"Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . " (beszélgetés)
"... de nem vagyunk kint a vízből avval, ha bűnösöket keresünk."
Ezt nem látják sokan. Azok sem, akik most irányítanak. Azok főleg nem.
Ez nagyon jó:D
Szoktassunk rá mindenkit alkoholra, dohányzásra, mint állampolgári kötelességre, mert azon tényleg van adóteher, ne aprózzuk el holmi kiflin, tejen :D
Itt vagy még ?
Hány a gyerek Komám uram?
És még fusizgatunk is?
Ejnye-bejnye!!!
Mert te nem értesz hozzá!
;)
Boldogok? Oké a pénz nem minden, de majd akkor is boldogok lesznek amikor a 3 gyereket külön-külön be kell fizetni az osztkirándulásra és nem fog menni; vajon akkor is boldogok lesznek ha látják, ha látják, hogy ezzel mekkora csalódást okoznak a gyerekeiknek?
Nekem egy gyerekem van, szerencsém van, egy párat még el tudnák tartani vígan most, de nem szülöm őket rahedlire, mert abba is belegondolok, hogy majd mondjuk a 6 gyerekem közül választanom kell, hogy melyiket tudom továbbtaníttatni, a másiknak meg széttárom a karomat, hogy bocs, de a "batyi" előbb jött, te meg megszívtad
Nekem is ez a tippem...
Na most megyek, lefektetem az utódomat ;) igaz még így is a fogyáshoz járulok csak hozzá, mivel ketten csak egy porontyot nevelünk... ;)
Véletlenül legalább ötször átsiklott ezen - és csak ezen - a kérdésen...
Egyébként engem vigasztal a tudat, hogy ha terhes lenne, ő megtartaná.
És még mindig nem tudjuk, hogy "Mx-3i7cp"-nek hány gyereke van?!
Tippelhetek?
Mifelénk ezt úgy mondják:
Más f.szával veri a csalánt!!!!
Csak a nagy szónoklatok és mögötte semmi produktum!
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Szoptatásról - szerintem…