
ó de kár, pedig kezdtem örülni :D
495. Kocckamano (válaszként erre: 494. - A6f6bb6c75)
2011. szept. 13. 13:46
Szerintem csak szerencsés voltál mert barátnőmnek is jangee volt felírva,és yasminellét kapott de rá kellett fizetnie.Úgyhogy veled jófejek voltak:)
2011. szept. 13. 13:16
Sziasztok! kb már 4xre mentem vissza a gyógyszertárba, most végre bejelentette a nő, h nem lesz jangee úgyh yasminellet ad helyette...kíváncsi leszek... remélem ezzel is minden rendben lesz :)ja és nekem nem kellett ráfizetni, bár leeht, h csak mert jangee votl felírva.
493. lilla990 (válaszként erre: 490. - Lara_87)
2011. szept. 9. 17:26
Sziaa, én 1 hónapja váltottam ki a yasminellet, előtte jangeet szedtem, de ugye én sem kaptam.És mióta azt szedem,pattanások jöttek ki rajtam, szval szerintem, csak a fő összetevője ugyanaz,amúgy vannak eltérések, mert a jangee eleve újabb.
492. Kocckamano (válaszként erre: 491. - Nussssi)
2011. szept. 8. 17:00
Nem valószínű hogy az vagy!
491. nussssi
2011. szept. 8. 16:45

Sziasztok!

Ma van az utolsó napom, ez a második levelem. A párommal nem védekeztünk óvszerrel, de mielőtt elment volna, mindig kivette. A gyógyszert minden nap bevettem közel azonos időben, egy nap volt mikor elfelejtettem de 12 órán belül bevettem. Elvileg 3 nap múlva kell megjönnie. Ugye nem lehetek terhes?

490. Lara_87
2011. szept. 6. 20:41
Sziasztok, ma én sem kaptam Jangee-t, hanem helyette Yasminelle-t. Nekem azt mondta a gyógyszertáros, hogy a kettő tök ugyanaz, a Jangee a Yasminelle "koppintása". De akkor nem értem, hogy egyeseknél, akik korábban Jangee-t szedtek és áttértek a Yasminelle-re, miért jelentkeznek mellékhatások, ha elvileg ugyanaz a kettő..
489. Awela (válaszként erre: 488. - 857f721ba5)
2011. szept. 4. 10:47
Nemsokára megyek dokibácsihoz, megkérdezem. Ha nincs, akkor úgyis valami mást kell felírnia. Pedig szeretem ezt a bogyót, ugyanolyan, mint a régi, csak olcsóbb.
2011. szept. 4. 00:55

Sziasztok! Most találtam:

[link]

Ti már olvastátok?

Ha bárki tudja, mikortól lesz újra, szóljon. Én szurkolok, hogy minél előbb. Várom!

487. *Adri*
2011. aug. 30. 19:10

Sziasztok!

És akik jangeeról váltottak yasminellére azoknak mik a tapasztalataik?? :)

486. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 485. - Kocckamano)
2011. aug. 30. 17:32
Köszi :)
485. Kocckamano (válaszként erre: 484. - A6f6bb6c75)
2011. aug. 30. 10:52
Most váltotta ki ismerősöm a a yasminellét és neki 7200 Ft volt.
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook