Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Szia!:)
Nem, anyajegyet nem szabad szurkálni semmiképpen, azokat mindig gondosan ki kell kerülni.
Anyajegyet mindenképpen szakemberre bíznék, ezzel otthon nem kísérleteznék, annyira érdekes a természetük, változó a reakciójuk egyazon bőrfelületen is, hogy nem éri meg kockáztatni egy esetlegesen kiváltott sejtburjánzást.
Ezt tényleg hagyjuk meg a szakembereknek, persze a megfelelően alaposnak, és jártasnak.
Szia!:)
Sajnos nem érkezett válasz Keresztes doktortól, de ha a "közelembe" kerül egy illetékes, nem felejtem el feltenni neki a kérdést. Ha te teszed meg előbb, kérlek jelezd a választ a fórumon, hogy tudjuk ki mit gondol a kérdésről!:)
nem haragszom, különben miért kérdezném. Elismerem, ezzel nem érdemes kísérletezni.
Egyébként kb. tenyérnyi, olyan mintha kicsit a nap barnított volna. Tizenéves koromban kaptam rá valami iszonyat maró folyadékot bőrgyógyásztól. Azzal kenegettem, de 2-3 hét után feladtam. 10 évvel ezelőtt meg azt mondták, hogy barnuljak le és akkor nem lesz feltűnő! aranyos, nem? :)) Sajnos a lézer baromi drága, mivel nem kis területről van szó. Most a fejem az első.... ha nem adja áldását a mezorollerre a doki, akkor jövő évi projekt.
és ha csak 3mm-rel csinálnád? azt olvastam hatóanyag azzal is be tud jutni...max használnál hozzá.
Véleményeteket kérném, bőrgyógyival még nem konzultáltam hogy használhatom-e rollert, azt mondta lézeres kezeléssel kellene próbálkoznom... van vállamon egy "nagyobbacska" anyajegy-mályvafolt keverékkel, szerintetek ezt rollelezhetném fél vagy 3 mm-sel? nem áll ki a börömből
Igen, én 0,5mm-eset használok. De ettől is vérzek...az új rollerjeim szerintem nem olyan hosszúságúak, mint aminek vettem őket, de sebaj.
Próbálok hetente szántani, de valami nagyon durván hámlik utána a bőröm mostanság, úgyhogy most kicsit pihentetem is.
Én személyesen leveleztem a Sarah-val és nekem a felest ajánlotta amúgy (fehér foltok keletkeztek az arcomon, dekoltázsomon, összefüggésbe hoztam a rollerrel, de valószínűleg a melanocita termelő hormonjaimmal van összefüggésben)- mindenesetre nem merek nagyon hosszabbat használni- sőt, nem láttam az előnyeit sem....
Grizus, Bella írta, hogy 0,5 mm-es tűhosszúságot használ.
A bőr akkor vérzik, ha a tű lehatolt az irháig, ahol az erek futnak.
Éppen a napokban olvastam bele újra az owndoc pont kom fórumába, kérdésekbe, válaszokba, évek óta nem figyeltem nagyon, de most elgondolkodtatott az oldalt és webáruházat üzemeltető hölgy egy-két válasza.
Úgy tartja, hogy a bőr minőségének javítása érdekében(főleg az erejét, tartását veszített bőr esetében)hatékonyabb, ha váltogatjuk a különböző tűhosszúságot. Pár hónapig havi rendszerességgel hosszabb tűvel szántunk(1,5;2mm), majd heti rendszerességgel jöhet a rövidebb(0,5mm;esetleg 0,7mm).
Látok benne logikát, majd szeretném is letesztelni, vajh' a gyakorlatban hogy muzsikál az elképzelés. A TCA miatt egyelőre csak a testen fogom kipróbálni, bár ott egészen másként reagál ugyanarra a kezelésre a bőrszövet, mint az arcon.
Grizus, ne haragudj, de egyre inkább az a gyanúm, hogy te csukott szemmel olvasod a fórumot....:)))
Szia Bella, azt szeretném kérdezni, hogy amikor azt írtad, hogy inkább gyakrabban célszerű csinálni kisebb tűmérettel, akkor mekkora tűre gondoltál? Illetve, hogy mikortól vérzik a bőr?
Tudom, nekem most még nem ajánlott a rollerezés, de már tervezgetem, a későbbiekre gondolva kérdezem ezt...
Csajok,
itt a fórum, akit érdekel a belsőleg való fiatalodás,ránctalanodás, pattanásmentesítés-- a táplálékkiegészítők, hatóanyagok, vitaminok világa, az jöjjön :-))
Szia!
Ne viccelj, a Mikrozid-et Németországban gyártják, ne mondd már, hogy nem lehet ott kapni?!:)
Nincs feltüntetve, hogy ez a termék alkalmas lenne eszközfertőtlenítésre, legalább is nem ez az ajánlott felhasználási terület, bár az is igaz, hogy mindkét oldat javarészt etil-alkoholból áll. Nem tudom, ebben a kérdésben szeretek biztosra menni, és az eszközt kizárólag eszközfertőtlenítőnek szánt cuccban mosdatni, de az is igaz, hogy sokan, főleg külföldi oldalakon gyógyszertári 70%-os etil- alkoholban fürdetik a járműveket. Sztem ez nem gizike-gőzeke szintű történet, de a lelkem nyugodtabb, ha a hivatalos ajánlások alapján járok el.
Ha legközelebb rollert veszek, mindenképpen az Owndoc. pont kom-ról teszem, szeretném letesztelni a minőségét. Talán te is tehetnél velük egy próbát.
Korábban már rendeltem tőlük évekkel ezelőtt, de esküszöm nem emlékszem, hogy mit, és miért nem használtam azt, amire nem emlékszem, hogy mi volt....:)
Szia April! nem olyan régen ajánlották itt a többiek: Solarmed v Mikrozid, Barrycidal mindenképpen eszközfertőtlenítő kell.
Neomagnolt is ajánlják, de az kevésbé széles spektrumú.
A legfontosabb, hogy a gomba, baktérium, és vírusölő legyen.(fungicid, bactericid, virucid, ez legyen ráírva)
Nekem a gyógyszertári lidokain kenőcs semmit nem ért, itt többen próbáltuk a régiek közül, mindenkinek ez volt a véleménye, de ettől még te tehetsz egy próbát, lehet, hogy elegendő lesz.
Bár nem értelek grizus, minek neked lidó, ha már korábban megbeszéltük, hogy amíg gyulladt pattanásaid vannak a roller nem megfelelő választás, illetve a TCA fórumon éppen azt írod, hogy most ki fogod próbálni a mandulasavat, mert azt gyulladt bőrön is lehet alkalmazni. Remélem sokkal érettebb, és megfontoltabb vagy az életben, mint ez a bejegyzéseidből leszűrhető, mert annak nem lesz jó vége, ha mindenféle kezelésekbe fejetlenül belevágsz!
Nem lehet mindent egyszerre!
:) gondoltam megosztom Veletek, múltkori bejegyzésemből kifelejtettem, számomra olyan mint napi másfél-két liter vizet meginni...
szóval nagyon régóta használom a LIPOSOMA Q10 szérumot, segít felszívódni a krémeknek, főleg az olajoknak (ricinus,kókusz,argán). Gyógyszertárakban vagy bio boltokban lehet hozzájutni... kb. 3 hónapra elegendő reggel-este....cca 1100.- ft
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?