"Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . " (beszélgetés)
Számold ki, hány nő és abból, hány szülésképes nő van.
Egyből kiderül, hogy nem kevés nőnek van, volt abortusza.
Nem is tudom....
Nekem se volt, meg sok minden nem is lesz, de: beszélni ezüst....
Mindenki magából indul ki...
Gondolom, van akinek ez egy rutineljárás, Én részben belehalnék.
De hát Én egy érzéketlen ember vagyok.
Ezt 'abban a fórumban' mondták vala, és bizonyosan így is vagyon, hiszen nem is ismernek. :o)
Nekem sem volt, és a nővéreimnek sem, pedig kimerítjük a felnőtt nő fogalmát...
Lehet, hogy az illető világában ilyen nőcik szaladgálnak, az enyémben nem...
Igazad van: Túlzás!!
Miért is kéne a mai világban abortuszra menni, amikor legalább 10-20 féle fogamzásgátló van???
Ezenkívül egyáltalán nem tabutéma a szex!!!
Mindenről lehet beszélni, kérdezni, tudni, hogy
megelőzhető legyen a nemkívánt terhesség!
Mit gondoltok erről? Az egyik téma kapcsán keletkezett ez a komment. Én bevallom felháborodtam ezen és méltatlankodtam egy darabig. Tényleg így lenne?
Szerintem nem így van. Valaki írta is ott, hogy ne essünk át a ló másik felére a heti programban: munka, bevásárlás, abortusz... Én nem látom ilyen rémesnek a helyzetet, vagy tényleg ennyi abortusz van?
Nekem nem volt, nem is szeretnék soha. Nem támogatom az abortuszt, de azt sem, hogy ne legyen ilyen lehetőség. Egy szükséges rossznak tartom, ami javíthat a helyzeten. De hogy minden nőnek van már egy, az túlzás!
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Szoptatásról - szerintem…