"Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . " (beszélgetés)
Az önkéntes és hivatásos között azért nagy különbség van. Önkéntesen ugye INGYEN van ELVILEG a saját nemzete védelmében.
Hivatásosként a mi adónkból él...és semmit sem csinál. Zsoldos.
Ha arra célzol, hogy kell egy nemzeti erő, ami megvédi a SAJÁT nemzetét, az nem felesleges.
Az felesleges, hogy másoknak nyaljunk tövig.
De jelen helyzetben nem azon kellene fáradozni, hogy magyar katonaság legyen, nem attól fog helyre állni a gazdaság.
Hát ez az! Mi a francért kéne egyetlen magyar embernek is kimenni más sz*rját eltakarítani és pénzelni?
Szóval.
Arról nem beszélve, hogy mi abban a nagy haszon számunkra, hogy világ szinten mi is kiszolgáljuk a szűk réteget, akinek a háborúskodás és az olaj szép hasznot hoz?
Ez biztos kimaradt az ő összeesküvés elméletéből.
Akik embereket gyilkolnak, azok neked kemény csávók? Aki meg nem mer ilyet tenni az beszari? Igazából az átlag emberek sose tudják mi a baj, és ha jön egy ilyen fickó mint én, és elmondja a frankót, akkor mindig jönnek olyan hozzászólók, hogy: menj mááár, hülye vagy, mit okoskodsz stb stb.
Egy valamit viszont megtanultam már. Ha legyintenek a véleményemre, később a végén mindig az derül ki, hogy nekem volt igazam.
Na szevasztok.
Katonának önkéntesnek menne!
A "tanításért" kap ennyit!
Szerintem itt az ideje, hogy elmenj aludni!
Ez még tőled is sok!
Milyen 200 ezerről beszélsz?
Csak nem Te kapsz ennyit, hogy ezeket a tanokat terjeszd?
Bocsi, egy kis javítás.
A hazámat építed.
Önkéntesként nem is mehetne oda. Oda csak a hivatásos katonák mehetnek.
Meghát mi a jófenét keresne Afiban??????
Aha, hát egy katona nagyon szolgálja az országot, sok haszna van.
ahogy te tanítasz történelmet abból nem kérnék, a gyerekemet sem engedném. Vagy mégis, neki is kell a szórakozás.
És mi lenne a feladatod?
Mert azelőtt a katonák utat és hidakat építettek és mindenre bevetették őket, ami lepra munka volt!
Mert gondolom nem Afganisztánra jelentkeznél!
Nem akarlak elkeseríteni, de a magyarországon élő romáknak is ez a hazája... akár tetszik akár nem.
Amúgy ha a bevándorló dolgozik, adózik és munkahelyeket teremt, akkor ráfér erre az országra... többre megyünk egy kínaival aki nyit egy éttermet, felvesz három magyar alkalmazottat, mint veled aki csak meglopni tudod a többit.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Szoptatásról - szerintem…