Jakupcsek Gabriella 45 évesen babát vár. Te örülnél ha 45 évesen lennél babás? (beszélgetés)
Kedves Beautiful!
20 évesen én is nagyon jól elterveztem az életemet, ami aztán teljesen másképp alakult. Nem mondom, hogy rosszul, de másképp. Pl. elterveztem, hogy 25 évesen szülöm az első gyerekemet, és lesz vagy 5-6 is. Most 37 éves vagyok, nincs gyerekem, és nem tudom, lesz-e. Ha három év múlva találok rá a társamra, és megengedi az egészségi állapotom, biztos, hogy belevágok. Na jó, 5-6 gyerek már nem fér bele, de amennyit bír a szervezetem.
Évek óta férje van és ez nem az első gyereke. Úgy látszik megint babázni támadt kedve..
Nem tudom mennyire messze van az unoka..
Egy 45 éves simán elérheti a 65 éves kort, sőt többet is, ha az átlagéletkort nézzük. Addigra a "gyerek" már 20 éves.
Ha pedig az átlag halálozást figyelembe vesszük, megdöbbentően sok huszas, harmincas, negyvenes éveiben járó ember hal meg betegségekben, balesetekben. Ezzel az erővel senkinek nem szabadna gyereket vállalnia.
honnan tudod?
lehet 20 éve próbálkozik:))))))
vagy nem találta meg azt akinek érdemes szülni?
amúgy én sem szültem túl koárn. nem volt hozzá kedvem.
az első 31 a második 33 éves koromban született.
de nekem összejött elsőre.mindkettő. de ha ugyanez 45 évesen lenne akkor viszont ugy szülnék. tök mindegy:)
attól függ....
ha hosszú évek küszködése árán végre sikerül terhes lennem,és ha az 45 évesen sikerülne akkor igen.sőt akkor is örülnék, ha hosszú egyedüllét után 40 évesen találnám meg az igaz szerelmet, és igy ebben a korban lenne első gyrek. de ha 45 évesen a sokadik gyerek után megint terhes lennék, valszeg nem dobna fel annyira
További ajánlott fórumok:
- Nektek hogy tetszik a Gabriella név? Adnátok a gyermeketeknek? Miért igen, vagy miért nem?
- Ismeri valaki Miskolcon Tóth Ildikó, vagy Király Gabriella pszichológusokat?
- Miért tünt el a boltokból a Gabriella Sabatini Temperamento Edt?
- Emlékszik valaki Gabriella Sabbatini Cascaya parfümjére?A mai parfümök közül nincs hozzá hasonló?
- Ismeritek Dr. Fekete-Szabó Gabriellát Szegeden?
- Dr. Mile Gabriella