Ismered a Gynevac-ot? (beszélgetés)
Kedves Hölgyeim!
Régen léptem be a Hoxára, mert mostanában nem érdeklődött nálam senki.
De elmondom, mi a teljes igazság a Gynevacról.
Nem betiltották. 2012.márc.12-én az OGYI felfüggesztette a forgalmazását, mivel olyan dokumentációk nem voltak meg hozzá, amiket az EU új gyógyszerek törzskönyvezéséhez előír. Ez azért furcsa, mert a Gynevac akkor már 15 éve törszkönyvezett, forgalomban levő gyógyszer volt! Mindegy - az OGYI = az Atyaistennel!:-( Azóta egy svájci GmBh adja a pénzt és foglalkozik vele, hogy a felfüggesztés megszűnjön. (Eddig kb. 1 milliárd forintot fektetett bele!) Most már van remény, hogy jövő év oktober-november környékén ismét megkapja a forgalmazási engedélyt. Jelenleg a Kaáli Intézet úgy van benne a dologban, hogy az OGYI őket fogadta el bizonyos kisérleti vizsgálatok elvégzésére. Stüci ebben a kisérletben vesz részt valószínűleg, vagy a svájci céggel van jó ismeretségben.
Aki rosszat mond a Gynevacról, az hazudik. Nem gyerekcsináló csodaszer, csak azt teszi, amire a feltalálója kidolgozta: a krónikus nőgyógyászati gyulladásokat gyógyítja meg. És a meddőség 70 %-ában e gyulladások jelen vannak, akkor is, ha nem tud róla se a paciens, se az orvosa. Ezért hatásos a meddőség jelentős részének a megszüntetésében.
A Gynevac "ikertestvére" a Németországban gyártott Gynatren tudja helyettesíteni. Mivel az 5X1 ml-es Gynevac helyett 1 doboz Gynatrenben csak 3 ampulla fél ml-es vakcina van, ezért 1 doboz Gynevacot csak 4 doboz Gynatren tud helyettesíteni (illetve a férjjel együtt 7 doboz Gynatrenre van szükség!) Aki ennél kevesebbet szerez be, az ne csodálkozzon, hogy amit ráköltött, az ablakon kidobott pénz! A 7 doboz kb. 150 ezer forintba kerül.
Amint a Gynevac ismét forgalomban lesz (az se lesz azonban sokkal olcsóbb!) jelezni fogom azonnal itt a Hoxa portálon. Ha valaki többt akar tudni, hívjon a +3630-9710150 telefonon.
Dr. Lázár Erika
Ja,tényleg! Pedig 2008-ban regisztrált a hoxán :-(
Nem értem mi érdeke lenne szítani a kedélyeket..
Na nem is érdekel,de ha valaki tud bármi infót a Gynevacról az írja meg. Sokakat érdekel.
Köszi!!
Azt olvastam erről, hogy egy időre be volt tiltva a forgalmazása, valami miatt, de már újra forgalomban van!
Én még csak a gondolattal kacérkodok, kiváncsi vagyok a tapasztalatokra. Sajnos hallottam negatívakat is :(
Szia Stüci!
Komolyan érdekelne,hogy hol jutottál hozzá??
Évekkel ezelőtt már kaptam belőle egy kúrát (5 ampulla),de azóta nem lehet kapni,legalábbis én úgy tudtam...
Várom a válaszod,vagy bárkiét,aki tud segíteni!
Előre is köszi!
Szia!!!
Én is most akartam beszerezni, de nincsen M.o-on, sőt, külföldön se, van valami másik injekció, ami ezt helyettesíti, most azt szerzem be, de abban 3 ampulla van, állítólag az is elég.
A gáz az hogy én onnan kb. 300km-re lakom....
Igen épp most olvastam egy cikket erről,mármint hogy mennyibe kerül.
Nem olcsó de ha tényleg hat...már nagyon hosszú évek óta szeretnék babót és állítólag semmi gondunk, bajunk nincs a férjemmel, egészségesek vagyunk . Már több lombikon is voltunk ...
Köszönöm hogy segíteni próbálsz..
Az egy pesti patika ugye?
Na és esetleg tudod mennyibe kerül?
A recept nem lenne gond .
SEGÍTSETEK !!!
Hol és hogyan lehet a gynevac injekciót a fű alól is beszerezni ????
Vagy a gynatren injekciót??
Család Boldogságáért Alapítvány 2002
18698625-1-13
Aki tud segítsen !
Ment az 1 % a 18698525-1-13 adószámra...!
Éljen a gynevac...:-)
Szia!
Nekem van 1 dobozzal. 19 000ft volt 1 doboz, de 18 000ért megválok tőle.2dobozt már elhasználtam, sajnos egy műtétre várok és most egy másik immunerősítőt kezdtem el alkalmazni. Mivel nem szeretném a 2-öt vegyíteni ezért az utolsó dobozomat eladnám.Ha érdekel, kérlek keress fel.
tanacsanita@gmail.com
Üdvözlettel