Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Egyébként ma csináltam a 40.kezelésem éppen!:-)
Most 4 napig tűz piros az arcom!Fel vagyok dagadva!
Szia!
Már annyian és annyiszor leírták előtted, hogy min. 1,5, de inkább 2 mm-est rendelj. Olvass kicsit vissza. Kissebbel egyszerűen nem érhető el a kollagén stimulációs hatás.
Sziasztok,en most lattam ezt a dermarollert eloszor youtubon...ha renelnek ebayrol tudnatok konkretat mutatni ami jo?
ebayrol gondoltam hogy vennek 0,5 mm nagysagu-t.
Elotte utana dezinfikálnam,de kozben vagy utana kene meg ezen kivul valami krémet használnom? ha igen mit?
Ez tenyleg hatasos lehet a pattanasok utan marat hegekre?
most LaRoche Effaclar duo[+] hasznalok es a hozza tartozo arclemosot, neha tonizalok a garnier pure active-l.
26/f
Sziasztok,
Én még nem próbáltam a dermaroller egyik fajtáját sem, de itt olvasok róla jót is rosszat is.
Első körben inkább egy bőrgyógyász tanácsát kérném ki. Priviben esetleg jöhetne név, hogy kinek van jó tapasztalata. Köszi előre is.
Szia!
Láttad talit szervezünk, jó lenne ha téged is megismerhetnénk személyesen?
Dóra
Ma volt a 4. (vagy ötödik, nem emlékszem:) rollerezésem. Büszke vagyok magamra, sokkal jobban, és többet bírok, mint első alkalommal.
A bőröm az utóbbi időben szebb lett, ezt betudom a rollerezésnek, és a búzafűlé fogyasztásnak, amivel szintén nemrég ismerkedtem meg.
Az lenne a kérdésem, hogy Ti meddig javasoljátok a roller használatát? Úgy értem sokan írtátok, hogy ősztől tavaszig szoktátok csinálni, mert a napfény hatására foltossá válhat a bőr.
köszönöm, akkor kénytelen leszek elmerészkedni a gyógyszertárba...
akinek esetleg van még okos ötlete, írjon.:)
Kérlek segítsetek!
Többször dermaroller-eztem magam, eddig sosem volt gond, viszont tegnap este szintén dermaroller-eztem és már éjjel teljesen feldagadt, sőt, már foltok is megjelentek, olyanok, mint égési sérülés után.
Mi lehetett a baj, túl sokszor átmentem rajta, vagy elfertőződött?
Mit tudok tenni, hogy lehúzzam a duzzanatot?
Ezek a foltok megmaradnak majd a bőrömön? Hogyan tudnám minél előbbi gyógyulásra bírni? Jelenleg is nagyon ég az arcom...:(((
Segtísetek légyszi!
Sziasztok!
Ma jött meg az Ebayes Dermapen-em. Itt nagyrészt rolleresek vannak tudom,de a lényeg ugyanaz,csak ez kevésbé fáj és állítólag hatékonyabb.
Az a kérdésem,hogy az arcotokat mekkora tűvel cnáljátok? És meddig marad utána az arc piros,sebes? Ha este megcsinálom másnapra még "ronda"?
szia!
Nagyon sokat javult a bőröd. Ha nem bírod saját magadnak csinálni a kezelést, akkor lehet megérné ha néha szakemberre bíznád hátha neki hatásosabb az érzéstelenítője.
Én még nem próbáltam, tavaly nagyon benne voltam hogy kipróbálom. Már elmúlt a lelkesedésem. Inkább a savas krémeket használom.
Dóra
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?