"Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . " (beszélgetés)
Érdekes ötleted van, főleg úgy, hogy nem is ismersz. Tudod te egyáltalán milyen egy fárasztó meló? Mert én dolgoztam már pár helyen.
Azért mennék katonának, mert itt már nincs munkahely, viszont oda keresnek embereket. Ennyi a történet.
Hát ezen még dolgozni kell!:)
De ha igaz Papp Lajos és MZ/X elmélete a 7 millióról 20 év alatt, azokat ki válogatta volna szét, magyar és nem magyarra?
Akkor abban a 7 millióban benne vannak az általa csak magyar földön tartózkodónak titulált, más nemzetiségiek is.
Pedig azoknak a szaporodását szeretné visszafogni.
Ki érti ezt?
En 18 evesen estem at egy abortuszon.... Nagyon sajnaltam, de tudom, hogy jol dontottem. Fogamzasgatlo mellett lettem terhes, fiatalon, egy olyan kapcsolatban amiben a ferfi meg magat se tudta eltartani, nem hogy engem vagy a gyereket.... meg egyetemre jart, az anyja azt mondta kitagadja a fiat, ha megtartjuk (persze ez erdekelt a legkevesbe) de ellene szoltak meg az anyagi dolgok is, illetve nem ereztem azt, hogy o az igazi akivel csaladot szeretnek alapitani es lassatok csodat nem is vagyunk mar egyutt.... Szoval talan mondhatom, hogy eletem legnehezebb de legjobb dontese volt.... Most itt lennek egy 3 eves picurral egyedul, anyagi gondokkal, oda lenne a fiatalsagom, igy pedig egy csodalatos ferfival elek kint Amerikban mindenfel anyagi gondok nelkul. A masik egyebkent, hogy en a gyogyszer miatt sem tartottam meg, mivel nem akartam volna hogy valami baja legyen es meg azt is hozzateszem, hogy nagyon sok alkoholt fogyasztottam akkoriban es mindennap ejszakaztam. Na szoval en sem tamogatom az abortuszt, de vannak helyzetek amikor jobb az a megoldas. Es mar eltelt 4 ev, de ha ugyanez megtortenne meg most sem tartanam meg, mert nem erzem magamat felkeszulve......
Szerintem se mondja azt senki, hogy neki soha nem lesz abortusza.... nem lehet elore tudni, hogy mit hoz a jovo.....
Huhuhuhu csajok es nem csajok
komolyan regen szorakoztam ilyen jol forumon, KOSZONOM NEKTEK! :DD
"Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség!"
Aztán 1966-ban már négyes tanulót gyors és gépíró suliba nem vettek fel a túljelentkezések miatt.
Na akkor ki is halhatna a nemzet, nem tudom ki az aki 100%-ban magyar sokad íziglen visszamenőleg. Én csak 5 nemzetiségről tudok, ami keveredik bennem (félreértések elkerülése végett olasz-sváb-román-bunyevác-magyar) és ezzel szerintem a magyar állampolgárok többsége így van, már csak ha a történelmet nézzük, hány nép, nemzet hagyta "magját" hazánk területén.
Tehát akkor jobb is ha nem szaporodunk
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Szoptatásról - szerintem…