"Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . " (beszélgetés)
8. hét:) Ezen a héten körülbelül 8-11 milliméter hosszú, súlyát tekintve pedig körülbelül másfél gramm. A terhesség első trimesztere ebből a szempontból nagyon intenzív. A láb és kéz ujjai szétválnak, a karjait lábait hajlítani is tudja már a könyöknél illetve a térdnél, a felső ajak kialakul, megkezdődik a fogcsírák kifejlődése, saját, kezdetleges keringési rendszerében megindul a vér áramlása, szíve percenként 140 körül dobban.
Persze senkinek semmi köze nincs hozzá. MINDENKINEK SZÍVE JOGA, hogy mit tesz!!!
Én a saját véleményemet írtam le.
Az, hogy kb 11 hetesen már egy nagyjából kifejlődött "vázrendszerrel" és emberi alakkal rendelkezik (nagy túlzással), még nem jelenti azt, hogy idegrendszerileg felfogja mi történik vele.....
Egyébként meg nem kéne ekkora drámát csinálni ebből. A nők már lassan nem merik kimondani, hogy megkönnyebülést éreznek utána, ahogy Libra is írta, vagy örömöt, hogy nem kell a felelősséggel együtt élni, mert érzéketlen tuskóknak vannak titulálva. Ne emeljünk már egy embriót egy kifejlett gyerek szintjére......
Végre befutott a második velőig rasszistánk.
Csak hogy felvilágosítslak azt a kívül fehér, belül sötét agyadat, pl. egy 8 hetes emberió még baromira nem kifejlődött. 100%-os védekezés nem létezik. Google barát, pearl index. Az a 100%, ha nem közösülnek az emberek, de akkor nem lesz min elgondolkodni.
A 8-10 hetes magzatot még nem is érzed, hogy menne oda a kezedhez? Te is olyan filmekre hivatkozol ahol idősebb, 20-22 hetes magzatokat abortáltak el. Csúsztatsz.
Lelki következmények? Lehet, hogy van néhány esetben, de messze nem általános.
Hallottál már olyanról, hogy valaki pl. spirál mellett lesz terhes?
Jönni akar a gyerek? A szülőknek kell eldönteniük, hogy tudják-e vállalni. Idegennek semmi köze hozzá.
Nem az számít, hogy ki milyen nemzetiségű, hanem, hogy milyen ember.
Egy ember, aki nem vállal felelősséget senkiért, sír a nemzet fogyásán, de gyereke nincs, mert azzal munka is van, annak örül, hogy könnyen át tud verni másokat... lehet akármilyen nemzetiségű, bőrszínű, szar alak.
Nem bírtam tovább, hogy ne szóljak hozzá.
Én örülők annak, hogy vannak ma már egyre többen olyan orvosok, akik nem végeznek abortuszt!
A vetélés nem egyenlő az abortusszal. Aki valaha is látott ilyen filmet, hogy mi történik az anyaméhben miközben végzik a beavatkozást esetleg, látja is, az SOHA nem fog ilyen beavatkozásra vállalkozni, körülményektől függetlenül sem. !MENEKÜL A MAGZAT! Akinek akkora már ki van fejlődve mindene általában, és ha az anya megérinti a hasát már oda húzódik. Attól függetlenül, hogy várják vagy nem várják!
A lelki következményekről pedig egy nő életében már nem is beszélve. Ott marad a kicsi lelke, egész életében. És ha most 1-2-3 év után úgy gondolja az ember, hogy jó döntést hozott. 15-20 év múlva hatalmas fájdalommal fog rágondolni. Csak erről senki nem beszél!!!!!!!
Nekem 2 korai vetélésem is volt, beavatkozás nélkül. SOHA ÉLETEMBEN NEM LESZ ABORTUSZOM! EZT 1000%- ki merem jelenteni:)
Az, hogy 1x előfordul egy nő életében aláírom, de már a másodiktól, mélységesen elítélem!!!! Nincs olyan hogy becsúszik a gyerek, az nagyfokú analfabétaságra vall.
HA pedig 100%-os védekezés mellett történik meg ez, azon érdemes elgondolkodni, mert az a gyerek igenis jönni akar. Ma már ne fogja senki a fogamzásgátlóra a károsodást, mert ezeknek már nincs magzat károsító hatása. Inkább meg kellene tanulni normálisan szedni. Nem kihányni, vagy elfelejteni, vagy tudni, hogy mik csökkentik a hatását. Amúgy a tájékoztatójában le is van írva tök érthetően:) Ez is elég nagy butaságra vall:) Aki még egy fogamzásgátlót sem tud normálisan szedni.
Aki meg hobbit űz belőle, hogy évente többször is megjelenik az agyilag egysejtű:) Elég siralmas, hogy a magyar asszonyok többsége elvégezteti és lehet soha többet nem lehet majd gyereke, vagy csak nagy kínlódások árán.
Mi is hasonlítani akarunk az etnikumhoz???? Elég elkeserítő, mert hogy ők nem tudnak és nem is akarnak védekezni, mert felfogni sem bírják azt még megértem. DE HOGY EGY MAGYAR FIATAL LÁNY, VAGY ASSZONY????
Elkeserítő!
Az igaz. Viszont akik abortuszra mennek, azok ezt legtöbb esetben azért teszik, mert tudják a költségvetésbe nem férne bele még egy gyerek. És nem akarják, hogy olyan körülmények között nőjenek fel, mint a lentebb említett családoknál.
Ilyenkor lehet mondani miért nem védekeztek körültekintőbben, viszont előfordul olyan is, hogy a legelővigyázatosabb párnál is becsúszik egy ,,baleset".
A húgom egy becsúszott gyerek. Anyukám meg akarta tartani, az apukánk teljesen kiakadt. De amikor a húgom megszületett, akkor teljesen megváltozott a véleménye és örült, hogy az anyukám még sem ment abortuszra.
Sosem éreztette vele, hogy csak egy becsúszott gyerek. Mi is csak onnan tudunk róla, hogy hallottunk néhány beszélgetést.
Ha a budai milliomos negyedben élsz akkor elfogadom, hogy így nyilatkozol, mert nem találkozol olyan családokkal ahol az anyuka szüli csak a gyerekeket, de normális körülmények közt felnevelni nem tudja őket.
Mocskosak, tetvesek, ápolatlanok. Úgy gondolom már az is sok a magyar társadalomnak amennyi ilyen család van.
:)
Időnként az tiéden is fennakadok, máskor meg tetszik. Szóval unalmas lenne a világ azonos gondolkodású és képességű emberekkel:))
Ki beszél itt fekete munkás indiánokról? Én fekete munkásokról beszélek, akik mindenhonnan érkeznek amerikába. Az indiánok őslakosok.
Azt hittem ez mindeenki számára egyértelmű.
Nem ezt írta, hanem azt, hogy nekik van a legtöbb joguk ott élni.
Azt nem tudom, a szelektálást hogyan végezné az amerikai kormány helyében, szóval az azték, inka és egyéb ~10.000 éve a kontinensen már jelen lévő ősökkel rendelkező bevándorlók maradhatnak, míg a spanyol és kínai nem...? Vagy hogy is van ez...?
Szerintem mindenki mennyen vissza Afrikába (mert ugye olyan 100.000 éve ott fejlődött ki a mai ember) vagy monnyon le.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Szoptatásról - szerintem…