Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Szerintem pedig fontos a szérum is. Én most csináltam 2 hete Mesolift ampullával. Még mindig nem vagyok tisztában vele, hogy ez vagy a C-vitamin ampulla halványította el az arcomon a foltokat...
Már keresnem kell nagyítóval...
Egyébként az említett oldalról vettem én is. És most sem kerül többe. Jó minőségű. Én is vásárolok az ebay-ről, de ezt inkább itthon vettem meg, mert szerettem volna ampullát is. De ha ráér, biztos, hogy találsz ott is. Én egy kicsit csalódtam az ebay-ben, mert volt pár dolog, ami nem érkezett meg, vagy nem azt küldték. Biztos vannak ott olyan eladók, akiktől érdemes vásárolni, és ebben segítenek Neked a régiek.
Ajjaj, még mikrotűs mezopen is van: [link]
Szia!
Én is sokallom az árát. Van kozm.ismerősöm, kettő is, majdcsak megszán valamelyik.
Most megint halogatom a dolgot, munkát kell találnom.
Igen, csak kozmetikusokat szolgálnak ki. Én is onnan rendelek, illetve most egy másik oldalról is, de csak a dermarollerezéshez ampullákat. Ott is csak kozmetikusokat szolgálnak ki.
De ha van kozmetikus ismerősötök, akkor meg tudjátok oldalni. :)
Szia! Bocsi, én is eltűntem, sajnos még nem foglalkoztam eléggé a beszerzéssel. Ezt a mezopent (MTS) 39.600.-ért láttam. Nekem most 8.000.-ért hoznának dermarollert. Azt hiszem még néhányszor használom a régieket (többet használok alkalmanként, különböző tűhosszúságuakat, ne kérdezd miért). Időközben kiderült, hogy már regisztráltam a beautywell oldalra, de nem tudom ha megrendelem küldik-e. Talán csak kozmetikusoknak adnak, akkor viszont ezt meg kell oldanom. Az a sajnálatos helyzet, hogy százezret én nem tudok kiadni ezért a cuccért, még ez a harminc körüli ár elérhető számomra. Nem égetően sürgős a helyzet, még rágódok rajta.
Szép hétvégét!
szia!
én még nem vagyok dermoroller használó, igaz tervezem, engem is érdekel a felvetett probléma, mivel nekem is vannak öregségi foltok a kezemen.
A kézfejem közepén a erek kicsit kiemelkednek, kidudorodnak, ezen biztos nem mernék végig szántani, nehogy szökőkút keletkezzen.
Két kb. 3-4 mm-es barna folt a hüvelyk és a mutató újjam között van (itt merném,igaz pici terület) , a kézfelyemen kissebbek és halványabbak. Én próbálkoztam glicol és mandulasvval (nem sok eredménnyel 20 %-od), még van belőle, megpróbálom majd több rétegbe.
Várjuk a gyakorlett dermorollerezők véleményét.
Sziasztok!
Van pár öregségi foltom a kezemen, ezeket szeretném eltüntetni. Lehet, csak hiú ábránd. Hány szúrkálás után lesz hatás, illetve milyen sűrűn kell bökdösni és milyen mélyen, hogy hatása legyen? Előre is köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?