Ismeri valaki a Januviát? Tapasztalatokat várok, kire hogyan hatott, ki szedheti, ki nem. (tudásbázis)
Arra, hogy kik szedhetik. Férjem 2.típusú, és amíg egy közeli ismerősünk, akinél ősszel derült ki a betegség, ugyanaz az orvos neki ezt ajánlotta, a páromnak a diaprelt, a merckformint és társait. Az ismerős cukra annyira jó, hogy a merckformint hamarosan elhagyhatja a doki szerint, a párom reggeli cukrát képtelenek vagyunk 7 alá vinni. Kiváncsi lennék, kinek adható, kinek nem.
Bár azt mondta az ismeős, ő kérdezgette a dokit, nem magától ezt írta fel.
Pontosan mire vagy kíváncsi?
Nekem magas volt az inzulinszintem, és a májenzimjeim is az egekben voltak. Ezért a Mercformint és "testvéreit" nem szedhettem.
A Glucobay is panaszt okozott.
Amióta a Januviát szedem, normalizálódott a májenzimem és a vércukrom is közelít a normálishoz. A HbA1C legutóbb 6.2 volt. Igaz, mellette szedem a Diaprel MR-t is.
Szia!
Szedem már néhány hónapja.
További ajánlott fórumok:
- Acai Berry Thin - ki hallott róla, ismeri?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Sajnálom, hogy ezentúl nem szedheti ki és vihetik vissza az...
- Gyerekek szedhetik a Forever Bee Pollen terméket? Mire jó?
- Akik alergiásak a Semicillinre a Donalgint szedhetik? Azt mondták mivel IN végüek ezért nem szabad. Ha valaki tudna segíteni előre is kösz
- Szeretnék megtudni valamit a Matuzalem elnevezésű étrend-kiegészítővel kapcsolatban: allergiára használható-e, gyerekek szedhetik-e?